Alegerea unei uși mai apropiate cu blocarea în poziția deschisă

 Alegerea unei uși mai apropiate cu blocarea în poziția deschisă

Door Closer - Design de natură mecanică, proiectat pentru închiderea automată a ușilor deschise. Dispozitivul de apropiere oferă o ușoară aducere a unei uși în poziția "este închis" și asigură presarea ei densă pe conturul unui cadru. Cu toate acestea, pe piața modernă sunt prezentate nu numai modele standard de închidere. De exemplu, există dispozitive care pot bloca ușa în poziția "deschisă". Ce este o ușă mai aproape de fixare în poziția deschisă? Cum de a alege mecanismul potrivit de acest tip. Cum pot instala eu singur? Găsiți răspunsuri la aceste întrebări în materialul nostru.

Caracteristici speciale

În primul rând, trebuie remarcat faptul că dispozitivele de închidere sunt instalate pe ușile echipate cu control al accesului. De asemenea, aceste dispozitive sunt potrivite pentru plafoane de incendiu și evacuare. Dacă vorbim despre mecanismele care au rolul de a fixa ușa deschisă, trebuie menționat faptul că aceste construcții sunt cele mai des folosite acolo unde este necesar să se asigure o mai mare cantitate de oameni (de exemplu, magazine și buticuri, centre comerciale și cinematografe, școli, universități și birouri). Dacă există o astfel de ușă mai aproape de ușile care duc la spații publice, atunci vizitatorii vor putea să treacă fără întârziere pentru deschidere și închidere.

Ușa echipată cu o construcție specializată poate fi deschisă o singură dată, apoi va menține această poziție până la sfârșitul zilei. În plus, o blocare similară pentru ușă va fi utilă pentru organizațiile și companiile implicate în comerț, cum ar fi transportul și descărcarea de bunuri. Aceasta va ajuta la rezolvarea unui număr mare de probleme și vă va permite să intrați sau să părăsiți sediul, chiar dacă mâinile dvs. sunt ocupate.

Cum sa alegi?

Există mai multe caracteristici și criterii necesare.care trebuie să acorde atenție atunci când aleg un apropiat pentru ușă. Deci, atunci când alegeți și cumpărați un dispozitiv, luați în considerare greutatea și lățimea frunzei ușilor. Evident, cu cât ușa este mai largă, mai grea și mai masivă, cu atât este mai greu să dețină, cu atât mai puternic va fi mai aproape. Nu neglijați această caracteristică și nu sperați pentru întâmplare - producătorul verifică cu atenție procesul de închidere a ușii și parametrii ușii cei mai potriviți pentru aceasta. Nu acordarea atenției acestui criteriu poate duce nu numai la eșecul apropierii, ci și la întreruperea ușii.

Un indicator la fel de important este climatul local și condițiile de mediu. Este important să înțelegeți în ce limite de temperatură dispozitivul va funcționa. Astfel, pe piața construcțiilor există modele termostabile speciale care pot funcționa într-o gamă largă de temperaturi. De asemenea, pentru a funcționa mai bine și mai bine în cazul unor modificări neprevăzute și abrupte de temperatură, se recomandă achiziționarea și instalarea unei supape speciale de încălzire, un dispozitiv special pentru supapele interne.

Când cumpărați un mecanism, trebuie, de asemenea, să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare. În ea puteți afla toate informațiile necesare despre producător și asigurați-vă că cumpărați un produs cu adevărat de înaltă calitate. De asemenea, nu ezitați să solicitați vânzătorului o licență și mărci de calitate. Ușa pe care o achiziționați trebuie să respecte standardul european EN 1154 sau standardul național GOST R.

Cum se instalează?

Pentru a instala cu ușurință o stradă mai aproape de propriile mâini, reacționând la deschiderea ușii, Trebuie să utilizați una din cele patru metode posibile:

  • foii de parcurs;
  • cadru de montare;
  • instalarea pe podea;
  • instalare în ușă.

Revenind la instalarea directă a sistemului de blocare, care poate ține ușa în poziție deschisă, trebuie să vă asigurați că forța de tracțiune este în starea de instalare. Apoi, trebuie să verificați dacă șurubul central este strâns strâns (dacă nu, apoi strângeți-l cu ajutorul unei chei cu șase fețe). Următorul pas este mișcarea verticalei față de brațul orizontal până când obturatorul este blocat de bila cu arc.

După aceea, este necesară deșurubarea șurubului central cu 2 rotații. (astfel încât umărul vertical să se deplaseze independent de cel orizontal). Acum este momentul să instalați tracțiunea împreună cu ușa mai aproape. Când se face această procedură - deschideți ușa în unghiul în care va fi ținută de ușa de strângere în poziția deschisă și țineți-o. Strângeți din nou șurubul central.

Partea principală a lucrării este finalizată, ușa este fixată în poziția "deschisă". Apoi, deblocați ușa pentru a verifica funcționarea ușii de apropiere (pentru aceasta trebuie să o trageți). Apoi, ușa de închidere va închide ușa până la capăt. Astfel, suntem convinși că instalarea unei uși de apropiere care este capabilă să țină ușa în poziție deschisă este un proces pe care aproape toată lumea îl poate face. Principalul lucru este să urmați cu strictețe instrucțiunile. De asemenea, este important să alegeți designul potrivit și, pentru aceasta, trebuie să țineți cont de toate sfaturile experților și să vă bazați pe instrucțiunile de mai sus.

Cum să instalați o ușă mai aproape de fixare, veți învăța din videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor