Becuri alimentate cu baterii

 Becuri alimentate cu baterii

În epoca de înaltă tehnologie, consumatorii sunt complet nelimitate în alegerea oricărei tehnologii. Acest lucru se aplică nu numai gadgeturilor "inteligente", ci și dispozitivelor convenționale de iluminare. Astăzi, lămpile economice cu baterie sunt foarte populare. Acestea sunt cele mai convenabile de utilizat și sunt prezentate într-o varietate de decoratiuni de design.

Caracteristici și beneficii

Producătorii moderni produc multe modele diferite de lămpi, alimentate cu baterii. Astăzi nu veți surprinde pe nimeni cu astfel de dispozitive economice și mobile, deoarece sunt distribuite pe scară largă în diferite domenii ale vieții.

Astfel de dispozitive nu au nevoie de surse de alimentare suplimentare. De aceea, ele pot fi utilizate chiar și în situațiile în care există probleme cu energia electrică și furnizarea neîntreruptă. Cel puțin o dată în viață, fiecare persoană se confruntă cu dificultăți similare.

Trebuie remarcat un număr de alte avantaje utile ale acestor dispozitive de iluminat:

 • În primul rând, este demn de remarcat faptul că magazinele de astăzi vând lămpi fără fir de diferite dimensiuni. Acest lucru înseamnă că fiecare client va putea achiziționa nu numai un dispozitiv mic, dar și unul foarte mare și puternic, care funcționează din baterii.
 • Nu poate decât să îi mulțumească pe consumatorii moderni cu o gamă largă de dispozitive de iluminat similare. Puteți alege opțiunea potrivită pentru orice destinație, interioare și preferințe de gust.
 • În ultimii ani, lămpile wireless de înaltă tehnologie cu senzori de mișcare au devenit pe scară largă. Astfel de modele sunt proprietăți multi-tasking și foarte utile.
 • Ar trebui să se ia în considerare ușurința instalării unui astfel de iluminat. Pentru a face acest lucru, nu este nevoie să stocați instrumente scumpe specializate și să cheltuiți bani în plus pentru provocarea unui vrăjitor cu experiență în aceste chestiuni.Unele varietăți de corpuri de iluminat fără fir pot fi atașate la orice suprafață cu inserții adezive.
 • Bateriile fără fir pot fi instalate în orice cameră. Mulți părinți folosesc dispozitive similare ca lumina de noapte în dormitoarele copiilor. În acest scop, brandurile moderne produc produse fermecătoare sub formă de animale și personaje de desene animate.

De regulă, astfel de dispozitive de iluminat funcționează destul de mult timp, deoarece acestea sunt mai des echipate cu lumini LED durabile. Nu este necesar să se schimbe în mod constant astfel de surse de lumină.

tipuri

Astăzi, în magazinele de vânzare cu amănuntul puteți găsi o mare varietate de corpuri de iluminat cu diferite caracteristici și funcții diferite.

Mai întâi de toate, toate luminile fără fir fără fir pot fi împărțite în funcție de tipul atașamentului lor.

 • În funcție de caracteristicile sale pot fi comparate cu candelabru tradițional plafon lămpi. De regulă, ele conțin difuzoare de lumină de înaltă calitate, care oferă o iluminare excelentă a unei suprafețe mari. Astfel de produse sunt destinate nu numai pentru a evidenția apartamente sau case, ci și magazine, centre comerciale, birouri și alte premise similare.
 • Atașat la suprafața peretelui sau anumite elemente de mobilier din interior montat pe perete dispozitive fără fir. Astfel, se atașează un autocolant cu lampă de tip velcro sau un model special cu găuri pentru șuruburi cu auto-filetare. Desigur, cele mai populare, mobile și ușor de utilizat sunt opțiunile cu fermoar. Cu toate acestea, este de remarcat faptul că în timp, proprietățile adezive ale unor astfel de elemente dispar.
 • Puțin mai puțin comună tabel lampă pe baterii. De regulă, modele similare diferă într-un flux puternic de lumină. Ele pot fi așezate pe o masă, raft sau pe orice altă suprafață orizontală.
 • Cel mai adesea dimensiuni mici au deasupra luminile wireless. Ele sunt, de asemenea, adesea completate cu velcro de fixare. Puteți instala astfel de opțiuni pe orice suprafață. Experții nu recomandă acest lucru numai atunci când vine vorba de acoperire, împodobită cu tapet.

De asemenea, corpurile de iluminat alimentate de baterii reîncărcabile sau de tip deget diferă în funcțiile și dimensiunile lor.

 • Una dintre cele mai populare astăzi sunt lămpile de înaltă tehnologie. cu senzor de mișcare. Astfel de modele sunt adesea instalate în curțile caselor private și în apropierea clădirilor publice. Astfel de dispozitive sunt declanșate atunci când un obiect în mișcare vie intră în câmpul acțiunii lor. De regulă, oamenii se îndreaptă către aceste dispozitive pentru a împiedica intrușii să intre pe site.

Dacă doriți să instalați astfel de dispozitive în curte, atunci nu este deloc necesar să modificați complet întregul sistem de iluminare. Puteți cumpăra separat senzorii de mișcare și le puteți instala în dispozitivele existente.

 • Dimensiunile compacte sunt mici nano-lămpi. Acestea pot fi folosite ca felinare mici în camere întunecate sau luminează zonele greu accesibile ale mobilierului din cameră. De exemplu, poate fi colțul îndepărtat al unui dulap mare. Astfel de dispozitive produc adesea o formă rotundă și alungită și sunt echipate cu 3-6 LED-uri.
 • Dacă doriți să achiziționați dispozitivul cel mai convenabil de utilizat, atunci ar trebui să căutați opțiuni moderne. cu telecomandă. În astfel de dispozitive, puteți, la discreția dvs., să ajustați intensitatea iluminării în orice moment convenabil.

În unele dispozitive avansate, puteți schimba și culoarea luminii.Utilizând opțiuni similare, este posibil să reglați cu ușurință atmosfera din cameră. De exemplu, pentru a crea o setare intimă și romantică, puteți seta un iluminat mai silențios și cu intensitate redusă.

 • În căutarea celor mai simple și primitive dispozitive, vă puteți opri la un mic butoanele luminoase. Producătorii moderni produc astfel de opțiuni de presiune într-o varietate de modele. De exemplu, dispozitivele arată ca un original, realizate sub forma unui buton de pe o tastatură a computerului, care este lansat prin simpla apăsare a acesteia.
 • Iluminat de urgență fără fire sunt echipate cu un întrerupător de circuit. Ei au un senzor special, care este declanșat în momentul opririi alimentării cu energie electrică. Astfel de lămpi funcționează adesea pe bateriile cu deget. De asemenea, merită remarcat faptul că luminile wireless de urgență sunt portabile și fixe.
 • Un astfel de dispozitiv de iluminat portabil ca lumina de noapte. Cel mai adesea, puterea în astfel de dispozitive este reglementată și poate fi făcută mai vie sau plictisitoare.
 • Cele mai durabile și rezistente la uzură sunt sub apă luminile wireless.Acestea sunt protejate în mod fiabil de praf și pătrunderea umezelii, deoarece sunt dotate cu carcase durabile și ermetice. Puteți utiliza becuri subacvatice pentru a ilumina piscina, iazul sau pur și simplu aranja căi de grădină cu ei.
 • High-tech sunt adesea instalate deasupra ușilor de intrare. senzorial lămpi. Cel mai adesea, opțiuni similare sunt abordate pentru proiectarea de case de țară și cabane. Aceste dispozitive sunt alimentate de panouri solare și se pornesc automat când se cade noapte. În timpul zilei, luminile senzoriale sunt în stare deconectată, încărcând bateriile.

dimensiuni

Luminile wireless pot avea o varietate de dimensiuni. Desigur, cele mai frecvente sunt copii compacte. Ele pot fi folosite ca surse de lumină suplimentare și elemente decorative ale interiorului.

Corpurile de iluminat de dimensiuni mai mari și medii, de regulă, emit lumină mai intensă. Cu toate acestea, astfel de modele sunt foarte rar folosite pentru iluminatul principal din interior.

formă

Lămpile fără fir, alimentate de baterii reîncărcabile sau de baterii tip deget, pot avea un design foarte diferit.

 • Cele mai comune tradiționale rotund lămpi. Astfel de modele au un aspect simplu și concis.
 • Din gama uriașă de lămpi de diferite forme, merită să evidențiem dispozitivul elegant sub forma unei lumanari. Adesea, această opțiune este folosită pentru iluminarea suplimentară a unei zone de recreere sau a unui colț pentru citirea cărților. Puteți instala o lampă de lumânare pe un scaun, o canapea sau o canapea. De asemenea, astfel de cazuri sunt folosite ca o lampă de noapte frumoasă.
 • Cele mai interesante și neobișnuite forme au copil luminile wireless. Aceste modele pot fi făcute sub formă de diverse animale, păsări, îngeri, flori sau personaje de desene animate.
 • Există grădini și grădini originalul fixarea formularelor corespunzătoare. De exemplu, pot fi mici broaște strălucitoare sau o bufniță mare cu lumini LED.

Timp de lucru

Timpul de funcționare al unui dispozitiv autonom de iluminare depinde în mod direct de puterea bateriilor instalate în acesta. În funcție de autonomia și de timpul în care lampa poate funcționa cu baterii, este necesar să determinați dacă doriți să obțineți o iluminare continuă și cât mai lungă posibilă sau aveți nevoie de câteva ore de iluminare suplimentară.

De regulă, dispozitivele fabricate în China, fără probleme, păstrează taxa toată seara. Acest timp este suficient pentru ca acesta să aibă timp să facă față multor preocupări ale maestrului.

Dacă aveți nevoie de iluminare care să dureze toată noaptea, atunci ar trebui să obțineți un model cu o baterie mai capabilă.

Opțiuni pentru utilizarea modelelor wireless

Lămpi cu autonomie convenabilă pot fi utilizate într-o varietate de condiții.

Să analizăm în detaliu toate posibilele utilizări ale acestor dispozitive funcționale:

 • Acestea pot fi folosite pentru iluminatul de vară de înaltă calitate și pentru iluminatul piscinei.
 • Lămpile fără fir, alimentate de baterii, sunt adesea folosite ca iluminat decorativ pe balcon și în loggia.
 • Aceste dispozitive sunt perfecte pentru evidențierea zonelor de relaxare. De exemplu, acesta poate fi un dormitor confortabil sau un colț de carte cu o canapea moale.
 • Adesea, aceste dispozitive sunt folosite pentru a evidenția picturile și oglinzile.
 • Ca surse suplimentare de iluminat, dispozitivele wireless pot fi utilizate în hol sau în camera de zi.

Idei frumoase în interior

Pentru camera pentru copii puteți cumpăra lampa originală a proiectorului cu baterii.De exemplu, într-o cameră făcută în culori reci, un proiector fermecător cu tematică marină este ideal. Acesta poate fi un ocean plin de pești de diferite culori sau o imagine a unui acvariu stralucitor.

Pe balcon, împodobită cu panouri din plastic alb, puteți instala pe pereți lumini simple de perete cu nuanțe rotunde galbene. Cu ajutorul acestor elemente va fi ușor să lumineze situația monotonă în culori plictisitoare.

De-a lungul căilor de grădină și a căilor din curte puteți instala felinare cu podea senzorială, care nu sunt obișnuite, dar mai multe culori, cu nuanțe miniatură sub formă de lumini. Astfel de lămpi fermecătoare vor ușura starea de spirit cu culorile lor interesante și de înaltă calitate iluminează pista în întuneric.

Relativ recent, pe piață au apărut modele interesante de corpuri de iluminat fără fir, reprezentând clădiri cu apartamente mici, din ferestrele cărora strălucește o lumină galbenă discretă. Mai des, astfel de opțiuni sunt puse pe desktop, folosite ca lumini de noapte sau pentru iluminarea tastaturii calculatorului.

În acest videoclip veți găsi o revizuire a lămpilor cu LED de pe bateriile Aliexpress.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor