Tipuri de suport pentru prosoape de hârtie

Gama de produse de igienă utilizate de oameni a crescut în ultimele decenii. Nu în ultimul rând printre acestea sunt prosoape de hârtie de unică folosință. Dar pentru a le folosi pe deplin, trebuie să aveți grijă de un dispozitiv special - titularul.

Caracteristici speciale

Suporturile pentru prosop de hârtie sunt disponibile în modele foarte diferite, astfel încât alegerea soluției ideale pentru o cameră specială nu este dificilă. Avantajele prosoapelor, comparativ cu servetelele, sunt că nu se lipesc de suprafață și nu lasă bucăți mici.

În primul rând trebuie să vă ocupați de astfel de subtilități:

 • tipul de material;
 • metoda de fixare;
 • acțiunea automată sau manuală.

Conform structurii interne și a mecanismului de funcționare, aceste dispozitive nu au diferențe semnificative față de suporturile de hârtie igienică.

În magazinele hardware și pe Internet, opțiunile pentru desktop sunt cele mai des oferite. Pentru a rearanja astfel de suporturi în locul potrivit nu este dificil, în plus, pe perete de multe ori nu există nici o poziție confortabilă pentru agățat. Dispozitivul desktop va sta în mod armonios pe mașina de spălat și pe un raft sau dulap modest.

Dar ori de câte ori este posibil, ar trebui să alegeți o versiune de perete, este considerată cea mai convenabilă și poate fi plasată oriunde.

  O altă modalitate de a plasa un suport pentru prosoape este utilizarea unei balustrade. Această soluție este recomandată numai pentru băi mari, deoarece într-un spațiu mic, un bar metalic lung oferă unele neplăceri.

  Atașamentele pot fi articulate cu șuruburi și dibluri. Dar dacă utilizați ventuze, atunci nu este nevoie să forați pereții și, de asemenea, devine posibil să mutați suportul într-o nouă poziție în câteva minute.

  Prosoapele de hârtie împletite sunt la fel de bine deținute de mecanismele celor trei materiale de bază.

  materiale

  Produsele din lemn nu funcționează bine în băi.Chiar și cele mai bune calități și titularii cu arătate cu atenție își pierd amprenta vizuală în aproximativ un an.

  Plasticul este mai ieftin și poate fi vopsit într-o varietate de culori. - dar este și o soluție temporară.

  Cea mai bună opțiune este metalul (durata de viață și calitatea muncii sunt determinate de tipul de metal).

  Oțelul negru, pe care a fost aplicat un strat de protecție special, își va pierde calitățile valoroase în timp. Este mult mai practică proiectarea oțelului inoxidabil lustruit. Chiar și costul crescut nu este o obiecție validă.

  Următorul punct important de luat în considerare este tipul de prosoape păstrate. Deoarece băile rareori au o suprafață mare, ele iau cea mai mare parte opțiunea de frunze. Pachetele diferă una de cealaltă, deoarece prosoapele din interiorul lor sunt stivuite diferit.

  Atunci când sunt necesare adesea și în cantități mari, merită să ne concentrăm asupra tipului de role. În astfel de modele, automatizarea măsoară lungimea și la momentul potrivit dă comanda de a tăia cu un cuțit.

  Ocazional există suporturi capabile să alimenteze atât foi, cât și prosoape laminate.Costul acestor mecanisme este mare și este dificil să le numim compacte.

  Atunci când alegeți o modificare adecvată, trebuie acordată atenție proiectării produselor.

  recomandări

  Atunci când contactați magazinele Ikea (și altele similare), veți putea alege între suporturile manuale și cele automate.

  Al doilea subspecii este în mod natural mai scump, dar vă permite:

  • oferă o capacitate mai mare și schimbă mai rar ruloul;
  • eliminarea contactului direct cu hârtia;
  • creați un design discret și romantic;
  • creșterea funcționalității și organizarea diferitelor moduri de lucru.

   Atunci când este necesar să se garanteze o siguranță completă în ceea ce privește igiena, merită să alegeți dozatoarele închise ermetic. Atunci când alegeți un dozator, trebuie să fiți atenți dacă este convenabil să puneți și să scoateți hârtia, indiferent dacă mânerul se rotește cu ușurință. De asemenea, este util să țineți cont de mărimea și configurația (elemente de fixare incluse în pachetul standard). În bucătării, suporturile pentru prosoape sunt adesea așezate sub birou și înlocuiesc sertarul de rulare.

   Pentru a îmbunătăți componenta estetică, unii producători produc suporturi cu crom sau imitație (lucios, mat).

   Următorul videoclip vă va spune despre reumplerea distribuitorului pentru prosoape de hârtie.

   Comentarii
    autor
   Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

   Sala de intrare

   Camera de zi

   dormitor