Subtilitățile designului camerei de toaletă în tonuri albastre

Camera de zi este locul unde oaspeții sunt primiți, motiv pentru care trebuie să fie perfect în toate planurile. Dacă decideți să aranjați această cameră în tonuri de albastru, ar trebui să țineți cont de o mulțime de subtilități și caracteristici ale unei astfel de palete. Pentru aceasta este necesar să se elaboreze un plan de acțiune pentru repararea și proiectarea unei încăperi atât de importante ca și camera de zi. Mai jos veți afla mai multe despre opțiunile de design pentru camera de oaspeți din gama albastră, aflați diferite sfaturi de expert și soluții interesante în interior.

Caracteristici color

Culoarea albastră este întotdeauna avantajoasă în interiorul unui apartament sau al unei case particulare. Deci, ia în considerare nu numai designeri profesioniști și decoratori. Așa-numitul "beneficiu" al acestei culori este, de asemenea, subliniat de psihologi, care sunt convinși că albastrul are un efect pozitiv asupra minții oamenilor, umplând totul în jurul lor cu pace și liniște.Culoarea albastră este foarte favorabilă pentru dormitoare și camere de zi, deoarece creează un sentiment de liniște și, de asemenea, vă ajută să vă relaxați.

Mulți designeri cred că această culoare este soluția perfectă., dacă vrei să simți doar emoții pozitive și pozitive de a fi în această cameră sau în acea cameră. Toate nuanțele de albastru sunt ideale pentru cei care întâmpină în mod constant stres sau susceptibilitate la iritabilitate. În plus, această culoare va încânta cu siguranță nu numai gospodăriile, ci și oaspeții care intră.

Potrivit designerilor profesioniști, culoarea albastră poate face chiar și cea mai mică cameră mai spațioasă, luminoasă și spectaculoasă. Cu toate acestea, utilizarea unei singure culori nu este suficientă pentru a obține un interior complet, aici este important să țineți cont de alegerea corectă a mobilierului și a diferitelor accesorii.

Suprafață albastră

Pentru a oferi camerei un aspect senin și calm, utilizați imagini de fundal albastre sau orice alte materiale pentru a decora pereții în această culoare. Numai nuanțele luminoase vor fi cea mai bună opțiune, culorile închise foarte adânci sunt potrivite numai pentru camere spațioase sau ca pereți finali.

Refuzul unor nuante foarte întunecate se datorează faptului că, în timpul nopții, camera de zi se poate transforma într-un loc întunecos și incomod, deci cel mai bine este să dai preferință unui ceva mai strălucitor.

Dacă aveți ferestre mari în sufrageria dvs., aveți posibilitatea să diversificați cu ușurință peretele central cu imagini de fundal foto cu desene sau ornamente frumoase. Când proiectați pereții, nu vă fie frică să includeți imaginația și să faceți cele mai îndrăznețe idei vii la viață, deoarece culoarea albastră a fost creată pentru a da o dispoziție deosebită.

Peretele cu imagini de fundal albastru deschis arata foarte atractiv si proaspat, desi optiunile polka-dot arata destul de bine.

7 fotografie

Ca o acoperire de pardoseală în plus față de pereți, este mai bine să utilizați produse lactate și alte nuanțe de lemn. Parchetul laminat sau covorul este ideal pentru o cameră de zi. Economie opțiuni linoleum este mai bine să nu ia în considerare.

În ceea ce privește tavanul, este mai bine dacă este lapte palid sau alb pur. Nuantele luminoase sunt un clasic care întotdeauna arată avantajos.

mobilier

Pentru o cameră de zi în care vor predomina nuanțe de albastru, este mai bine să alegeți mobilier de culoare turcoaz, albastru, alb sau lăptos.Canapele moi și fotolii cu perne decorative brodate vor fi soluția perfectă pentru acest tip de cameră.

Este foarte important să nu uitați să combinați corect culorile. Dacă pereții sunt dominați de nuanțe bogate și adânci, atunci mobilierul ar trebui să aleagă câteva nuanțe mai ușoare și viceversa. Asigurați-vă că acordați atenție seturilor de mobilier cu canapele și fotolii în nuanțe de gri și argintiu, însă pentru a nu crea un sentiment "rece" în jurul valorii de cel mai bine este să completați aceste mobilier cu elemente decorative luminoase: un covor sau perne.

Mobilierul ușor se va murdări rapid, totuși, dacă cumpărați modele din piele, va fi mai ușor să le îngrijiți de câteva ori.

Dacă vă place totul natural, inclusiv nuanțe de lemn, asigurați-vă că să acorde o atenție la canapele colț, care sunt combinate cu textile și lemn. Nu prea mult în camera de zi în albastru va fi amplasarea unei măsuțe de cafea în culoarea lemnului brun sau a geamului complet. Modelele albite de mese, antic stilizate, vor arăta, de asemenea, foarte neobișnuite.

În sufragerie se plasează foarte des dulapuri mici pentru depozitarea echipamentelor de uz casnic, precum și mici rafturi.În plus, această cameră poate fi ușor echipată cu un colț confortabil lângă șemineu pentru citire, unde puteți plasa un scaun balansoar din răchită.

iluminat

Orice specialist va confirma faptul că iluminatul joacă un rol cheie și final în crearea unui interior perfect. Cu ajutorul luminii, puteți chiar să separați vizual diferitele zone funcționale ale unei încăperi.

În ceea ce privește camera de zi în tonuri albastre, în plus față de iluminatul natural, este foarte important să alegeți dreptul artificial.

Soluția ideală ar fi plasarea spoturilor pe tavan și în nișele de pe pereți. Un candelabru ar trebui să fie utilizat ca iluminat central: modelele de cristal și de sticlă vor arăta cele mai avantajoase în combinație cu piesele metalice. Nodurile subțiri de culori gri și argint pe lustre și lămpi vor fi combinate în mod avantajos, de exemplu, cu pereți albastri și textile. Este foarte important ca lumina în sine să fie caldă, deoarece el este cel care va ajuta să revigoreze camera și să o facă mai confortabilă și atractivă.

decorare

Nici o singură cameră nu va avea un aspect complet dacă nu există perdele, covoare și alte accesorii decorative selectate corespunzător, ceea ce face ca camera să fie confortabilă.

  • Asigurați-vă că plasați în sufragerie vase diferite, de exemplu, sub o piatră naturală de culoare albă sau orice altă culoare deschisă. Astfel de produse vor fi în armonie perfectă cu nuanțele albastre ale pereților. Nu e rău dacă există flori în vază. Nu este necesar ca ei să fie în viață.
  • În cazul în care camera de zi are un șemineu, atunci pe raftul ei puteți pune lumanari decorative, și atârnă o imagine deasupra ei.
  • În ceea ce privește perdelele, este mai bine să le alegeți într-un singur format de culoare. Opțiunile prea colorate vor atrage atenția în mod nejustificat. Air tulle în nuanțe luminoase cu bibelouri vor fi foarte utile pentru camera de zi în nuanțe de albastru.
  • În cazul în care camera dvs. de zi va fi decorată în așa-numitul stil nautic, atunci nu uitați de cele mai importante elemente inerente acestui stil. Plasați roata pe perete, pe masa de cafea puteți aranja câteva cochilii sau o vază cu pietre la mare. Pictura cu o pânză într-un cadru subțire nu este, de asemenea, superfluă.

Puteți decora camera de zi pe măsură ce sufletul dumneavoastră dorește. Cel mai important, această cameră a creat o dispoziție specială, iar în ea ai fost cât se poate de confortabil.

Cu toate acestea, dacă luați în considerarecă nu puteți face față alegerii materialelor de construcție potrivite pe cont propriu sau nu veți înțelege selecția de design, este mai bine să cereți ajutorul specialiștilor care vor face cu adevărat toate visele tale.

Idei interesante în interior

Pentru a face camera cât mai neobișnuită și mai memorabilă, ar trebui să acordați atenție următoarelor idei de design și sfaturi:

  • Nu vă fie frică să cumpărați mobilierul cu forjarea în camera de zi sau în sala în tonuri albastre. Astfel de mobilier poate seta starea de spirit și amintesc vara caldă din țară. Același lucru este valabil și pentru canapelele răcoritoare cu scaune.
  • Compartimentele de sticlă în sufrageria spațioasă sau în ecranele portabile vor fi foarte utile dacă trebuie să separați mai multe zone funcționale, de exemplu, pentru a citi, a privi televizorul și a vă relaxa.
  • Pentru ca camera să nu pară plictisitoare, o puteți diversifica cu plante verzi care pot reîmprospăta cu ușurință atmosfera din orice cameră.
  • Covoarele pufoase din nuanțe luminoase se pot armoniza perfect cu pereții albastri.
  • Asigurați-vă că acordați atenție mobilierului din sticlă, care întotdeauna arată aerisit în interiorul cel mai neobișnuit.

În următorul videoclip veți găsi sfaturi despre cum să aranjați camera de zi în culori reci.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință.Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor