Alegerea unei vitrine pentru feluri de mâncare în camera de zi

Cu multe secole în urmă sa crezut că cu cât este mai înaltă poziția unei persoane în societate, cu atât este mai luxos interiorul casei sale. Fiecare proprietar a considerat necesar să pună toate cele mai valoroase lucruri. În vremurile vechi, acestea erau zidurile și dulapurile masive, acum ele au fost înlocuite cu dulapuri de afișare.

Ce este?

Chiar dacă nu ați văzut niciodată o vitrină, îi veți recunoaște cu siguranță printre alte dulapuri. Acest produs este alcătuit dintr-un cadru din lemn sau metal, suplimentat cu numărul necesar de rafturi. Conținutul dulapului din praf protejează sticla durabilă. Astăzi, dulapurile cu vitrine efectuează simultan două sarcini principale: depozitarea vesela și obiecte mici, precum și decorarea interiorului camerei de zi.

Un caz de afișare conceput pentru a găzdui feluri de mâncare vă permite să depozitați china și cristalul la vedere.care este important pentru fiecare gazdă (o femeie îi place să fie admirată cu ea și cu casa ei).

Alegerea unui dulap pentru camera de zi este o sarcină dificilă și importantă, deoarece nu numai familia, ci și oaspeții își petrec timpul aici.

Caracteristici speciale

Vitrinele diferă de alte mobilier în anumite caracteristici.

practic

Sticla din dulapuri protejează obiectele de praf, schimbările de temperatură, umiditatea, precum și de la ghearele animalelor favorite preferate. În același timp, toate plăcile, cupele, ceainicele și alte obiecte decorative vor fi întotdeauna în fața ochilor tăi.

eleganță

Un dulap de afișare va crea un sentiment de luminozitate și transparență în cameră, datorită utilizării sticlei, va face afișajul vizual luminos. Sticla va adăuga lumină în cameră și solemnitate fără să o supraîncărcați. Modelele sculptate și accesoriile de epocă vor fi decorațiuni artistice pentru această cameră. O adăugare separată a interiorului va fi plăcile de pe rafturi și seturile vechi.

comoditate

Dacă puneți o vitrină în cameră, nu mai trebuie să vă gândiți unde să puneți vasele pe care nu le folosiți la ore regulate. Toate lucrurile vor avea loc pe raft și veți obține spațiu liber și mese curate.

model

În piața de astăzi, alegerea tuturor tipurilor de dulapuri este foarte diversă.Puteți alege un model care va fi amplasat atât în ​​săli mari, cât și în săli de locuit mici. Când se face o cameră de zi, astfel de produse ar trebui să fie selectate în funcție de dimensiunea spațiului și obiectele care vor fi în el.

colț

Astfel de produse sunt selectate pentru utilizarea completă a colțurilor camerei. Ele au dimensiuni medii, ocupă puțin spațiu, pot găzdui o mulțime de lucruri decente. Astfel de modele au de obicei o formă semicirculară, care adaugă completitudinea interiorului. Practic, ferestrele din colț sunt cu ușă.

comode

Un caz de afișare scăzut este un dulap care are 3 sau 4 pereți de sticlă, se numește un piept de sertare. De obicei puneți un piept de-a lungul celui mai lung perete sau în apropierea canapelei. Din moment ce sertarul de sertare este vizibil, sunt expuse toate lucrurile pe care familia este mândră (seturi antice, plăci din bazarul oriental, figurine din porțelan exotic).

Cutie de creion

O vitrină îngustă pare destul de impresionantă. Este folosit ca un loc pentru a stoca lucruri care pot fi văzute doar dintr-o parte. Acestea sunt în principal plăci vopsite, porțelan frumos sovietic, ochelari de cristal elegant.Aceste dulapuri sunt adesea înguste, deoarece aproape toată hostessul preferă să-și admire serviciile și să nu acumuleze aceleași plăci fără gust. Aceste soiuri sunt, de obicei, cu două uși: ele nu sunt eliberate pe scară largă.

montat

Aceste soiuri sunt atârnate pe perete, ocupând spațiul liber al unui plan vertical. Ele sunt amplasate deasupra mobilierului, care se află pe podea. Aceste ferestre oferă completitudine interiorului, adăugând frumusețe și accentuând un anumit stil de design. Ele pot fi drepte, rotunjite cu uși de sticlă care vă permit să admirați, de exemplu, un set de ceai de familie. În acest caz, suportul trebuie să fie deosebit de durabil, astfel încât dulapul să nu cadă împreună cu toate vasele fragile.

Este avantajos să utilizați astfel de cazuri de afișare în camera de zi sau în sala de mese, dacă aveți una.

Mobilier modular

Astfel de mobilier vă permite să vă scufundați într-o atmosferă de confort și confort, pentru că vă dezvoltați interiorul camerei pentru a vă potrivi gustului și preferințelor stilistice. Este convenabil în sensul că este alcătuit din module separate, care pot fi alcătuite în mod diferit, pornind de la interiorul existent și caracteristicile layout-ului.

materiale

Vitrine de dulapuri realizate din materiale diferite. Luați în considerare principalul.

lemn

Lemnul este un material tradițional folosit în trecut. În lumea modernă, tradițiile nu sunt, de asemenea, abandonate. Cea mai obișnuită culoare din lemn este nucul. Acest mobilier arată elegant și este combinat cu un stil clasic. Dacă decorați cabinetul cu sculpturi, acesta va spori impresia.

Plăcut plăcut și faptul că fiecare model este realizat în funcție de calculele individuale. Maeștrii procesează cu atenție lemnul, îi dau forma necesară și în același timp investesc în fiecare detaliu o parte din sufletul lor. Lemnul este material durabil.

Dulapurile din lemn dulci pot servi mai mult de o generație.

Lumea tradițională

Nu puteți ignora derivatele matricei de lemn. De exemplu, MDF se face prin presarea celor mai mici chipsuri sub influența presiunii și temperaturii înalte. Acest material este considerat cel mai ieftin, deci este în mare cerere de cumpărători. Trebuie remarcat faptul că aceste dulapuri nu sunt la fel de durabile ca și omologii din lemn masiv.

PAL - o placă din așchii comprimate cu adaos de rășini diferite. Cea mai obișnuită opțiune este o plăci aglomerate din lemn. Lacul aplicat într-un singur strat protejează suprafețele plăcilor de diverse daune, conferă corpului o lumină strălucitoare.

Produsele din acest material sunt destul de grele, dar și durabile. Cu toate acestea, dacă umiditatea intră pe material, va începe să se umfle și să se deterioreze.

sticlă

Vitrinele din sticlă securizată - o mare plus față de interiorul modern și camere decorate în stilul art-deco sau clasic. Ele sunt potrivite în alte stiluri. Datorită transparenței lor, suprafețele de sticlă par a fi fără greutate, nu ocupă spațiu liber. Astfel de recipiente pentru vase din sticlă călită sunt avantajoase pentru a fi utilizate în zone unde spațiul este deosebit de mic.

metal

Rafturile cu rafturi metalice sunt, de asemenea, demne de atenție. Rafturile metalice sunt fabricate din oțel, sunt vopsite cu smalț praf. Casele de afișare elegante cu strălucire lucioasă caracteristică se încadrează în interiorul stilului minimalist, loft, modern sau high-tech.

stiluri

Dulapurile de vitrine se desfășoară în diferite direcții stilistice.

modern

Stilul modern - o asociație plină și diversă de mai multe tendințe.Camerele de zi într-un stil modern doar la prima vedere par la fel. De fapt, această direcție permite evidențierea individualității. De fapt, direcțiile stilistice moderne sunt destul de libere. Dar există puncte importante de reținut.

Pentru proiectarea camerei într-un stil modern merită să alegeți materiale monofonice simple. Poate fi din sticlă, lemn sau piatră. Rafturile din plastic ușor, unde puteți economisi o gramada de bani, sunt de asemenea potrivite. Unul dintre cele mai interesante repere ale acestui stil este loft. Se caracterizează prin utilizarea instrumentelor disponibile ca decor, lipsa decorării, abundența pietrei și a metalului în design. Stilul de mansardă va fi perfect completat de rafturi metalice sau dulapuri din lemn de culoare închisă.

Următorul stil este hi-tech. Aici, designerii respectă reguli simple, folosesc o mulțime de metal, inovații tehnice moderne și detalii minimaliste. Un cabinet cu strălucire lucioasă va decora o astfel de cameră mai bine decât alte modele. Datorită strălucirii, camera va apărea mai vizibil.

clasic

Pentru camere de zi, în stil clasic, potrivite pentru afișarea lemnului.Astfel de modele sunt luxoase și maiestuoase, care vorbește de gustul impecabil al proprietarului, de conservatorismul său și de dorința de a respecta regulile în proiectarea camerelor. Mobilierul clasic este fabricat din lemn scump, adesea decorat cu decor auriu și diverse modele. În acest caz, felurile de mâncare trebuie să fie adecvate. De exemplu, porțelanul clasic este potrivit pentru produse cu picioare sculptate în stil vechi.

modern

Stilul Art Nouveau a apărut la începutul secolului trecut, dar rămâne relevant. Acesta include mobilierul cu forme drepte fără ornamente. Acestea sunt rafturi din lemn usor, decorate cu modele intunecate si aurite. Pe rafturile de astfel de dulapuri, puteți aranja brățări antice, cărți de colecție și chiar alcool scump, pe care tinerii i-au adus în "anii" de aur.

dimensiuni

În funcție de dimensiunile apartamentului dvs., acestea selectează și vitrinele. Pentru saloanele de mici dimensiuni, ferestrele înguste, care de cele mai multe ori au o formă semicirculară, sunt ideale. Ele sunt puse într-un colț: așa salvează spațiul în cameră. Pentru a face mobilierul să arate potrivit și pentru a nu supraîncărca interiorul, este mai bine să alegeți un model cu rafturi puternice din sticlă călită.Datorită transparenței acestui material, cabinetul nu va părea voluminos.

Înălțimea ferestrelor este diferită. Cel mai adesea, dulapurile sunt selectate mici, de 40 cm adâncime, pentru a se potrivi tuturor lucrurilor necesare (uneori în două rânduri). Dacă camera este mică, vor fi suficiente dulapuri cu rafturi de 30 sau chiar 20 cm lățime. Un dulap standard de afișare are o înălțime de aproximativ un metru și jumătate. Dacă aveți un apartament cu tavane înalte, puteți lua în siguranță modelul de mai sus, astfel încât să nu vă gândiți cum să ocupați spațiul dintre plafon și marginea dulapului. Articolele de afișare agățate sau cutiile mici de sertare, de regulă, sunt foarte mici: înălțimea acestora variază de la 40 la 60 cm.

Soluții de culoare

Este important ca culoarea dulapului de afișaj să fie combinată cu paleta de culori folosită în camera în care o să o puneți. Dacă locuiți într-o cameră luminoasă, este mai bine să o completați cu mobilier de culori întunecate contrastante. Recent, umbra nobilă a wenge este în mod special cerută. Dulapurile întunecate în această nuanță sunt ideale pentru un living în stil clasic, cu tapet de lumină. Dacă sunteți implicat în proiectarea unei camere de zi întunecate, trebuie să acordați atenție rafturilor metalice de culori închise (ton negru, gri închis sau albastru).

Camerele întunecate par uneori prea sumbre.Pentru a dilua această atmosferă întunecată, designerii recomandă utilizarea în interior a mobilierului ușor. În cazul camerelor mici sau slab luminate, este adecvată o vitrină de culoare albă sau fildeș.

Dacă doriți să adăugați un accent luminos interior, utilizați mobilier de o culoare strălucitoare (de exemplu, turcoaz, roz sau verde). Pe fondul zidurilor bej, va arata adecvat si armonios.

Prezentarea producătorilor

Abundența mobilierului de pe piața modernă va uimi chiar și cel mai sofisticat cumpărător. Dulapurile cu vitrine pot fi găsite acum pentru fiecare gust și portofel, care nu se pot bucura decât de bucurie. Unul dintre cele mai bune sunt ferestrele producătorilor italieni. Practic, toate cele mai importante companii de mobilier din Italia nu distrug materialele, deci aleg pentru producție numai cele mai bune: mahon durabil, stejar puternic, cireș dovedit de-a lungul anilor și alte tipuri de lemn de înaltă calitate. Cei mai populari producători din țară și străinătate sunt considerați mărci Prestige și Rococo.

Mobilierul italian se distinge prin rezistența la deteriorarea mecanică, deformarea în timp, ceea ce este important atunci când cumpărăm mobilierul.La urma urmei, fiecare proprietar dorește ca produsul să stea pentru mai mult de un secol. Italienii, care doresc să câștige o bună reputație a clienților, certifică produse. Prin achiziționarea produselor lor, puteți fi siguri că nu pierdeți bani. Nimeni nu va nega faptul că astfel de mobilier este destul de scump, dar, datorită garanției producătorului, va servi mult timp.

Bugetul ia în considerare dulapurile vitralii, care sunt produse în Belarus. Baza materialelor mobilierului modern din Belarus este de stejar și mesteacăn. Aceste materiale sunt, de asemenea, destul de durabile, astfel încât produsele acestor mărci sunt evaluate în întreaga lume. Astfel de mărci precum Krynichka și Gomeldrev sunt cunoscute.

O gamă largă de ferestre moderne și clasice și prețuri relativ scăzute pot fi oferite de companiile rusești. În ciuda faptului că mobilierul făcut de ruși nu este atât de popular, este cumpărat în mod activ. Companiile rusești oferă să facă comenzi pentru comenzi individuale, precum și să ofere o garanție pentru produsul dvs. Prin urmare, aceste cazuri de afișare satisfac în totalitate toate dorințele clientului.

Cea mai comună companie de mobilă (în special în rândul tinerilor) este compania de mobilă Ikea, care are rădăcini suedeze.Proprietarii unuia dintre cei mai mari comercianți cu amănuntul din lume producătoare de mobilier din lume produc dulapuri de afișare elegante. Mulți nu-i plac mobilierul acestei companii, dar nu toată lumea poate rezista prețurilor scăzute, precum și unei atmosfere europene. Aceste dulapuri de afișaj nu sunt, de asemenea, inferioare mobilierului italian în designul original.

Exemple frumoase în interior

Primul exemplu este o cameră modernă. Se bazează pe culori deschise: pereții sunt albi, podeaua este bej. Această combinație arată armonioasă și sporește vizual spațiul. Pentru depozitarea vesela aici folosiți dulapuri vitrate. Două dintre ele sunt montate, la etajul al treilea. Ele sunt protejate de un strat de sticlă dura întunecată.

Spre deosebire de baza albă, această combinație pare interesantă. În același timp, prin paharul întunecat puteți vedea conținutul. Ar trebui alese feluri de mâncare, una care nu încalcă regulile de stil de înaltă tehnologie. Dacă aveți seturi vechi sovietice, acestea sunt cel mai bine ascunse într-un alt loc. Într-o vitrină modernă, plăcile albe simple și vasele de formă neobișnuită arată mai bine. Puteți umple spațiul cu statui interesante.

Cel de-al doilea exemplu - o cameră în Hrușciov, decorată în stil clasic.Camera principală a apartamentului merită să fie cea mai frumoasă din casă. Datorită faptului că tapetul este lipit într-o bandă, camera pare să fie mai mare. Prin urmare, este posibil să puneți chiar și un dulap înalt, în timp ce fereastra de colț va economisi spațiu și vă va arăta felurile de mâncare în toată frumusețea sa. Dulapul principal este alcătuit din trei secțiuni, în care există un loc pentru feluri de mâncare și pentru obiecte decorative, cum ar fi statuete, flori artificiale sau vase de bomboane. Mobilierul este făcut din lemn de culori închise, așa că se amestecă bine cu tapetul.

Interiorul este completat de o imagine într-un cadru masiv de lemn întunecat.

Următoarea cameră este decorată în stil baroc. Prin urmare, mobilierul de aici este selectat corespunzător. Cabinetele folosite pentru a decora această încăpere, în ciuda dimensiunilor lor mari, par să încorporeze fragilitatea și grația. Cadrul din lemn de lumină este adăugat cu o cantitate uriașă de sticlă. Suprafața pomului este decorată cu sculpturi elegante și modele întunecate. Astfel de dulapuri ar fi arătat luxoase, aici au fost completate cu succes cu un piept de sertare și o masă în același stil cu același decor. Întregul set de mobilier va dezvălui în mod avantajos tapetul potrivit pentru culoare și stil.Ele se aseamănă cu învelișurile de tapițerie care au fost folosite în secolul al XVIII-lea. Podeaua și tavanul din această cameră sunt, de asemenea, luminoase, pentru a nu deranja armonie.

În interior, casetele de afișare sunt departe de a fi umplute cu cele mai simple feluri de mâncare. Dintre ceștile mici de ceai și ceainele vopsite, care stau pe rafturile de sticlă transparente, regina însăși nu ar fi disprețuit să bea. Printre mâncărurile elegante s-au găsit detalii decorative frumoase: sfeșnici antic, vase, suporturi de sticlă și chiar rame foto tipizate. Când intrați într-o astfel de cameră, admirați involuntar simțul stilului celui care trăiește în el.

Dulapurile de vitrine sunt departe de o relicvă a trecutului. Ele pot fi folosite în camerele de zi moderne. Alegeți un produs cu textura și culoarea potrivită, acesta va fi un plus extraordinar pentru interiorul camerei dvs. de zi. Poți umple rafturile rafturii cu feluri de mâncare frumoase și o poți admira.

Apoi, consultați recenzia video a cabinetului cu o vitrină pentru camera de zi.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor