Glazura unui balcon cu efectuarea

Glazura unui balcon cu efectuarea

Toată lumea are un balcon frumos și confortabil. Într-o astfel de zonă, nu numai că puteți să vă depozitați diverse lucruri, dar și să aveți un timp bun. Dar ce să faceți dacă balconul dvs. are dimensiuni prea mici? Cu această problemă, puteți face față îndepărtării și instalării geamului corespunzător.

Pro și contra

Mulți proprietari de apartamente se confruntă cu problema unei zone mici. Adesea, acest lucru se aplică nu numai camerelor de zi, ci și un balcon. Puteți face acest din urmă mai spațios cu ajutorul unei explozii și a unei opțiuni potrivite pentru geamuri.

Din punct de vedere vizual, aceste modele arata mult mai mult.Dar acest lucru nu se aplică la etaj. Rămâne la fel și nu se extinde.

După un balcon frumos cu geamuri cu îndepărtarea arată foarte interesant și modern. Astăzi, mulți proprietari suporta sticlă pe toate cele trei laturi. Această soluție este și mai originală și mai atractivă.

Într-un astfel de design, geamurile franceze și panoramice par foarte impresionante. Astfel de structuri sunt costisitoare, dar frumusețea și calitatea lor nu depășesc prețul ridicat.

După alegerea potrivită a geamurilor de înaltă calitate, o mulțime de lumină solară intră în cameră, așa că este recomandat ca persoanele care doresc să-și facă casa mai luminoasă ar trebui tratate cu opțiunea de a efectua.

Pentru aceste construcții este de asemenea posibilă alegerea geamurilor reci sau calde. Alegerea unei opțiuni adecvate depinde de modul în care veți folosi camera de balcon.

Sticla de la distanta are dezavantaje. Principalul lor dezavantaj este o ponderare semnificativă a balconului. Din acest motiv, nu toți proprietarii de apartamente vor putea să-l contacteze.

De exemplu, structurile de la distanță nu sunt potrivite pentru case vechi sau mici "Hrușciov".Obiectele grele pot provoca daune mari fațadelor clădirii, ceea ce duce adesea la consecințe grave sub formă de deteriorări, fisuri etc.

Înainte de instalarea directă a balconului exterior, trebuie să vă asigurați că podeaua din beton este în stare tehnică normală și, dacă este necesar, să efectuați o serie de lucrări de reparație.

Tipuri de structuri portabile și caracteristicile acestora

Anterior, trebuie să decideți câți metri pătrați doriți să adăugați la unitatea dvs. de balcon. După aceasta, trebuie să colectați toată documentația însoțitoare și să decideți cum doriți să scoateți balconul.

Extindeți zona pe care o puteți:

 • cu ajutorul scoaterii pragului de fereastră;
 • folosind expansiunea la baza plăcii.

Prima versiune a reamenajării balconului implică o creștere a spațiului liber datorită instalării de structuri care ies în afara limitelor gardului anterior. În același timp, dimensiunile bazei camerei rămân neschimbate.

Pur și simplu puneți, ramele cu geam se deplasează la o distanță corespunzătoare lățimii pervazului. Acestea pot fi îndreptate numai înainte sau imediat către cele trei laturi.Cu această metodă, puteți obține spațiu liber suplimentar (30 - 35 cm).

Această versiune a reconstrucției ar trebui abordată dacă nu este necesară creșterea spațiului de rulare. Adesea oamenii preferă această metodă dacă nu există nici un pervaz complet pe fereastră sau nu există suficient spațiu pentru un raft și plante vii.

Metoda populară și a doua, care constă în extinderea balconului la baza plăcii de beton. Altfel se numește - îndepărtarea podelei. Această metodă este mai complicată și consumatoare de timp, deci nu fiecare proprietar al apartamentului îl adresează.

O astfel de reconstrucție nu este simplă, însă rezultatul implementării sale este mai vizibil și mai tangibil. Dacă toate lucrările au fost efectuate corect și corect, atunci zona blocului de balcon poate crește la o jumătate de metru.

Există un alt mod neobișnuit de a elimina balconul. Are un titlu de vorbit - un fluture. Utilizarea sa implică fixarea structurii balconului la un unghi pe porțiunile laterale și montarea geamului pe o bază triunghiulară atașată la peretele casei și la partea laterală a balconului.

Opțiuni de glazurare

Pentru balcoanele de la distanță se recomandă alegerea unui geam care să facă camera mai caldă și mai confortabilă. Poate fi atât cald cât și rece.

Cea mai bună opțiune este o geam termoizolant. Acesta vă va permite să rămâneți pe balcon pe tot parcursul anului, mai ales dacă există încălzitoare suplimentare și încălzitoare pe ea. Ferestrele calde au caracteristici excelente de izolare termică și fonică. Cu astfel de opțiuni, veți uita de zgomotul din curte enervant.

Dar acest design al balconului este dificil de instalat și este costisitor. Înainte de instalare, este necesar să se încălzească încăperea pentru a îmbunătăți caracteristicile izolatoare și pentru a întări întreaga structură. Aceste lucrări vor necesita investiții monetare suplimentare de la proprietar, dar nu puteți face fără ele, deoarece geamurile din plastic cu geam dublu (opțiunea cea mai comună) au o pondere foarte mare, iar baza lor trebuie să fie consolidată.

Cu asemenea modele de ferestre, puteți transforma balconul într-o cameră de zi cu drepturi depline. Acesta va fi disponibil pe tot parcursul anului. Mulți proprietari de apartamente convertesc balcoanele în birouri, baruri, camere pentru creativitate sau zone confortabile de relaxare cu canapele moi.

Pentru orice balcon, geamuri frigorifice adecvate. La elementele de bază ale acestor structuri există un profil de aluminiu, caracterizat prin ușurință și durabilitate. Astfel de ferestre nu creează o sarcină suplimentară pe podeaua de beton.

O astfel de geam este, de asemenea, în cerere, deoarece este mult mai ieftin. Dar o cameră cu astfel de ferestre nu poate fi transformată într-o cameră de zi. Va fi frig în ea, iar iarna temperatura din interior va fi complet identică cu cea din stradă.

Astfel de soluții sunt destinate să salveze blocul de balcon de factori de mediu nefavorabili. Acestea includ rafale bruște de vânt, ploaie, grindină, zăpadă, etc.

Proiectarea cadrelor este diferită:

 • Ramele din lemn sunt ecologice și au proprietăți excelente de izolare termică. Acestea sunt ieftine, dar trebuie tratate în mod regulat cu impregnare antiseptică pentru a crește durata de viață și pentru a păstra un aspect atractiv. Principalul dezavantaj al acestor cadre este susceptibilitatea lor la uscare și decolorare. După mulți ani de funcționare, nu arată foarte frumos. De multe ori apar crăpături datorită uscăciunii excesive.
 • Ramele din aluminiu au o greutate redusă. Ele sunt foarte fiabile și durabile.Proiecte similare sunt utilizate pe diferite balcoane. Astfel de cadre sunt cele mai des întâlnite în geamurile reci. Ele pot fi încorporate în orice clădire, deoarece nu vor exercita o presiune serioasă asupra podelei de beton.
 • Cele mai populare sunt cadrele din PVC. Cel mai adesea ele sunt adresate pentru a decora balcoanele calde. Ele se disting prin caracteristici excelente de izolare termică și termică, și au, de asemenea, un preț rezonabil.

Momente de legalizare

Avocații recomandă cu insistență legalizarea oricăror modificări de proiectare referitoare la loggii și balcoane din clădirile de apartamente. Fără permisiunile potrivite, puteți extinde camera de balcon până la 30 cm. Forțele, banii și timpul pentru o astfel de reconstrucție vor lua multe și veți obține rezultatul minim.

Pentru creșterea mai tangibilă a zonei, trebuie să emiteți permise și să legitimați construcția de la distanță a balconului.

Mai întâi trebuie să scrieți o cerere pentru redactarea lucrărilor de reamenajare. Acest lucru se poate face în departamentul de arhitectură al orașului dvs. În continuare va trebui să așteptați decizia comisiei.

Dacă este pozitiv, atunci puteți face proiectul într-o organizație specială.Asigurați-vă că aveți o licență. Proiectul finalizat trebuie să fie coordonat cu departamentele SES, MES și de pompieri.

Abia după aceea puteți proceda la reconstrucția balconului, apoi puteți invita o comisie formată din reprezentanți ai serviciului public, consiliului local și organizarea proiectului. Trebuie să emiteți un act de acceptare a obiectului în exploatare.

Dacă apartamentul dvs. este situat la parter și ați instalat o fundație suplimentară, atunci un astfel de proiect ar trebui să fie coordonat cu organizația de management referitoare la terenul dumneavoastră.

Nuante de îndepărtare a balconului: când nu să se extindă?

Nu uitați că există circumstanțe în care nu este posibilă îndepărtarea și extinderea balconului.

 • Acest lucru este valabil pentru acele situații în care designul ferestrelor are prea multă greutate (mai mult de 80 kg). Cele mai grele sunt modelele populare din PVC. Orice vitraj cald are o greutate considerabilă, deci trebuie să fiți foarte atent cu ea dacă locuiți într-o casă veche care necesită reparații serioase.
 • În cazul în care balconul este prea vechi și a servit timp de mai mult de douăzeci de ani, atunci nu este recomandat să efectuați astfel de reconstrucții cu el. Acest lucru poate duce la prăbușirea podelelor sau la apariția unor fisuri mari pe pereți.
 • Un rol important îl joacă amplasarea blocului de balcon. În cazul în care se află la parter, atunci se vor afla pe ștampilele de gunoi diferite de la vecini, precum și praful și murdăria din oraș.

Vitrare a balconului cu îndepărtarea: etaje

Este posibil să vă glazurați un balcon portabil cu propriile mâini, mai ales dacă aveți un aparat de sudura în arsenalul dvs. sau utilizați singur serviciile unui sudor.

 • Mai întâi trebuie să faci un cadru de rulment. Numărați toate materialele de care aveți nevoie. Măsurați lungimea balustradei de balcon, ținând seama de faptul că în viitor va fi legat pe secțiunile superioare și inferioare.
 • Decideți asupra designului parantezelor: cu lungimea, distanța și cantitatea de îndepărtare. Ca urmare, toate rezultatele calculelor trebuie să adauge și să achiziționeze materialele necesare pentru sudare.
 • Este necesar să scoateți balustrada de gard. Parchetul trebuie făcut cu o mașină de sudură. Dacă ferestrele de pe balcon sunt prea lungi, profilul poate fi tăiat și fiert în poziție.
 • După atașarea profilului, este necesar să verificați poziția orizontală a acestuia folosind un nivel normal. Trebuie să faceți ajustări ale situației, dacă este necesar.După aceea, puteți suda cadrul la gard.
 • Apoi, trebuie să sudați paranteze. Numărul lor depinde de lungimea parapetului și a pasului.
 • După aceea, pe baza parapetei, trebuie notat că zonele de montare ale parantezelor sunt mici. Fiecare dintre ele trebuie să fie atașată în conformitate cu îndepărtarea și sudată la cadru în trei locuri.
 • După sudarea brațelor, trebuie să începeți legarea din colț de-a lungul marginii exterioare a tijei. Pentru a face acest lucru, profilul metalic este atașat la capetele brațelor.
 • Dacă lucrați cu un balcon care are pereți, atunci pe ele se sprijină și pereții cu ajutorul ancorelor. Dacă nu există garduri pe laturi, atunci în zona parantezelor extreme este necesar să instalați stâlpi de susținere.
 • După sudarea cu cadru, este necesar să se zdrobească zgura și să se acopere structura cu o compoziție specială a solului.
 • Acum puteți trece direct la instalarea geamurilor.
 • În primul rând, trebuie să se efectueze trei găuri la locația fiecărui profil de fereastră. Acestea vor fi necesare pentru fixarea cadrelor cu șuruburi.
 • După aceea, din cadre trebuie să scoateți geamul și să scoateți cerceveaua.
 • Apoi puteți instala cadrele și le puteți atașa la cadru.
 • Sub ferestre trebuie să instalați un flux scăzut, iar în partea de sus - un vizor. Lățimea acesteia din urmă ar trebui să fie calculată în funcție de îndepărtarea balconului.
 • La sfârșitul lucrării este necesar să instalați un prag de fereastră, să atârnați cerceveaua în locul ei și să introduceți geamul.

Un lucru de retinut este vizorul. Din cauza designului de la distanță, acesta va avea o lățime mare și parțial va fi situat deasupra camerei de balcon. Acest lucru poate duce la o ușoară scădere a performanțelor de izolare fonică. Pentru a îmbunătăți etanșeitatea, este necesar să se realizeze o izolare suplimentară a zgomotului din cadrul vizorului și să se facă o placă de plafon pentru balcon.

Un exemplu ilustrativ al proiectului de îndepărtare a balconului va fi găsit în film.

Comentarii
autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor