Dulap pentru dulap

 Dulap pentru dulap

Poate că unul dintre cele mai comune, convenabile și eficiente elemente ale sistemului de garderobă este un cuier obișnuit. Ușor, convenabil, compact - vă ajută să faceți față cu cămășile, rochiile, fustele, costumele, lenjeria de corp și îmbrăcămintea exterioară.

Fără aceasta, este imposibil să ne imaginăm un apartament, un birou, o instituție medicală sau educațională, o întreprindere în domeniul serviciilor și producției de consum.

Ori de câte ori aveți nevoie pentru a imbraca rapid și cu exactitate haine, există un hanging dressing room. Cu toate acestea, acest element nu este la fel de simplu cum pare la prima vedere. Numeroase modele și configurații permit acest accesoriu să înlocuiască complet o cameră de dressing.

avantaje

Cuier - elementul de bază al oricărei vestiare. Acest element își datorează popularitatea și indispensabilitatea față de următoarele avantaje:

 1. Mobilitate. Dacă este necesar, modelele de pe roți pot fi mutate în orice loc convenabil. Iar umerile obișnuite simple pot fi folosite nu numai în dulap, ci și în dormitor, pepinieră, birou, cameră de zi, bucătărie, baie și alte încăperi.
 2. Ușurința de utilizare. Caracteristicile unice ale diferitelor modele vă permit să evitați lucrările de instalare și de instalare care necesită mult timp. Cuierul este imediat gata de utilizare. Fiecare model este de obicei multifuncțional. Vă permite să închideți fuste, pantaloni, cămăși, pălării și umbrele în același timp.
 3. Gama largă de modele vă permite să alegeți cu ușurință opțiunea ideală pentru o anumită cameră de dressing. Toate modelele arata elegante, elegante, elegante, se potrivesc perfect oricarui interior.
 4. Hangerele pot fi fabricate dintr-o varietate de materiale. Greutatea, durabilitatea, costul, funcționalitatea, proprietățile decorative depind de acesta.

tipuri

Toate modelele diferă una de alta în funcție de locație, design, dimensiune, funcționalitate și alți parametri.

La locul umerilor pot fi podele sau pereți. Modelul de podea este adesea folosit nu numai în spații rezidențiale, ci și în spații publice. Nu este fixat rigid și poate fi rearanjat / transportat / transportat în orice loc convenabil pentru aceasta. Toate lucrurile sunt aranjate astfel încât să se ofere acces liber și ușor la oricare dintre ele.

Un astfel de design poate avea o formă rotundă, dreptunghiulară sau altă formă, realizată din materiale diferite. Modelele de pe roți sunt foarte populare.

Suporturile de perete pentru îmbrăcăminte sunt utilizate pentru aranjarea coridoarelor și holurilor de dimensiuni mici, unde nu este posibil să se plaseze un model general de pardoseală. Opțiunile de perete pot avea toate formele posibile și pot fi echipate cu un număr diferit de cârlige.

Un alt model este un bar, care este montat în dulapuri sau dulapuri. Acesta găzduiește numărul necesar de umerase pentru îmbrăcăminte casuală și în aer liber. Lungimea și diametrul acestuia pot fi diferite, în funcție de numărul de haine plasate pe el.

Alegerea unui model adecvat depinde de sarcinile funcționale ale camerei, dimensiunea acesteia, disponibilitatea spațiului liber.Modele de diferite modele pot descărca în mod semnificativ dulapul de garderobă și pot facilita accesul la anumite tipuri de îmbrăcăminte.

Hangerele pot fi pentru copii și adulți. Modelele pentru copii au o dimensiune mai mică și o grosime de piese, cântăresc mai puține accesorii pentru adulți, pot fi făcute separat pentru fete și băieți (diferența principală este culoarea).

Cârlig pe roți. Acest model este bun pentru versatilitatea sa. De obicei, acesta conține una sau mai multe bare de traversare pentru a se potrivi umerilor, cârligelor pentru îmbrăcăminte sau genti, rafturi pentru încălțăminte sau alte lucruri. Roțile facilitează foarte mult procesul de mișcare a structurii încărcate.

Multe modele sunt completate cu capace pentru a acoperi hainele din praf.

materiale

Hangerele diferă în ceea ce privește fabricarea materialelor:

 • Modelul metalic este foarte popular astăzi. Metalul este unul dintre materialele durabile, rezistente, durabile și practice. Opțiune ideală pentru modele masive sub îmbrăcăminte exterioară. Cel mai adesea, pentru fabricarea unor astfel de accesorii, se utilizează aluminiu cromat. Acesta dă perfect culorilor, astfel încât această construcție se va potrivi perfect în orice interior.

Suporturile metalice sunt remarcabile datorită capacității lor bune și atracției estetice. Adesea, modelele sunt decorate cu elemente decorative fasonate, oferindu-le o estetică și eleganță deosebită.

 • Produsele din lemn sunt, de asemenea, destul de des găsite în interioarele moderne. Noul lemn frumos, nobil are o rezistență și o durabilitate bună, proprietăți decorative impecabile. Cuierul din lemn se încadrează armonios într-un stil clasic și modern. Diferite tipuri de lemn pot fi folosite pentru a crea modele pentru plasarea hainei.
 • Materialul plastic este un material ieftin, practic, ușor, care este potrivit pentru îmbrăcămintea ușoară. Este nerăbdător în îngrijire, estetică atractivă, ecologică și sigură. Produsele din plastic sunt potrivite pentru plasarea unei cantități mici de lucruri.

dimensiune

Gama de dimensiuni a umerilor pentru dulap este foarte largă. Alegerea unui model de dimensiune adecvată este determinată de plasarea corectă a hainei pe ea. Hainele superioare și casual în timpul depozitării nu trebuie să atingă podeaua. Acest moment trebuie luat în considerare atunci când alegeți opțiunea corespunzătoare.

 1. Înălțimea cuierului trebuie să depășească lungimea celei mai lungi rochii, haina și alte articole de îmbrăcăminte.
 2. Dimensiunile generale ale cuierului trebuie să fie selectate exact în funcție de locația sa, astfel încât designul să se potrivească în colțul selectat.
 3. Numărul de cârlige trebuie să răspundă nevoilor persoanelor care locuiesc în casă sau în cameră.

Cum sa alegi?

Atunci când alegeți un model de podea adecvat, este recomandabil să acordați atenție următoarelor elemente:

 1. Suportul trebuie să se potrivească cu schema de culori și cu stilul ales al interiorului.
 2. Modelul trebuie să fie suficient de stabil pentru a nu răsturna, deforma sau rupe sub o cantitate mare de îmbrăcăminte.
 3. Modelul nu trebuie să aglomereze camera și să prevină mișcarea liberă în jurul camerei.
 4. Cuierul trebuie să țină toate lucrurile, așa că atunci când cumperi un model, trebuie să ții cont de numărul de persoane din cameră.
 5. Materialul din care este fabricat produsul trebuie să fie suficient de durabil, sigur și fiabil.
 6. Costul structurii dulapului este de obicei scăzut, cu excepția cazului în care vorbim de modele exclusive, care servesc, de asemenea, ca o decorare interioară scumpa și elegantă.Pentru astfel de modele au folosit articole decorative din lemn sau obiecte forjate.

Atunci când alegeți un umerase de acasă (podea sau perete) pentru dressing trebuie să luați în considerare cu siguranță următoarele nuanțe:

 1. Înălțimea barei pentru cea mai mare parte a îmbrăcăminții pentru adulți nu trebuie să fie mai mică de 165 cm.
 2. Pentru cămășile, jachetele, jachetele, mânerele de îmbrăcăminte pentru copii pot avea o înălțime mică. O altă opțiune este un pantograf pentru umerase, care vă permite să coborâți bara la nivelul dorit și să o ridicați înapoi.
 3. Un cuier cu capac este necesar pentru a depozita hainele care nu sunt purtate frecvent. Acestea pot fi îmbrăcăminte de sezon (îmbrăcăminte din piele de oaie, blană, jachetă) sau rochie elegantă, costum. Capacul protejează perfect hainele de praf.
 4. Structurile retractabile sunt ideale pentru păstrarea pantalonilor sau a blugi. Înălțimea lor nu trebuie să fie mai mică de 60 cm.
 5. Pentru depozitarea accesoriilor puteți cumpăra modele cu cârlige speciale și elemente de fixare pentru umbrele, curele, eșarfe, genți de mână. Ele pot fi realizate în diferite modele și forme, au dimensiuni diferite și număr de cârlige.

Un cuier special vă permite să plasați cu precizie toate lucrurile necesare în domeniul public.

Unde să locuiți?

În funcție de un design, un formular, mărimea, garderoba și un cuier pot fi stabilite în diferite puncte ale camerei. Este necesar să se respecte următoarele reguli:

 • Proiectarea nu ar trebui să fie localizată direct la intrare, astfel încât să nu interfereze cu persoanele care intră și ies din incintă.
 • Pe de altă parte, garderoba nu ar trebui să fie prea departe de ieșire. Pe cuier se plasează îmbrăcămintea exterioară, care este purtată imediat înainte de a ieși.
 • Camera de dressing nu trebuie să împiedice libera circulație a persoanelor din jurul camerei, trecerea de la cameră la cameră.
 • Cel mai adesea, garderoba se află în colț.
7 fotografie

Opțiuni în interior

Un cârlig elegant, compact de metal se va ocupa cu ușurință de plasarea de haine și pantofi casual. Pentru a stoca geanta, puteți oferi o blocare separată. Acest cuier nu ocupă mult spațiu și arată grozav într-un dormitor.

Canapea originală datorită formei curbe ocupă un minim de spațiu chiar și în cel mai mic hol. Cârligele situate la diferite niveluri sunt potrivite pentru plasarea îmbrăcămintei pentru adulți și pentru copii. Umbrele pot fi atârnate pe bare mici.Rafturile sunt potrivite pentru depozitarea ochelarilor, cheilor, bijuteriilor și a altor accesorii.

O cuier de podea din fier forjat serveste ca o decoratie magnifica a interiorului holului. Crăciunurile curbate joacă rolul de cârlige pentru fixarea umerilor sub haine. 2 rafturi inferioare se potrivesc perfect cu pantofii de acasă sau în aer liber.

Geamul elegant poate fi folosit ca un loc pentru depozitarea genți de mână sau ca un plan suplimentar pentru a se potrivi umerilor.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor