Vinil siding: argumente pro și contra

Vinurile de siding sunt cea mai populara categorie de materiale pentru realizarea exterioara. A apărut recent pe piață și a reușit deja să câștige o audiență largă de fani. Înainte de a cumpăra acest material, ar trebui să examinați avantajele și dezavantajele noului produs.

Caracteristici speciale

Siding de vinil are o compoziție specială, 80% din care este ocupată de clorură de polivinil. Este acest ingredient care a dat numele produsului. Cu toate acestea, pe piață există producători care reduc cantitatea de clorură de polivinil la 70% pentru a reduce costul materialului însuși. Această metodă are un impact negativ asupra caracteristicilor tehnice ale siding. Dar aceste produse sunt, de asemenea, în cerere, deoarece unii cumpărători sunt atrași de prețul scăzut.

Dacă nu doriți să economisiți calitatea materialului pentru finisare, acordați atenție categoriei de preț.Există opțiuni în care materiile prime secundare sunt utilizate în cantitate de 5%, situate numai în straturile inferioare ale foii. În acest material, carbonatul de calciu este prezent într-o cantitate de 15%, care umple structura pânzei.

Conținutul de dioxid de titan atinge 10%, iar acest component este situat în straturile superioare ale materialului. Acest ingredient este responsabil pentru stabilitatea structurii. De asemenea, aditivul permite materialului să nu schimbe lumina, deoarece dioxidul de titan previne efectele dăunătoare ale luminii solare.

Alți aditivi care sunt prezenți în compoziția siding-ului de vinil sunt conținute în doze mai mici și au ca scop creșterea rezistenței mecanice. În lista de componente există pigmenți diferiți care sunt responsabili pentru soluția de culoare a materialului.

Pro și contra

Siding vinil are multe avantaje. care trebuie citite înainte de cumpărare.

 • Durată lungă de viață. Producătorul acestui material oferă o garanție pentru produsul dvs., care este de câteva decenii.
 • Costuri accesibile. Siding vinil este mai ieftin decât omologii de metal.
 • Principalul avantaj al acestei siding este versatilitatea și aspectul său atractiv. Cu ajutorul acestui material puteți înveli orice obiect, indiferent de ce materie primă este făcută. Produsul va ajuta la ascunderea multor dezavantaje ale peretelui și va face camera mai atractivă datorită culorilor sale frumoase.
 • Panourile frontale sunt rezistente la solicitări mecanice și condiții climatice nefavorabile. Caracteristicile pozitive sunt observate la temperaturi de la -50 la +50 grade.
 • PVC nu se teme de atacuri de insecte. Și, de asemenea, acest produs nu este predispus la apariția de mucegai și mucegai.
 • Ușor de lucrări de instalare și greutate redusă. La instalarea acestei acoperiri nu este necesară utilizarea preparatului suplimentar și baza ideală.
 • Siguranța ventilației naturale. Panourile asigură accesul complet la perete.
 • Siguranța împotriva incendiilor. Datorită reactivilor care sunt prezenți în compoziția materialului, toxicitatea redusă de siding. Nu arde, decât se poate lauda cu un analog plastic. PVC începe să se topească, dar nu susține arderea.
 • Grijă ușoară.Acest material nu necesită vopsire regulată și prelucrare specializată în fiecare an. Culorile selectate vă vor încânta ochii pe parcursul întregului ciclu de viață. Pentru a curăța fațada murdăriei este suficient furtunul obișnuit.
 • PVC are calități izolante.
 • Mulți utilizatori aleg această opțiune de finisare, deoarece produsul este prietenos cu mediul.
 • O selecție largă de texturi. Puteți alege un finisaj care imită în mod calitativ lemn, suprafață de piatră, tencuială umedă și alte variante.
 • Datorită mecanismului de blocare, veți putea monta panourile.

În ciuda numeroaselor avantaje, PVC are dezavantaje.

 • Panourile nu pot fi reparate. Dacă una dintre secțiuni este deteriorată, trebuie înlocuită. În această situație, siding metal este mai bine.
 • La instalare, va trebui să țineți cont de probabilitatea de compresie și întindere a panourilor cu căderi de temperatură.
 • Dacă nu aveți abilitățile necesare care vor fi necesare pentru a instala pielea, este bine să căutați ajutorul specialiștilor.

După examinarea avantajelor și dezavantajelor de acoperire cu PVC, veți putea decide dacă instalarea acestui tip de placare este potrivită pentru dvs. sau merită luată în considerare alternative.

Specificații tehnice

În plus față de o listă bogată de avantaje, există anumite cerințe pentru material, pe care trebuie să le îndeplinească neapărat. Pe teritoriul Federației Ruse nu este declarat GOST pentru acest material, există doar parametri generalizați. Ca bază pentru desemnarea standardelor, se utilizează recomandările ASTM - o companie americană care testează materialele.

Există mai multe caracteristici în conformitate cu cerințele ASTM.

 • Profilurile trebuie să aibă o grosime de 0,9-1,2 mm. Dacă vă așteptați la o durată lungă de viață a materialului, trebuie să acordați atenție grosimii maxime.
 • Fațada are capacitatea de a-și menține dimensiunile originale și originale. Datele privind calitatea sunt reglementate de standardele ASTM D6864, DD3679, D7251.
 • Materialul este rezistent la acid. Pentru testare, a fost utilizată o soluție de acid sulfuric, care a afectat materialul mult timp.Timp de două săptămâni, siding a arătat indicatorii maximi de rezistență.
 • Inflamabilitatea materialului. Pielea nu suportă arderea.
 • Limitele rezistenței în raport cu efectele temperaturii sunt de 88 de grade Celsius.
 • Rezistența la tracțiune este de 422 / kg / cm2.

Domeniul de aplicare

Siding vinil are o gamă largă de utilizări. Acesta poate fi utilizat pentru decorarea interioară și exterioară a încăperilor pentru orice scop.

Pământ PVC

Acest material este folosit pentru a lucra cu subsolul casei. Produsul este realizat sub formă de blocuri scurte, care sunt foarte groase în comparație cu foile standard. În ciuda dimensiunilor crescute, panourile de la subsol cântăresc puțin, ceea ce face posibil să nu se desfășoare activități de consolidare a fațadei camerei.

Panourile din PVC sunt vândute în diverse variante, puteți cumpăra materiale care imită piatră naturală sau cărămidă de tip decorativ.

Peretele din PVC

Astfel de produse sunt destinate pentru finisarea pe o suprafață orizontală. Producătorii sunt gata să ofere publicului lor panouri netede sau variante care imită lemn.

Există mai multe soiuri de panouri de perete de vinil:

 • o singură heringbone;
 • dublu herringbone;
 • tripla hernie;
 • cherestea pentru nave;
 • bloc casa

Nava de lemn pe scară largă în cerere, în Rusia și în Europa, și un model spic dublu adesea folosit pentru lucrări în America și Canada de finisare.

Dar și datorită calităților sale, sidingurile de vinil sunt folosite pentru acoperirea clădirilor din exterior. Materialul are caracteristici de înaltă performanță, care îi permit să câștige o mare popularitate.

desen

Există diferite nuanțe de plasă PVC de pe piață. Pentru iubitorii de culori calde sunt prezentate: piersic, măsline, roșu și alte culori. Mulți clienți se bucură de această schemă de culoare calmă, dar alte variante originale pot fi găsite în vânzare.

Căptușeală populară din stejar ușor, siding vertical roșu-brun, crimson. Alegerea este numai pentru cumpărător și depinde de ideile și preferințele sale.

Pentru a simplifica selecția, siding PVC este împărțită în mai multe categorii:

 • ton alb;
 • culoare;
 • pastel.

Ultima opțiune este considerată cea mai populară, deoarece aceste panouri diferă în preț accesibil și nu devin plictisitoare după câțiva ani.Costul redus este cauzat de numărul mic de aditivi care sunt necesari pentru a menține umbra și a preveni arderea la soare.

Stratul alb și luminos este adesea folosit pentru a lucra cu componente decorative și muchii. Astfel de elemente pot accentua în mod avantajos tonul de bază pastel.

Siding-ul este considerat o excepție. Imitarea cărămizilor și a altor materiale de natură naturală este utilizată pentru placarea subsolului. Panoul poate avea o culoare bej, gri, nisip sau teracotă. Ele sunt combinate în mod optim cu pereții de culoare naturală la designul casei uitat logic și complet. Unii cumpărători aleg plăcile de fațadă folosind imitații de cărămidă.

Dacă vă place designul bloc-house, producătorii sunt gata să ofere motive naturale. La vânzare se găsesc culori de fistic, smântână, caramel și banană. Alegerea panoului, asigurați-vă că acestea sunt combinate cu acoperișul casei. Atunci când alegeți aceleași culori, aveți riscul ca clădirea să pară slabă.

Cum de a alege panourile color dreapta?

Dacă achiziționați siding PVC într-o companie de renume, managerul vă va oferi să utilizați serviciul, care este de a selecta nuanțe.Nu vă grăbiți să refuzați o astfel de ofertă, deoarece experții vor putea alege corect opțiunea potrivită pentru sediul dvs. Cu ajutorul unui program special de calculator, vă puteți pre-familiariza cu exteriorul casei dvs. după placarea vinilului.

Când alegeți culoarea dorită, rețineți că nuanțele afișate ca eșantion pot diferi de fațada finită. Atunci când sunt implementate pe panouri de perete și pe acoperiș, culorile cresc intensitatea acestora.

S-ar putea să vă păstrați că nuanța aleasă pare să se estompeze, dar ar trebui să ascultați un specialist care este familiarizat cu caracteristicile panourilor și cum vor arăta în afaceri. Culorile luminoase sunt folosite pentru a evidenția componentele arhitecturale individuale. Acordați atenție nuanțelor contrastante: panourile delicate de nisip în combinație cu maro, roz pal, pereche cu teracotă și alte compoziții similare.

Este necesar să luați în serios alegerea culorilor pentru amenajările viitoare ale casei dvs., deoarece panourile vor fi decorate timp de decenii și nu puteți schimba culoarea. Ai grijaastfel încât materialul ales este combinat armonios cu împrejurimile și arată frumos. Alegeți o gamă de culori care nu vă deranjează după câțiva ani.

Pentru a face alegerea corectă, ar trebui să fiți familiarizați cu legile de bază ale combinării nuanțelor. Printre opțiunile câștigătoare se numără paleta bej și maro, nisip, teracotă, tonuri de burgundă și galben. Pentru persoanele mai încrezător în sine, se vor potrivi combinații mai drăguțe de portocale, albastre și de liliac.

DIY assembly

Instalarea de siding de vinil poate fi făcut chiar de un începător. Pentru a curăța cu atenție fațada clădirii, trebuie să vă familiarizați cu procedura și caracteristicile instalației. Panourile sunt ductile și ductile, deci riscul de pagube materiale este minim. Instrucțiunile pas cu pas, care sunt prezente în acest articol, vă vor permite să efectuați corect lucrările cu care vă confruntați și să eliminați greșelile obișnuite.

Confruntarea se face folosind setul necesar de instrumente.

 • Cuțitul. Tăierea tălpii de vinil trebuie făcută cu un cuțit ascuțit. Când lucrați, marcați canelura, apoi îndoiți și pliați linia marcată de mai multe ori. Ca urmare, materialul se va rupe la marca dorită.
 • În loc de un cuțit, poți folosi un jigsaw electric. Acest instrument vă permite să faceți tăierea frumoasă și accelerează procesul de montare în dimensiune.
 • Puncher. Acest instrument poate fi înlocuit cu un burghiu. El creează gauri de calitate care vă permit să montați hardware sau să creați altele noi.
 • Șurubelniță concepută pentru a răsuci hardware-ul.
 • La fel ca în orice lucrare de construcție, trebuie să pregătiți un nivel de construcție a laserului. Puteți folosi un nivel simplu, dar prima opțiune este mai confortabilă.
 • Ruleta de construcții. Acest instrument vă permite să calculați parametrii.

Dacă decideți să utilizați un mașină de șlefuit pentru tăierea panourilor, luați în considerare unele caracteristici ale funcționării. La viteze mari veți întâlni încălzirea și topirea tăieturii. Pentru a exclude un astfel de fenomen, se recomandă să lucrați la putere redusă.

Există anumite recomandări pentru instalare.

 • În cazul lucrărilor cu care se confruntă ar trebui să se acorde atenție caracteristicilor materialului. Panourile au un coeficient ridicat în raport cu dilatarea liniară. Acest indicator necesită respectarea cerinței ca un spațiu de 5-7 mm să fie plasat între lamele și rânduri.
 • Dacă placarea se face la temperaturi negative, dimensiunea minimă a spațiului ar trebui să fie de 10 mm.
 • Trebuie să existe spațiu între suprafața de lucru a panoului și dispozitivele de fixare.

Panourile de vinil trebuie să se odihnească câteva ore pe stradă, după care puteți trece la lucrările de instalare.

 • Nu înșurubați panoul prin șuruburi. Astfel de acțiuni pot duce la faptul că foaia începe să se spargă. Dacă trebuie să folosiți aceste unelte, asigurați-vă că fixarea nu este în locul în care sunt perforate găurile pentru unghii, ci creați găuri pentru hardware, numai după ce fixați elementele.
 • În loc de șuruburi a permis utilizarea de unghii și capse.

De asemenea, trebuie să aveți grijă de selectarea și calcularea componentelor necesare. Mărcile comerciale care oferă siding vinil pentru clienții lor sunt angajate în punerea în aplicare a tuturor componentelor care vor fi necesare pentru instalare. De asemenea, puteți achiziționa materiale suplimentare.

 • Colțuri interioare și exterioare care vor fi necesare pentru acoperirea clădirilor cu o lungime tradițională de 3 metri. Pentru a calcula cantitatea necesară de material, va trebui să calculați măsurătorile totale de-a lungul perimetrului unghiurilor, care ar trebui să fie în continuare împărțite în trei.Eliminați utilizarea reziduurilor pentru a face aspectul exterior atractiv.
 • Lungimile de pornire în lungime sunt de 3,8 metri. Valoarea necesară este calculată prin scăderea deschiderilor ușii din perimetrul indicatorilor.
 • J-profil va fi necesar pentru a lucra cu zone în care se observă atasarea atașamentelor.
 • Bara care înconjoară ferestrele are o lungime de 3 metri. Calculul se face prin adăugarea perimetrului total al deschiderilor ferestrelor.
 • Izolarea ferestrelor este opțională și este necesară doar dacă este necesar.
 • Bara de finisare este necesară pentru a conecta streașina acoperișului cu casa însăși.
 • Profilul H vă permite să închideți golurile la îmbinările care se află între panouri. Instalarea acestor elemente se face vertical. Calculele se fac prin împărțirea perimetrului camerei cu lungimea panourilor.
 • Lamelele de evacuare sunt montate sub deschiderea ferestrei.
 • Instalarea carcasei este necesară pentru a vă îndrepta orice orificiu care este la același nivel cu pereții.
 • Pentru a vă face singuri vinilul, aveți nevoie de șuruburi zincate cu o mașină de spălat de presă. Lungimea elementelor ar trebui să fie de 25-30 cm.Cantitatea depinde de suprafața peretelui. Pentru un metru patrat au fost necesare 20 de piese.

Instalarea panourilor de vinil este însoțită de următoarea secvență:

 • instalarea benzii de colț;
 • fixarea barei de pornire;
 • instalarea profilului J, care va acționa ca un material de finisare pentru marginile panourilor;
 • deschiderea ferestrei ornamentale;
 • cu care se confruntă munca folosind vinilul în sine;
 • instalarea barei de finisare.

Instalarea plăcii de pornire trebuie efectuată în jurul perimetrului clădirii. Va trebui să setați cu atenție acest element. Atașați bara ar trebui să utilizeze șuruburi. Urmați pasul când fixați 25 cm. Asigurați-vă că șuruburile sunt perpendiculare pe suprafețe. Șuruburile trebuie să fie înșurubate exact în centrul găurii ovale pentru a elimina curbura panourilor.

Este necesar să se asigure că șurubul nu este inclus în bara până la sfârșit. Diferența dintre cap și panouri trebuie să fie de aproximativ 1 mm. Pentru calcule mai confortabile, puteți măsura decalajul cu o monedă. Este necesar să lăsați un gol de 5-7 mm în centrul joncțiunii șipcilor

Deschiderile de ferestre, care sunt amplasate în același plan cu pereții, trebuie să fie acoperite cu o carcasă largă, în care panourile sunt ulterior ridicate.Dacă în ferestre există pante, puteți folosi un profil de colț pentru decorare. În primul rând, este recomandat să se întindă panta inferioară și apoi să se lucreze cu secțiunile laterale, trecând treptat în centrul deschiderii ferestrei.

Atunci când lucrați cu perete de vinil, trebuie să vă asigurați că fiecare panou este inclus în benzile de pornire și se poate fixa în poziție. Numai după respectarea acestor reguli, puteți începe să remediați hardware-ul. Când atașați panourile, ar trebui să efectuați în mod constant reconcilierea utilizând nivelul clădirii. Pentru confort în timpul funcționării, puteți folosi funia.

Bara de finisare trebuie montată sub acoperiș. Din această bandă trebuie măsurată panoul cel mai extrem. Fâșiile procesate în baza parametrilor ar trebui să aibă forma unui arc și apoi să treacă sub panoul de finisare.

Producatori

Pe piața construcțiilor există mulți producători de panouri de vinil. Dacă vorbim despre piața internă, produsele plantei sunt în cerere mai mult de 10 ani. "Terna Polymer". Producătorul este cunoscut din 2001 și este implicat în lansarea siding-ului sub numele de vinil Fineber.

Materialul este popular deoarece are multe calități pozitive.

 • Producția este îndreptată către climatul rusesc, astfel încât panourile sunt foarte rezistente la umiditate și schimbări de temperatură. Fațada este capabilă să reziste la un interval de temperatură de la -50 la +50 grade.
 • În producția de siding folosită numai elemente de clorură de polivinil de înaltă calitate, în care există ingrediente suplimentare destinate stabilității culorii. Proporțiile fiecărei componente sunt calculate utilizând programe de calculator.
 • În fabricarea coextrudării aplicate. Această metodă este o tehnologie economică și rațională pentru producția de materii prime din două straturi. Un set specific de componente a fost adăugat la fiecare strat. Pentru suprafața exterioară sunt folosite elemente care protejează împotriva influențelor externe și a arderii. În stratul interior există ingrediente care determină proprietățile structurale și calitatea fațadei. O tehnică similară este comună în Canada și Statele Unite.
 • Produsele acestui brand au o durată lungă de viață, care este de peste 25 de ani.

Printre producătorii străini în cererea companiei canadiene Mitten inc, ale cărei facilități de producție se află în Paris. marcă comercială mitenă a fost fabricarea siding pentru mai mult de 50 de ani și oferă produse de înaltă calitate, datorită cărora a luat poziții de lider mondial în vânzări de produse.

Printre caracteristicile de siding vinil includ următoarele proprietăți:

 • producătorul oferă o garanție de 50 de ani pe materialul dvs.;
 • panourile sunt nuante foarte rezistente;
 • rezistenta la stres mecanic;
 • ductilitate ridicată, care permite instalarea chiar și în condiții de vreme rece.

Și merită remarcat și producătorul autohton Linia mare. Facilitățile sale de producție se află pe teritoriul regiunilor Voronej, Kaluga, Nijni Novgorod și Leningrad. Panourile au caracteristici unice, datorită cărora se află în mare cerere.

Printre caracteristici se numără un număr de proprietăți.

 • Rezistență și flexibilitate. Performanța este de șase ori mai mare decât performanța sidingului tradițional. Aceste calități permit instalarea să se realizeze chiar și la temperaturi scăzute.
 • În exterior, panourile sunt similare cu lemnul real.Există chiar noduri pe material, care permit imitarea lemnului natural cât mai mult posibil. Capacul are impregnare care constă din componente speciale de respingere a murdăriei.
 • Aranjamentul mecanismului de blocare asigură o rezistență crescută la vânt și face posibilă realizarea instalației într-un timp scurt.
 • Siding PVC este rezistent la UV. Termenul de imunitate ajunge la nouă ani, după cum reiese din teste speciale efectuate în Olanda.
 • Producătorul oferă o garanție scrisă pentru produsul dvs. pentru o perioadă de 50 de ani. Lista obligațiilor de garanție include: indicatori de rezistență, durată lungă de viață și decolorare uniformă. Pentru ca produsul să îndeplinească toate proprietățile declarate, este necesar să se respecte cerințele privind transportul și instalarea.
 • Panourile verticale sunt disponibile pentru cumpărători. Ele sunt folosite pentru acoperirea elementelor individuale de pe suprafața fatadei. Mulți oameni folosesc acest siding pentru a tăia subsoluri, pervazuri decorative, cornișe sau copertine. Lungimea materialului este de 3 metri, iar lățimea utilă ajunge la 1,5 metri.Schema de culori este formată din patru tonuri, printre care: alb, vanilie, tei și bej.

Grand Line, la fel ca Fineber, este gata să ofere audienței o gamă largă de componente suplimentare, cu ajutorul cărora este posibilă realizarea unei căptușeli complexe. La vânzare se găsesc: benzi de început, profil de finisare, decupare și alte componente.

opinii

Siding vinil este foarte popular, așa că pe Internet puteți găsi numeroase comentarii ale proprietarilor. Majoritatea cumpărătorilor vorbesc despre acest material ca fiind un produs de calitate care arată bine în afaceri.

Marca Fineber a câștigat numeroase audiențe, după cum rezultă din comentarii pozitive asupra acestui material. Oamenii care decid să cumpere produse ale acestui producător, raportează că materialul are o calitate bună, o culoare bogată și uniformă, care nu se estompează cu timpul.

Mitten atrage mulți consumatori cu garanția lor. Utilizatorii raportează că producătorul garantează o durată de viață de 50 de ani, în care sunt siguri că după câțiva ani de utilizare.Chiar și după cinci ani, siding nu își schimbă aspectul, nu menține saturația culorii și nu se estompează de expunerea constantă la lumina soarelui.

Grand Line are un aspect frumos, care imită calitativ structura arborelui. Cu aceasta, puteți crea o fațadă frumoasă care va încânta mult timp. Cumpărătorii sunt pozitivi cu privire la ușurința instalării, care este asigurată de un mecanism de blocare. Materialul nu se teme de vânturi puternice și este rezistent la alte condiții meteorologice.

Sfaturi și trucuri

În piață există mulți producători care oferă consumatorilor de siding vinil. Pentru a face alegerea corectă, ar trebui să vă familiarizați cu recomandările specialiștilor.

Aceste sfaturi și trucuri vă vor ajuta să alegeți un produs de calitate.

 • Fiți atenți la culoarea siding. Ar trebui să aibă o culoare uniformă. Saturația nuanțelor pe partea exterioară și interioară poate fi diferită. În cele mai multe cazuri, interiorul are un ton mai ușor.
 • Tăierea finală trebuie să aibă aceeași grosime pe întreaga lățime a materialului. Dacă cifrele sunt diferite, vă sunt oferite bunuri de calitate scăzută.
 • Găurile pentru atașarea la bază trebuie să aibă muchii netede. Asigurați-vă că acestea sunt identice.
 • Nu trebuie să existe defecte în față. Refuzați să cumpărați dacă observați fisuri, zgârieturi și peeling. Materialul trebuie să aibă o suprafață mată, deoarece luciul este considerat căsătorie. Dacă există un strălucire puternică pe panou, se va încălzi de la expunerea la lumina soarelui, ceea ce va duce la o deformare ulterioară.
 • Grosimea materialului nu trebuie să fie mai mare de 1-1,2 mm, deoarece variantele mai groase nu pot garanta aceleași proprietăți de performanță ca și alte panouri.
 • Alege panouri cu încuietori anti-jerk. Ele sunt capabile să garanteze forța structurii.
 • Verificați ductilitatea panourilor. Pentru a determina această proprietate, va trebui să îndoiți marginea subțire a materialului, care este situat în apropierea marginii. Dacă începe să se rupă, renunțați la cumpărare.
 • Ambalajele pot, de asemenea, vorbi despre calitatea produselor alese. Producătorii care produc bunuri de înaltă calitate, monitorizează siguranța siding-ului, prin urmare, furnizează ambalaje de înaltă calitate.

După cumpărarea panourilor de vinil, este posibil să întâlniți o situație în care materialul nu vă potrivește în dimensiune. În acest caz, trebuie să tăiați siding. Mulți oameni se confruntă cu dificultăți, deoarece atunci când sunt tăiate, tăieturile finale sunt îndepărtate, care vor fi necesare pentru a asigura materialul. Va trebui să creați din nou resturi similare în zona rămasă. Îți faci mai ușor pentru tine dacă tăiezi fundul tălpii.

Cum să aibă grijă de siding de vinil?

Îngrijirea adecvată vă permite să prelungiți durata de viață a siding-ului de vinil.

Experții recomandă să urmați reguli simple.

 • Aveți grijă de daunele pe care le pot face diferitele insecte.
 • Când instalați, încercați să creați o izolație de înaltă calitate pentru a economisi procesul de încălzire.
 • Panourile de vinil nu pot fi vopsite. Panourile au inițial o anumită nuanță care acoperă fața și interiorul materialului. Culoarea nu se exfoliază, iar zgârieturile sunt imperceptibile pe ea. Aceste proprietăți nu implică măsuri de colorare în timpul funcționării.
 • După zece ani de utilizare, panourile pot deveni mai palide.Dacă vă confruntați cu o situație similară, trebuie doar să înlocuiți zona defectă.
 • O dată pe an trebuie să curățați panourile. Utilizați o mașină specială pentru spălare sau luați în mod obișnuit shulg și curățați siding cu un jet de apă.

Exemple frumoase

Designerii sunt gata să ofere o varietate de opțiuni care vă permit să vă transformați casa și să o faceți mai atractivă. Pentru a selecta designul necesar, trebuie să vă construiți pe obiectivele, dorințele și interiorul peisajului înconjurător.

Casele acoperite cu un aspect straniu atractiv. Camera, căptușită cu panouri de culoare roz deschis, arată blând. O astfel de clădire va da site-ului o atmosferă calmă și liniștită și nu se va plictisi niciodată.

Aspectul este elegant împodobit cu siding vinil fixat care imita bordul navei. Este posibil să se combine două tipuri de siding, folosind zidărie imitativă pentru finisarea subsolului. O astfel de placare va arăta bunul gust al proprietarului clădirii și se va evidenția printre alte case.

Unii oameni aleg nuanțe de alb, care dau clădirilor o asemănare cu stilul englezesc.Aceste camere sunt elegante, ușoare și se potrivesc perfect în orice design.

Dacă doriți să vă transformați casa într-un turn fabulos, acorde atenție aspectului de siding, imitând lemn rotund. Aveți grijă de un peisaj potrivit care va crea atmosfera potrivită.

Se pare că se potrivește parțială parțială de vinil din vinil. Puteți evidenția elemente individuale utilizând panourile pentru a crea un aspect original.

     În contrast culorile puteți obține compoziția originală. Alegeți nuanțe contrastante care arată minunat într-o pereche. Cu acest design puteți evidenția camera dvs. și atrage atenția celorlalți. Realizați cu atenție selecția de culori la combinație părea avantajoasă.

     Cum să montați un perete de vinil cu propriile mâini, puteți vedea în acest videoclip.

     Comentarii
      autor
     Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

     Sala de intrare

     Camera de zi

     dormitor