Vitrare a balconului în "Hrușciov"

Vitrare a balconului în

Hrușciov - un apartament cu o zonă mică. Datorită mărimii lor, acestea nu sunt considerate a fi cele mai convenabile, prin urmare, proprietarii unor astfel de locuințe tind să crească cu orice metru metri pătrați. Pentru a atinge acest obiectiv, sunt adesea folosite blocuri de balcoane.

Pro și contra

Extinderea spațiului cu ajutorul balcoanelor este o soluție foarte populară, adresată multor locuitori ai apartamentelor mici. Dar mai întâi trebuie să glazezi balconul.

Geamurile de înaltă calitate pot face camera mai confortabilă și confortabilă. Protejează blocul de balcon de căderi de temperatură, precipitații și alți factori de mediu negativi. Camera va deveni mai funcțională: puteți stoca legume, conserve și alte lucruri care nu au loc în apartamentul de pe balconul cu geamuri.

Dacă vorbim de geamuri calde, atunci pe un astfel de balcon este posibil să dotezi o cameră de zi cu drepturi depline pentru odihnă, muncă sau citit cărți. Dar în condițiile lui Hrușciov această finisare nu este întotdeauna posibilă, deoarece are o pondere considerabilă.

Pentru blocurile de balcon în astfel de case merită selectat astfel de structuri de ferestre care nu vor fi prea grele, deoarece o sarcină suplimentară pe podeaua de beton poate duce la consecințe grave neplăcute. Deseori, fațadele caselor erau acoperite de fisuri datorită geamurilor groase și din plastic. Cel mai trist sfarsit poate fi colapsul structurilor instalate.

Dar nu credeți că pentru astfel de balcoane este dificil să găsiți desenele potrivite pentru ferestre. Pentru Hrușciov se potrivesc nu numai ramele de aluminiu reci cu sticlă cu un singur strat, ci și modele frumoase și ecologice din lemn de diferite nuanțe. Este posibilă instalarea geamurilor scumpe calde, dar numai dacă starea tehnică a casei și a pardoselilor o permite.

Înainte de instalarea directă a ferestrelor, este necesar să contactați specialiștii care vor evalua starea betonului și vor efectua toate lucrările necesare pentru a-l consolida.

Nu instalați geamurile pe astfel de balcoane cu propriile mâini.De regulă, structurile concrete din Hrușciov sunt vechi și fragile, deci ar trebui să lucrați cu ele cu mare atenție și atenție. Este mai bine să încredințați această afacere profesioniștilor.

opțiuni

Există mai multe opțiuni pentru geamurile balconului în Hrușciov. Toate modelele au argumente pro și contra, pe care ar trebui să le cunoașteți dacă intenționați să instalați ferestre noi pe balcon.

Pentru Hrușciov glazură ideal rece. Este ieftin și ușor de instalat. Datorită lui, interiorul balconului va fi perfect protejat împotriva pătrunderii curenților, a umezelii și a umezelii.

Vitrarea la rece este ușoară. De regulă, în astfel de construcții există cadre din aluminiu - nu numai foarte ușoare, dar și rezistente, durabile și rezistente la uzură.

Cadrele din aluminiu vin în diferite culori. Puteți alege opțiunea perfectă care se va potrivi armonios în ansamblul general al apartamentului.

Dar astfel de ferestre au dezavantajele lor. Balcon echipat cu astfel de elemente va fi rece. Când încercați să deschideți cercevea în timpul iernii, o surpriză neplăcută vă poate aștepta: profilele de aluminiu se îngheață adesea și se acoperă cu gheață.

Chiar și încălzitoarele puternice și încălzitoarele pentru pardoseli, pereți și tavane nu vor salva o astfel de cameră de la rece.Temperatura din interior nu va fi mult diferită de exterior. Cu toate acestea, balcoanele cu geamuri reci sunt ideale pentru a vă petrece pe teritoriul lor în timpul verii. În interior va fi rece și proaspăt.

Nu se poate lauda cu un astfel de design de fereastră și izolare fonică bună. Zgomotul din zid și vuietul vântului vor fi bine auzite în apartament. O parte din această problemă poate fi rezolvată prin instalarea unei uși de plastic de înaltă calitate, care duce la balcon.

Creați un microclimat favorabil pe balcon folosind geamuri calde. Această opțiune este mai scumpă decât frigul, dar are și un număr mare de caracteristici pozitive.

Geamurile calde de înaltă calitate vor permite utilizarea camerei de balcon pe tot parcursul anului, întrucât este hermetică și are o izolare excelentă a sunetului și a căldurii și vă permite să transformați o zonă cu funcționalitate redusă într-o zonă rezidențială și utilă.

Cu aceste modele, puteți organiza în condiții de siguranță pe balcon un birou mic, o grădină de iarnă sau o zonă de relaxare cu un scaun ușor. Dar este necesar să se țină seama de faptul că nu se recomandă proiectarea pentru a expune sarcini inutile, astfel încât nu ar trebui să se scoată o cantitate mare de mobilier.

Astfel de geamuri are o greutate mare, deci ar trebui să alegeți astfel de modele, în care există materiale mai ușoare.

Vara, balcoanele cu vitraj cald pot fi foarte calde și înfundate. Mulți cumpărători includ o nuanță la dezavantajele designului ferestrelor.

Dacă spațiile sunt situate la cele mai înalte etaje, acestea trebuie să fie echipate cu un acoperiș. Un astfel de detaliu necesită costuri suplimentare și lucrări de instalare. Nu trebuie să uităm că instalarea unui astfel de vizor ar trebui să fie coordonată în cadrul organizațiilor respective.

Geamurile cu geam termopan pot avea diferite modele. Luați în considerare cele mai populare și atractive opțiuni:

  1. Dacă doriți să lăsați mai multă lumină în camerele de zi, atunci ar trebui să vă întoarceți la versiunea fără rama. Asemenea sisteme arata foarte usor si aerisit. Se deschide și se închide cu role de plastic. Nu credeți că astfel de sisteme sunt fragile. Pentru construcțiile fără rame se folosește sticlă foarte puternică, pentru Hrușciov, ele pot fi preluate doar în versiunea rece, altfel plafonul balconului va fi supraîncărcat.
  2. Geamurile panoramice se remarcă printr-o transmisie excelentă a luminii. Aceste modele arata foarte originale si atractive. O astfel de geam va costa mai mult decât alte opțiuni. Mulți proprietari de apartamente special amenajați balcoanele astfel încât să poată vinde mai târziu spațiul de locuit pentru un preț mai mare. Instalarea unor astfel de sisteme necesită mai mult timp și forță de muncă intensivă. Nu trebuie să încercați să instalați structuri panoramice în Hrușciov. Angajați această muncă profesioniștilor.
  3. Balcon în Hrușciov pot fi glazurate cu îndepărtarea. Această opțiune va mări spațiul de rulare. Ca rezultat, obțineți un pervaz mare de fereastră care se extinde dincolo de placa de beton. Din punct de vedere vizual, spațiul va părea mai spațios.
  4. Potrivit pentru Hrușciov și frumoase geamuri franceze. Această opțiune implică prezența sticlei, care trece de la podea până la tavan. Astfel de construcții se vor înfășura ușor și vor oferi o imagine de ansamblu excelentă. Nu se recomandă instalarea unor astfel de sisteme de ferestre dacă balconul este orientat spre sud. În astfel de condiții, încăperea se va transforma într-o seră reală.

Tipuri de ferestre

În geamul balconului pot fi diferite opțiuni pentru cadre. Aceste părți sunt fabricate din materiale durabile și durabile.

Copiile din plastic sunt cele mai comune. Acestea au caracteristici excelente de izolare termică și fonică. Structurile din plastic sunt ieftine și arată foarte bine.

Plasticul nu necesită îngrijire specială și regulată. Este foarte ușor să-i curățați suprafața de praf și murdărie. Nu aveți nevoie să cumpărați formulări speciale. Este posibil să se facă cu detergenți simpli.

Ramele din plastic nu se tem de temperaturile extreme și condițiile meteorologice dure. Aceasta explică durabilitatea și rezistența la uzură.

Cu toate acestea, geamurile calde în această versiune vor avea prea multă greutate și pentru Hrușciov această opțiune nu va funcționa.

Ramele din aluminiu în geamurile balconului se disting prin durabilitatea și durabilitatea acestora. Asemenea detalii se regăsesc cel mai adesea în geamurile reci. Ele sunt ușoare și arata atractiv.

Printre dezavantajele unor astfel de structuri, este posibil să se observe susceptibilitatea lor la înghețare la temperaturi scăzute și etanșeitate scăzută.

Cu profile de aluminiu, pescajul și aerul rece vor intra în cameră.

Un aspect neprețuit se poate lăuda cu structuri din lemn. Arată armonios pe balcoane mici, au caracteristici bune de izolare termică, dar necesită un tratament special. Arborele trebuie tratat din când în când cu agenți de protecție speciali care vor prelungi durata de viață a materialului și vă vor permite să mențineți aspectul atractiv pentru o perioadă lungă de timp.

Dar chiar și îngrijirea regulată nu va salva cadrele din lemn de la uscare și crăpare. Va fi imposibil să scapi de astfel de defecte și arborele va deveni mai puțin atractiv.

Sfaturi pentru alegere

Pentru decorarea blocului de balcon în Hrușciov se recomandă să se refere la tipurile de lumină de geamuri. Astfel de structuri nu vor avea un impact negativ asupra pardoselilor din beton.

Cea mai bună opțiune pentru astfel de locuințe ar fi geamurile reci cu rame de aluminiu durabile. Dar trebuie să înțelegeți că nu va menține căldura în interior și că nu veți putea folosi balconul pe tot parcursul anului.

Această opțiune este potrivită pentru acei proprietari care doresc să păstreze legume, borcane sau alte lucruri pe balcon și să nu le folosească ca cameră de zi.

Glazura din aluminiu rece este potrivită și pentru cei care nu sunt pregătiți să cheltuiască sume mari pentru instalarea unei versiuni calde mai scumpe și consolidarea suplimentară a podelei de beton.

O soluție bună ar fi structurile din lemn. Arată frumos, dar trebuie să ai grijă de ei în mod regulat.

Dacă aveți de gând să utilizați balconul în orice anotimp, atunci o geam cald va fi o opțiune ideală. Modelele cu profile din plastic și versiuni fără rame vor avea o greutate foarte mare, astfel încât acestea sunt potrivite pentru balconul dvs. numai dacă condiția tehnică permite acest lucru.

Înainte de a face alegerea finală, asigurați-vă că contactați profesioniștii care vin și apreciați starea plăcii de beton pe care se află blocul de balcon. Doar ei vă pot spune care geamuri pot fi instalate și care este mai bine să refuzați.

Puteți să vă familiarizați cu detalii despre geamurile și alte lucrări de reparații de pe balconul din videoclipul de mai jos.

Comentarii
autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor