Candelabre clasice în alb

 Candelabre clasice în alb

Classics nu va ieși niciodată din modă, iar acest lucru nu se aplică numai îmbrăcămintei sau accesoriilor, ci și diferitelor elemente de interior. Produsele în această direcție stil arata armonios în aproape toate interioarele. Astăzi vom vorbi despre frumoasele candelabre în alb cu un design clasic.

Modele populare

De regulă, candelabruul îndeplinește funcția sursei principale de lumină din cameră. Selecția acestui detaliu trebuie abordată la fel de serios ca, de exemplu, alegerea mobilierului sau a decorului.

Deseori, candelabrul joacă rolul unui accent luminos în interior sau îndeplinește funcția atingerii finale.Modelul corect poate accentua un anumit stil de mobilier.

Una dintre cele mai populare și mai atractive din dreapta este recunoscută ca lămpi clasice, realizată în tonuri albe liniștite. Astfel de dispozitive de iluminat vor reîmprospăta interiorul și îl vor face mai frumoase. Să analizăm în detaliu ce tipuri de corpuri de iluminat alb oferă producătorilor moderni.

Plafonul este montat

Toată lumea a văzut vreodată un candelabru de tavan. Astfel de modele sunt cele mai comune și mai populare. Ele sunt instalate direct pe suprafața plană a tavanului sau a nișei. Cel mai adesea, aceste lămpi sunt instalate în partea centrală a camerei.

La sufragerie, hol și chiar în bucătărie pot fi instalate opțiuni tip plafon clasic. Astfel de produse pot oferi nu numai iluminat de înaltă calitate în spațiu, ci și extinde vizual camera, făcând plafoanele ușor mai mari.

Selectarea candelabrelor de tavan ar trebui abordată foarte serios. În spațiile mici nu se recomandă instalarea unor modele prea voluminoase, deoarece acestea vor face chiar mai puțin un spațiu deja mic.

Dacă doriți să cumpărați un dispozitiv pentru o cameră spațioasă, atunci puteți să vă îndreptați spre opțiunile clasice mai luxoase de dimensiuni impresionante.

suspensie

Alte modele sunt candelabre pandantive. Aceste specimene sunt, cel mai adesea, suspendate pe lanțuri puternice de diferite lungimi, tije metalice rigide sau cabluri speciale. Aceste tipuri de dispozitive de iluminat nu sunt potrivite pentru toate machetele.

Selectând un candelabru frumos atârnat, merită să aveți în vedere acest lucru ea va coborî adânc în cameră. Dacă camera este mică și plafoanele în ea sunt scăzute, atunci un astfel de dispozitiv de iluminat va arăta urât și disharmonios în el.

Lustre suspendate sunt mai potrivite pentru camere mari cu tavane înalte. În aceste condiții, aceste dispozitive nu vor distorsiona imaginile și aspectul camerei. Astfel de dispozitive pot fi, de asemenea, echipate cu un abajur și nuanțe. Schemele suspendate de carob sunt adesea ținute pe mai multe montanți simultan. Astăzi, lămpile cu sisteme speciale de cablu sunt larg răspândite.

Astfel de opțiuni sunt adesea găsite în centre comerciale sau magazine mari, dar ele pot fi utilizate în proiectarea interiorului casei.De exemplu, copii pe trei cabluri nu sunt doar originale, ci și funcționale. Construcții similare poate fi coborât puțin mai jos sau poate crește mai multdacă vrei.

Combinări de culori

Principalul avantaj al culorii albe clasice este că este potrivit pentru o varietate de nuanțe. Un candelabru frumos de zapada alb va arata armonios in interioare realizate intr-o varietate de palete de culori:

 • Dacă doriți să cumpărați un model cu adevărat luxos, ar trebui să căutați un candelabru frumos într-un cadru de aur sau de argint. Opțiuni similare vor arăta armonios nu numai în interiorul clasic, dar și în alte interioare.
 • Combinația dintre alb și aur poate reîmprospăta și inspiră viața într-o varietate de camere. Cel mai adesea, astfel de cazuri sunt instalate în camere de zi sau dormitoare, dar unii proprietari preferă să atârne candelabrele albe și aurii deasupra zonei de luat masa din bucătărie.
 • Nu este rău într-un ansamblu aspectul alb și maro nuanțe. Astfel de tandemuri clasice arata nu numai foarte elegante si armonioase, ci si foarte confortabile, ospitaliere.
 • Interiorul poate fi combinat alb, albastru sau albastru.Iubitorii de tonuri proaspete și reci se adresează cel mai adesea unor combinații de culori similare.
 • O lampă albă va arăta bine pe un fundal negru. Cu toate acestea, în acest caz, se recomandă diluarea interiorului cu alte detalii de zăpadă, astfel încât candelabruul să nu se transforme într-un element care iese din imagine. Aceste două culori pot fi, de asemenea, combinate între ele în același instrument.

Lămpile monochrome vor arăta organic în multe interioare.

8 fotografie

materiale

Producătorii moderni fac candelabre clasice albe dintr-o varietate de materiale. Una dintre cele mai durabile, durabile și atractive sunt produsele din metal:

 • Adesea, metalul alb este completat cu inserții placate cu aur sau argint. Astfel de lumini de plafon arata superb. Este demn de remarcat faptul că modelele din aceste materiale sunt nemantenite și nu necesită o atenție deosebită. Ei au nevoie doar din când în când pentru a șterge din praf.
 • În interiorul clasic și al altor interioare, corpurile de iluminat forjate arată organic. De regulă, aceste specimene sunt destul de scumpe,dar ele diferă într-un design cu adevărat unic și elegant.
 • Becurile din bronz, alamă sau ceramică nu sunt mai puțin elegante și atractive. În interiorul clasic, toate opțiunile enumerate arată neegalat.
 • Plafoanele lămpilor clasice sunt de asemenea fabricate din diverse materii prime. Cele mai ieftine sunt opțiunile țesute. În dispozitivele de iluminat de acest tip, se găsesc mai des materiale textile monocromatice de culoare deschisă, dar, dacă se dorește, specimene mai complicate pot fi găsite în magazine în care materialul este decorat cu linii și amprente tipărite.
 • Candelabrele cu nuante de sticla arata frumos. Poate fi înghețată sau transparentă. Pentru interioarele clasice stricte, se recomandă selectarea lămpilor cu nuanțe transparente, deoarece detaliile mată sunt mai potrivite pentru interioarele moderne.
 • Produsele cu nuanțe de porțelan sunt mai scumpe decât, de exemplu, lămpile din sticlă. Porțelanul de calitate este durabil și estetic.

desen

Rafinatele candelabre albe în design clasic pot fi completate de diverse elemente de decor:

 • Cele mai comune produse clasice cu păsări, petale, frunze verzi sau candelabre complicate sub formă de petale albe. Asemenea detalii în interior nu vor fi lăsate niciodată nesupravegheate, deoarece se disting printr-o structură complexă și servesc nu numai ca dispozitive de iluminat, ci și ca elemente decorative.
 • Lămpile elegante deschise arată grozav. Adesea, aceste candelabre sunt completate cu pandantive de sticlă sau lanțuri sub formă de margele.
 • Scumpe și frumoase în multe interioare arată candelabre clasice forjate în culoare albă. Astfel de produse sunt capabile să ofere interiorului note neobișnuite ale aristocrației și luxului. Alegerea unui candelabru forjat, ar trebui să ia în considerare greutatea sa. De regulă, modelele din materiale similare sunt foarte grele.
 • Suprafața unui candelabru clasic alb poate fi atât lucioasă, cât și mată. Alegerea unei instanțe adecvate depinde de stilul de bază, de designul interiorului.
 • În modelul clasic, numai baza poate fi albă. Lămpile de plafon sunt adesea realizate cu materiale de alte culori. De regulă, acestea sunt tonuri pastelate și neutre.

Sfaturi pentru alegere

Mai întâi decideți în ce cameră va fi amplasată lampa. Acordați atenție la înălțimea tavanelor, a zonei camerei. Pentru spațiile mici se recomandă alegerea produselor de tavan de dimensiuni mici. Dacă intenționați să instalați un candelabru într-o cameră mare cu un tavan înalt, atunci puteți să vă îndreptați către lămpi cu pandantive mai impresionante.

Înainte de a cumpăra, asigurați-vă calitatea materialului din care se face lucrul, precum și inspectați structura acestuia. Toate piesele trebuie fixate bine între ele și trebuie să fie cât mai sigur posibil.

Alegeți un candelabru care ar arăta armonios în interior. Acest dispozitiv de iluminat nu trebuie să iasă în evidență de designul general. Dacă culoarea albă din camera dvs. este un oaspete neobișnuit și ați fost deja acordat pentru a achiziționa o astfel de lampă, atunci puteți să-l bați frumos cu detalii decorative albe (vase, figurine, sfeșnice etc.) astfel încât situația să fie armonioasă.

Candelabru alb în interior

Opțiuni pentru utilizarea candelabrelor:

 • Un candelabru alb, cu baze inundabile, 5 nuante albe si pandantive mici vor arata frumos impotriva unui tavan alb, cu un cadru diod, pereti bej si o podea maro deschis.Puneți o canapea din piele în formă de U cu o nuanță lăptoasă într-o astfel de încăpere, vizavi de un perete cu suport TV pentru o culoare maro, iar pe partea laterală este un dulap colorat în ciocolată și o mică bibliotecă albă.
 • Un candelabru alb, cu pandantive și nuanțe de sticlă, poate fi agățat de o masă albă și de scaune roșu-alb, într-o bucătărie luminoasă, cu o suită albă de zăpadă.
 • Un model similar va arăta, de asemenea, într-o cameră de zi albă, cu canapea bej colț, podea întunecată și perdele groase de lapte pe ferestre.
 • Un candelabru metalic alb poate fi atârnat peste un pat bej într-o cameră cu pereți galbeni plictisitori și o podea moale gri. Plasați un piept alb de sertare în fața patului și plasați un televizor pe el. Completați ansamblul cu un dulap frumos cu uși de sticlă.

O prezentare generală a candelabrelor clasice cu vopsele de sticlă, vezi mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor