Cum sa faci o camera de garderoba cu mainile tale: proiecte de design

În prezent, ziduri uriașe, dulapuri masive și tot felul de boluri se estompează în fundal, rămânând în umbra soluțiilor de design moderne. Pentru a ajuta la descompunerea rațională și pentru a se potrivi unui număr mare de lucruri diferite, poate fi o zonă funcțională ca un dressing. Ea a fost cea care a absorbit toate funcțiile unui dulap sau dulap obișnuit.

Camera de dressing, de regulă, nu este universală, deoarece o astfel de cameră necesită o atenție deosebită. Trebuie să se potrivească cu preferințele gustului proprietarului. Pentru ca această zonă să se potrivească cu adevărat proprietarilor, este necesar să se ia în considerare unele dintre caracteristicile și proprietățile sale.

proprietăţi

Pentru a crea personal un dressing, trebuie să vă asigurați dacă este într-adevăr necesar pentru spațiul disponibil. O astfel de zonă este, fără îndoială, visul fiecărei fete și nu numai.Acesta găzduiește un număr foarte mare de lucruri care nu pot fi cazate într-un dulap obișnuit, lucrurile în care sunt puse în ordine și prezentate în mod clar, iar aici vă puteți schimba și privat.

De asemenea, dressing-ul are un număr mare de caracteristici care trebuie menționate.

 • În ea, puteți găsi cu ușurință orice lucru, deoarece hainele sunt aranjate în rafturi, umerase și sertare special concepute.
 • Această zonă este în centrul tuturor lucrurilor, în funcție de caracteristicile tipice.
 • Obiecte sau lucruri care sunt rareori implicate în viața de zi cu zi, se potrivesc cu ușurință pe rafturile cele mai extreme și nu distrag atenția.
 • După ce ați făcut un dressing, puteți salva bine, deoarece problema cumpărării mai multor dulapuri și rafturi este amânată.
 • Dacă o astfel de zonă funcțională este selectată prin calcularea tuturor caracteristicilor, aceasta va servi proprietarului timp de un an.
 • Se adaptează la interiorul oricărei încăperi și poate fi amplasat atât în ​​zona de intrare, cât și în pod.
 • Conținutul său intern este planificat individual.
 • Poate găzdui obiecte destul de mari, cum ar fi o masă de călcat, un aspirator sau un uscător de rufe.

tipuri

Puțini care nu vor să aibă un dressing în apartamentul lor.Mulți cred că este un lux de lux inaccesibil, dar aceasta este doar o amăgire. În prezent, oricine își poate permite o cameră care economisește spațiu și conectează toate lucrurile care nu au găsit un loc într-un dulap mic.

Pentru a alege aspectul potrivit, trebuie doar să decideți cu privire la designul salonului și să alegeți unul dintre tipurile potrivite.

 • Liniar. Acest tip de aspect este foarte similar cu dulapul mare și lung. Un astfel de dulap este împrejmuit de un perete de ghips și uși - cu uși glisante obișnuite, draperii groase sau nu este împiedicat deloc.
 • Corner. Acest tip de spațiu funcțional se va potrivi perfect în orice colț liber și nu va fi mai puțin practic. Aici se pot potrivi rafturi, sertare și umerase care au fost plasate într-un dressing separat. În plus, adăugarea va fi colțurile ordonate personal.
 • Paralel. Acest tip este potrivit doar pentru cabinele de trecere sau pentru un coridor larg. Acesta prevede dispunerea paralelă a două dulapuri umplute cu haine. Un număr mare de lucruri vor intra aici, îmbrăcămintea exterioară a întregii familii se va potrivi în ea.
 • În formă de U. Această opțiune este potrivită pentru cei care au un dormitor lung. Acesta poate fi împărțit vizual în două părți: într-una va fi un dulap încorporat pe întregul perete, în celălalt - un pat cu noptiere. Aranjând totul în acest fel, puteți să echilibrați camera, să o faceți mai simetrică și să furnizați cu maximă atenție camera.

Trebuie remarcat faptul că atunci când se elaborează un dressing, este necesar să se împartă în mai multe părți:

 • pentru lenjeria de corp;
 • pentru uz casual;
 • pentru încălțăminte;
 • pentru pansament privat

dimensiuni

Cabinetele obișnuite apar vizibil mari și masive, spre deosebire de dulapurile care au o capacitate suficientă și un aspect fără sarcină. Acestea pot fi amplasate atât în ​​dormitor, cât și în camera de zi sau, de exemplu, în coridor. Astfel, într-un singur loc puteți colecta întregul garderobă de familie, chiar dacă această zonă este mică.

Aceasta nu înseamnă că spațiile mici de dressing sunt inutile și opționale. Ei dețin, de asemenea, o anumită cantitate de îmbrăcăminte, dar totul depinde de cât de mult și de ceea ce va fi plasat în ele.

Există o formă de lungă durată sub forma unui dreptunghi. O astfel de zonă este concepută pentru îmbrăcarea unei persoane și, de fapt, a lucrurilor în sine. La aranjarea acestei încăperi mici necesită o atenție deosebită, pentru că trebuie să țineți cont de locația oglinzii și a cadrului, astfel încât să nu intervină.

Cea mai reușită și mai practică destinație a mini-dressing-ului este un dormitor sau mansardă 2x2. Cu ajutorul camerei ei va fi ușor, armonios în toate planurile și, important, confortabil. Acesta va fi perfect situat într-o nișă în care umerase și diferite cutii pentru pantofi sau alte elemente se pot potrivi cu ușurință.

De asemenea, opțiunea inițială va fi plasarea în jurul perimetrului zidului. Ușile glisante pentru acest spațiu mic pot fi din sticlă sau lemn.

Pentru a salva mai mulți metri pătrați din dormitor, dressing-ul poate fi instalat în colț. Aceasta nu va fi doar o opțiune practică și destul de convenabilă, ci și destul de elegantă și texturată. Dacă o sumă mică este alocată unei astfel de zone, soluția perfectă ar fi împărțirea camerei pe jumătate cu ajutorul unei perdele groase, în spatele căreia va exista un loc special pentru depozitarea hainelor.

Pentru o cameră cu 4 metri pătrați. m sau 3 metri pătrați. m, spațiul pentru libera circulație este limitat. Poate găzdui confortabil numai o singură persoană. Cu astfel de dimensiuni, este necesar să se acorde atenție fiecărui detaliu pentru a completa toate articolele cât mai mult posibil. Un tabu pe acest spațiu mic este suprapus pe obiecte voluminoase, deoarece pur și simplu nu pot găsi un loc. Trebuie să utilizați totul de la podea la tavan. Și pentru a păstra cativa centimetri liber va ajuta rafturile, situate aproape sub tavan, care se potrivesc lucrurilor care nu găsesc folosință, dar îmi pare rău să arunc.

Pentru cei care iubesc ordinea, un dulap deschis de 2x2 este potrivit, va ajuta la salvarea bugetului, deoarece nu este nevoie să cheltuiți pe o partiție sub forma unei uși sau a unei perdele. Iar pentru cei care stochează o grămadă de lucruri și încearcă să le găsească în același spațiu, un dulap închis va deveni un asistent excelent și nimeni nu va vedea o grămadă de haine în spatele ușii.

Este posibil să se construiască o zonă funcțională pentru lucruri chiar și în interior în 2 metri pătrați. m, pentru că și pentru el puteți face o cameră de dressing practică și confortabilă.Principalul lucru - pentru a calcula totul la cel mai mic detaliu și personalul corespunzător.

O soluție excelentă ar fi să plasați un dressing într-o cameră de 18 metri și acesta este, de obicei, un dormitor sau o cameră de zi. Este necesar să se creeze proiectarea acestei zone în conformitate cu interiorul încăperii în sine, este necesar să se țină cont de fiecare detaliu și să se abordeze în mod responsabil soluția de culoare și lumina. Dacă doriți să măriți spațiul disponibil, îl puteți atașa la ușile glisante ale oglinzii camerei dressingului, adăugând astfel o pereche de metri pătrați în cameră.

Aria funcțională de 3x4 metri este destul de spațioasă. Acesta găzduiește diferite bare, sertare, umerase, pantaloni scurți, coșuri pentru pantofi, rafturi, secțiuni pentru articole cum ar fi o masă de călcat sau un aspirator și, bineînțeles, o oglindă. Amenajarea aici ar trebui să fie confortabilă și convenabilă, iar o bucată suplimentară de confort poate adăuga un soft pouf.

materiale

Odată cu achiziționarea unei vestiare, se rezolvă un număr mare de probleme: economisirea spațiului, apariția unui loc pentru schimbarea hainelor și păstrarea obiectelor personale din ochii curioși. O astfel de zonă confortabilă și multifuncțională poate fi făcută manual,lucrul cel mai important este să studiezi în detaliu tehnica de construcție, să citiți elementele de bază ale organizației și să dezasamblați exact din ce se compune această construcție.

Din gips-carton

Pentru a construi o sală de gips-carton este destul de îndrăzneț, dar în același timp, o soluție rezonabilă, deoarece cu acest material puteți alege orice dimensiune a zonei planificate, umple-l cu un număr diferit de rafturi. Pentru a nu face greșeli în fabricație, trebuie să urmați cu strictețe pașii:

 • Pentru a începe, măsurați zona aleasă pentru a găzdui sala de gardă viitoare.
 • Decideți-vă sau scrieți o listă de idei și concepte pe care doriți să le implementați.
 • Din numeroasele opțiuni enumerate, alegeți una și modificați-o astfel încât designul acestei zone funcționale să se potrivească cu designul interior.
 • Executați scheme și calcule compilate.
 • Achiziționați foi de gips-carton în funcție de dimensiune și marcare.
 • Tăiați părțile principale.
 • Faceți un cadru de structuri metalice.
 • Umpleți scheletul cu părțile tăiate din gips-carton.
 • Finalizați instalarea decorând partea exterioară a zonei rezultate.

plasă

Pentru cei care doresc să aranjeze rapid și să schimbe spațiul din cameră, este adecvată construcția de vestiare. Acest mod de a rezolva problema lipsei de spațiu pentru haine este mai puțin costisitor și foarte rapid. Zonele din plasă sunt capabile să aducă ușurință și aerisire în cameră, care, uneori, lipsește. În exterior, acest design arată destul de original, deoarece constă din multe compartimente mici, în care se potrivește cea mai mare parte a hainelor disponibile.

Aceste dulapuri au un număr de avantaje și caracteristici. Acestea sunt utilizate pe scară largă deoarece sunt atractive și accesibile, au multe modificări, culori, sunt foarte ușor de instalat, pot avea un personal redus și, în cele din urmă, arată elegant și original.

particleboard

O zonă din PAL sau din PAL laminat este convenabilă, dar nu universală, deoarece rafturile sunt deja montate într-un cadru și nu pot fi rearanjate. Dar, în ciuda acestui fapt, acest design are multe caracteristici. DSP este un material relativ ieftin, spre deosebire de ramele de aluminiu. De asemenea, puteți salva bine, de exemplu, pe picior, înlocuind un astfel de accesoriu de marcă cu o barbă obișnuită sau un raft.

Structura din lemn arată blândă, pe lângă aceasta, poate fi aleasă în culori diferite.

placaj

Acest material este foarte durabil și rezistent la uzură, și este adesea folosit pentru fabricarea de partiții. Are un preț scăzut, deci oricine o poate permite. În plus, placajul este ușor de folosit și pentru tăierea sa nu necesită experiență și materiale profesionale. Este o formă universală și ușor de schimbat fără a se deforma.

lemn

Sistemul de dulap din lemn are un aspect estetic și bogat. Este frumos și confortabil să fii în el. O astfel de zonă este de obicei separată de camera principală prin glisarea ușilor care sunt capabile să ascundă tot ceea ce este acolo. În plus, copacul - un material ecologic, nu dăunează sănătății și, datorită caracteristicilor sale, va dura mulți ani.

OSB

Acest material este produs prin lipirea și presarea deșeurilor de copaci conifere. Este rezistent la foc, nu are defecte, are caracteristici excelente de izolare fonica. OSB este foarte des folosit în decor, deoarece are un cost ieftin și, important, nu reacționează la umiditate.

furnir

Acestea sunt foi subțiri cu structură lemnoasă. Din moment ce arborele are un cost destul de scump, un excelent înlocuitor va fi furnirul, care este cât mai aproape de acesta. Este de remarcat faptul că furnir natural, de asemenea, nu este ieftin.În cazul în care bugetul pentru achiziționarea de materiale este modest, ajutorul va fi în măsură să furnizează furnir artificial, care nu pare mai rău.

Opțiuni de cazare

Pentru a amenaja în mod corespunzător și inteligent un dressing, trebuie, în primul rând, să navigați și să comparați zona din camera în care va fi localizată această zonă. Chiar dacă camera este mică, aceasta se poate potrivi unui astfel de sistem funcțional.

În scopul de a nu se întreba în cazul în care toate aceleași pentru echiparea un dressing, este necesar să se ia în considerare mai multe opțiuni pentru o plasare de succes.

Din cămară

Este posibil să se construiască o dressing spațioasă dintr-o cămară obișnuită, deoarece este deja separată de o ușă și este dotată cu electricitate. Avantajul este că nu trebuie să vă gândiți unde să amplasați o astfel de zonă, deoarece spațiul pentru fosta cameră de depozitare a fost mult timp predeterminat în ceea ce privește apartamentul. Un depozit tipic are o suprafață de 2 metri pătrați. M, asta ar fi grozav pentru o dressing spațioasă. Dacă ați decis să schimbați spațiul în apartament în acest fel, înseamnă că aceasta este într-adevăr decizia corectă și corectă.

În dormitor

Un dormitor, ca orice altă cameră, necesită spațiu liber.Pentru a face acest lucru, trebuie să planificați plasarea unui dressing astfel încât să existe suficient spațiu pentru un sejur confortabil. În cazul în care camera este destul de spațioasă, o zonă funcțională mare pentru hainele cu uși glisante se va potrivi cu ușurință în ea.

Dacă dormitorul este mic, puteți recurge la zonare. Este un sistem deschis care nu reduce spațiul vizual și va ajuta la salvarea măsurilor suplimentare. Hangerele și rafturile, atașate la perete, vor adăuga confort în cameră, iar sertarele decorative vor face unele precizie.

Puteți, de asemenea, potrivi un dressing într-o nișă, această opțiune nu va arata masiv și grele. Conținutul intern pentru acest tip de soluție poate fi ales și proiectat independent, totul depinzând doar de preferințele personale și de caracteristicile gustului.

Opțional, puteți face o partiție multifuncțională sub forma unui ecran, care poate fi complet eliminat, făcând astfel sala de gardă deschisă.

În "Hrușciov"

Apartamentele construite în timpul omului de stat sovietic colorat se disting prin prezența unei nișă. Modificarea sa în camera de garderobă devine decizia originală și practică.De obicei, o astfel de cameră este foarte mică, iar mobilierul standard este puțin probabil să se potrivească. Ieșire din această poziție va ajuta mobilier personalizat, în care fiecare proprietar poate traduce orice idee de design.

În hol

Dacă această cameră are o zonă mică, se va dovedi a fi o opțiune grozavă pentru un dressing în care se va potrivi o cantitate suficientă de haine pentru întreaga familie. Aceeași soluție practică ar fi crearea unei zone deschise pe coridor, dar dacă există o nișă pentru acest lucru. Se pot amplasa rafturi, sertare, umerase sau tuburi metalice decorative.

Într-o casă privată

Este necesar să plasați o astfel de zonă funcțională lângă dormitor, deoarece este foarte convenabilă. De asemenea, este necesar să se țină seama de faptul că este de dorit să se aranjeze astfel încât fiecare membru al familiei să nu se simtă neplăcut și să poată intra în mod liber în el. De regulă, casele frecvente au un spațiu de locuit suficient de mare și aceleași camere spațioase în care se poate încadra o cameră de dressing de orice tip și dimensiune.

Și dacă clădirea are două etaje, o astfel de zonă se va potrivi perfect sub scări și va economisi spațiu.

În baie

Baia, de regulă, are o zonă destul de mică.Pentru a profita din plin de spațiul disponibil, puteți construi independent o cameră de toaletă deschisă. În crearea sa va ajuta tija de metal, pe care o puteți atârna prosoape și alte lucruri, și o mulțime de cutii decorative, care se potrivesc diferite cosmetice.

În casa casei

Casa panoului nu se deosebește de prezența unor încăperi mari și spațioase, care ar putea găzdui o zonă de depozitare funcțională uriașă, dar este foarte posibil să dotezi unul mic. Este important să știți și să vă amintiți că este necesar să-l dotați cu ventilația, astfel încât îmbrăcămintea să nu dobândească un miros specific și o iluminare bună. Pentru localizarea numărului dorit de lucruri puteți desena un plan de aspect care să le distribuie corect.

În pod

Acest tip de cameră are o formă specifică, din cauza căreia este necesar să se gândească la fiecare detaliu al vestiariei, pentru a evita greșelile. Una dintre cele mai bune locații este amplasarea sub pantă a acoperișului, deoarece este practic nefolosită și, în majoritatea cazurilor, pur și simplu goală. Opțiunea de colț care va putea salva cât mai mult spațiul și spațiul de dimensiuni reduse va deveni aceeași decizie excelentă.

În cazul în care podul este destul de mare, dressing-ul poate fi plasat lângă fereastră - acest lucru îl va face confortabil pentru îmbrăcare și foarte confortabil.

Într-un apartament cu o cameră

Mulți proprietari de astfel de apartamente preferă sistemul de garderobă funcțională, mai degrabă decât dulapurile obișnuite. Poate face ca camera să fie texturate și elegantă, dar trebuie să țineți cont de punctele cheie. În funcție de geometria camerei, este necesar să alegeți unul dintre tipurile de sisteme existente, atât timp cât arata armonios. Sala de dressing cu culori neutre, cu oglinzile existente, va ajuta la extinderea apartamentului deja mic. Cu un design adecvat, va fi posibil să se potrivească nu numai lucrurile, ci și aparatele de uz casnic (de exemplu, un aspirator)

La cabana

Cu ajutorul unei zone funcționale situată într-o casă de țară, nu puteți ascunde lucrurile în valize, ci le puneți în locurile lor sau le atârnați pe umerase. Cu aceasta, vor avea un aspect bine îngrijit și nu vor ezita, chiar dacă șederea în casă este scurtă.

Sub scări

O astfel de zonă, situată sub scări, va ajuta la valorificarea maximă a spațiului unei case sau unui apartament.Avantajul inerent este că într-o astfel de cameră poți pune nu numai haine, dar și obiecte care sunt folosite destul de rar, precum și obiecte de uz casnic mari.

Planificarea dimensiunii

Mulți oameni cred că aranjarea unui dressing într-un apartament mic este o soluție inacceptabilă. Dar trebuie remarcat faptul că cabinetul obișnuit dintr-o încăpere mică arată mult mai masiv. Pentru a evita o astfel de judecată eronată, este necesar doar să se proiecteze și să se proiecteze corect proiectarea zonei funcționale viitoare. În cazul în care apartamentul este format din camere mari, pentru dressing ar trebui să ia o cameră separată spațioasă.

În stadiul inițial de creație, trebuie să cunoașteți regulile care vor ajuta la planificarea corectă a plasamentului. Apoi, trebuie să faceți o desenare a hainelor dorite pe hârtie, pre-împărțind-o în patru zone. Primul trebuie să fie proiectat pentru îmbrăcăminte exterioară, al doilea pe scurt, al treilea pentru pălării și al patrulea pentru pantofi.

Când creați un astfel de spațiu, este recomandabil să vă uitați la schemele și planurile finalizate care sunt cel mai asemănătoare cu aranjamentul zonei camerelor din apartamentul dvs.Împingeți-vă la decizia corectă și diferite mostre de garderobă, precum și idei gata făcute cât mai aproape de preferințele gustului.

Aranjament și umplere

În prezent, există un număr foarte mare de modalități prin care puteți echipa orice cameră. Zona în formă de dressing economisește spațiu în întregul apartament, îl privează de dulapuri uriașe, conduce întregul spațiu al apartamentului la comandă. Puteți decide care design va fi folosit și să achiziționați echipamentul necesar de la sine, dar nu fără a învăța câteva din ideile și sfaturile prezentate mai jos.

Foarte original și interesant în sala de joc va arata usa compartimentului. Acesta va crea o structură care separă vizual încăperea, dar în același timp seamănă cu un dulap. Ușile glisante, de regulă, au multe avantaje și avantaje. Ele, spre deosebire de cele articulate, nu ocupă mult spațiu, deoarece au un mecanism cu role care se deplasează spre dreapta sau spre stânga.

În plus, poate fi ușor decorat și decorat prin recurgerea, de exemplu, la tipărirea fotografiilor sau aerografia. Un alt aspect important esteca astfel de usi sa fie sigure si usor de instalat.

Spațiul de depozitare poate fi realizat în diferite variante și în orice cameră. Dar oricare ar fi, conținutul său ar trebui să fie numărul maxim de dispozitive necesare. Acestea pot fi rafturi, cutii diferite sau rafturi separate. Dintre sistemele de stocare sunt principalele:

 • dulap;
 • panou;
 • schelet;
 • net.

În general, designul este o cameră separată cu secții și secțiuni pentru diferite tipuri de îmbrăcăminte sau încălțăminte. Trebuie remarcat faptul că sistemul cel mai practic și multifuncțional este un panou, deoarece ascunde diferite defecte ale pereților, în plus, poate fi mutat cu ușurință.

Pentru ca umplerea interioară a acestei zone să fie implicată maxim, este necesar să se calculeze numărul de rafturi plasate în ea, pe lângă acestea, mini-dulapurile care ajută la economisirea spațiului vor fi o adăugare excelentă.

Cum să o faceți singur?

Dacă familia este alcătuită din mai mult de trei membri ai familiei, pur și simplu are nevoie de o zonă funcțională, cum ar fi un dressing. O opțiune excelentă ar fi să alocați o cameră separată, dar,în cazul în care zona apartamentului nu permite acest lucru, puteți opri o anumită parte într-una din camere. După cum se știe, mobilierul obișnuit de cabinet, vechi sau nou, nu este potrivit pentru o astfel de zonă, o variantă modulară combinată care poate fi asamblată și dezasamblată independent va arăta mai rațională.

De asemenea, pentru a economisi spațiu, ușile culisante, perdelele sau ecranele care acoperă umplutura interioară a dressingului sunt perfecte.

Există diferite moduri de a crea o astfel de zonă funcțională. De exemplu, o opțiune excelentă ar fi să o scoți din ghips.

Aceasta este una dintre opțiunile funcționale care vor face o cameră separată de vestiar și vor ascunde toate lucrurile de ochii curioși. Pentru a realiza în mod independent construcția la domiciliu, este necesar să se țină cont de câteva puncte utile:

 1. Compartimentul exterior trebuie să aibă o înălțime de 110 cm.
 2. Pentru haine calde - mai mult de 140 cm.
 3. Pentru încălțăminte, înălțimea și lățimea scaunului se calculează prin formula - înălțimea celui mai mare accesoriu plus 10 cm.
 4. Rafturile pentru lenjerie trebuie să fie de 40-50 cm.

Este imposibil să pierdem aspectul că conținutul interior are și propriile caracteristici și scheme.Următoarele opțiuni pentru plasarea corectă a rafturilor și a altor părți vor contribui la maximizarea utilizării spațiului.

Plasarea structurii în jurul perimetrului peretelui, în formă de U și plasarea în formă de L va fi capabilă să o facă cât se poate de confortabilă.

Pentru a construi un dressing, nu este necesar să solicitați ajutor din partea maeștrilor. Este necesar doar să dobândim o perspectivă mai profundă asupra esenței problemei și instrucțiunile pas cu pas vor ajuta în acest sens.

 • Mai întâi trebuie să marchezi camerarezervat pentru viitorul spațiu de depozitare pentru haine. În continuare consolidăm cadrul profilat cu șuruburi cu auto-filetare.
 • Am atașat foi de ghips din toate părțile la structura rezultată., ascundem pentru ei diverse comunicări.
 • Putem găuri. Următorul este finisajul decorativ sub forma vopsirii pereților interiori sau lipirii tapetului.
 • Am pus podelele achiziționate. Poate avea o structură diferită, totul depinde de dorințele personale ale proprietarilor.

Cum să faci un dressing - în următorul videoclip.

Când lucrarea de finisare este terminată, dressingul este prevăzut cu diferite sertare, rafturi și umerase.

 • Instalați ușa sau un ecran potrivit pentru designul interior.
 • Următoarea etapă este instalarea iluminatului și ventilației. astfel încât hainele să nu aibă un miros de mucegai. Ventilarea ferestrelor este de asemenea necesară, în plus, are multe avantaje. Într-un spațiu închis, fără ventilare, microorganismele se formează sub forma unei ciuperci, datorită căreia aerul dobândește un miros fetid. După purtare, lucrurile și încălțămintea dobândesc un miros specific și, pentru ca acesta să dispară, ventilația zilnică va ajuta. Trebuie avut în vedere că, dacă circulația aerului este incorectă, îmbrăcămintea umedă tinde să se deterioreze.
Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor