Bucătărie interioară combinată într-o casă particulară: design design ideas

 Bucătărie interioară combinată într-o casă particulară: design design ideas

Casa privată deschide mari oportunități pentru designul interior. Planificarea individuală și camerele spațioase vă permit să traduceți în realitate orice idei de design, dar, în ciuda prezenței unei cantități decente de metri pătrați, majoritatea proprietarilor de case preferă să extindă spațiul și să facă camera mai luminoasă. Prin urmare, într-o casă privată puteți găsi adesea zone de zonare și combinare.

Cea mai populară metodă de planificare este considerată o bucătărie combinată cu o cameră de zi sau o sală, iar combinația unei zone de gătit cu o sufragerie arată, de asemenea, bine în interior.

Acest aranjament face casa confortabilă și confortabilă, iar bucătăria se transformă într-un loc ideal pentru întâlniri prietenoase și familiale.

Opțiuni de cazare

Interiorul unei case de țară, în cazul în care bucătăria este combinată cu alte camere de zi, depinde de zona și forma camerei. În același timp, locul în care este planificată gătirea alimentelor este plasat pe perete, iar setul de mobilier este instalat acolo. De regulă, modulele sunt dispuse în formă de L sau într-un rând. Într-o clădire cu două etaje, cu o scară, dulapurile de bucătărie pot fi instalate într-o nișă sub structură.

Pentru a face designul locuințelor atât elegant cât și funcțional, se recomandă utilizarea următoarelor tipuri de echipamente:

 • Masă de masă și suprafață de lucru pentru a aranja zone mari.
 • Completați mesele mici cu un contor de bare. Acest lucru nu numai că va distinge frumos bucătăria, ci va crea un mediu confortabil pentru snacking sau mic dejun rapid.
 • Pentru o cameră spațioasă, se potrivește o bucătărie cu o insulă. Acest lucru va extinde funcționalitatea camerei și va exista un loc pentru depozitarea ustensilelor și a aparatelor de bucătărie.
 • Pentru un spatiu larg, cel mai bine este sa folositi interiorul in care zona de gatire este situata in centru, iar pe lateral va completa armonios livingul sau sala de mese.
 • Crearea unui sentiment real de confort vă va ajuta să setați zona de luat masa lângă fereastră. Distanța de la desktop la sobă ar trebui să fie mică.
 • Pentru a nu interfera cu o odihnă confortabilă și pentru a elimina mirosul de mâncare, zona de living și de bucătărie trebuie localizate la distanță.

De asemenea, trebuie să vă faceți griji cu privire la prezența unui sistem de ventilație.

Caracteristici interioare

Designul de design al bucătăriei moderne asigură adesea asocierea cu camera de zi. Pentru a face acest lucru, demontați pereții și așezați o cameră mare cu două zone, care diferă în funcție de funcționalitate, dar trebuie să fie în armonie una cu cealaltă. Pentru a face interiorul modern, spațiul combinat se potrivește unui stil. Adică elementele de decor sunt folosite și finisarea suprafeței este realizată în aceeași paletă.

De asemenea, este permisă folosirea unei combinații de stiluri în cameră, dar acest lucru ar trebui făcut în mod moderat.

Merită să atrageți atenția asupra faptului că proiectarea în fiecare zonă va fi caracterizată de caracteristicile sale individuale. De exemplu, materialele de finisare pentru bucătărie sunt alese practic și nu necesită îngrijire complexă,dar nu pot arăta frumos în camera de zi. În această situație, va trebui să aplicați o combinație armonioasă în textura și culoarea.

De regulă, pentru a decora tavanul, pereții și podelele, ei achiziționează materiale de culori neutre și, pentru a aduce note și culori originale în interior, umple camera cu textile ușoare și mobilier. În plus, în cazul în care camera este decorată cu nuanțe luminoase, alegerea suplimentară a paletei este simplificată.

Contrast tapițerie, styling un șorț colorat sau elemente decorative va ajuta pentru a adăuga culori luminoase la interior.

Cea mai modernă opțiune pentru casele de țară este bucătăria combinată, decorată în stil clasic. Această cameră este caracterizată de nuanțe luminoase și întunecate în decor, precum și decorațiuni din lemn natural, sticlă și metal. În cazul în care proprietarii preferă să proiecteze stilul de țară, atunci spațiul va trebui să umple cu motive rustice.

Candelabrele din lemn, mobilierul de stejar mare și piei de animale sunt foarte potrivite pentru decorare.

În ceea ce privește tipurile moderne de interior, acestea sunt cele mai populare.Datorită stilului modernist, bucătăria modernă este transformată în camera centrală a casei și se caracterizează prin confort și înaltă funcționalitate.

Metode de zonare

Principala sarcină în proiectarea bucătăriilor combinate nu este numai expunerea unui singur stil, ci și diviziunea competentă a spațiului în zone astfel încât acestea să nu fie pierdute pe fundalul general și să nu se îmbine între ele. Pentru a face acest lucru, utilizați diferite metode de zonare, care vă permit să selectați vizual o anumită zonă din cameră.

Cele mai comune tipuri de diviziune a spațiului sunt:

 • Grinzi, coloane de ghips, arcuri. Ele sunt folosite în casele cu camere înalte.
 • Dulapurile culisante, partițiile modulare și ecranele de țesături vă permit să izolați două zone la un moment dat, de exemplu, atunci când aveți nevoie să protejați camera de zi de zgomotul și mirosurile alimentelor.
 • Plafoane pe mai multe niveluri. În mod tradițional, bucătăria este separată de structuri inferioare cu iluminare puternică, iar locul de odihnă este decorat cu compoziții originale cu surse de lumină reglatoare.
 • Paul. Zona de gătit este decorată cu piatră sau plăci ceramice, iar holul este decorat cu covoare moi.
 • Contorul pentru bar este o alegere excelentă pentru spațiile mici.
 • Nișă. Este instalat în perete sau în vechea cămară, care "a răsfățat" vederea amplasării camerelor. Este rațional să umpleți acest spațiu cu o bucătărie în formă de U.

Pe lângă metodele de zonare de mai sus, puteți aplica și alte idei originale. Cel mai important lucru este că stilul general nu trebuie pierdut în cameră, iar structurile de separare se potrivesc armonios în interior.

iluminat

Un rol imens în proiectarea bucătăriilor combinate, cu o sală sau o sală de mese, joacă un iluminat potrivit. Pentru zona de recreere ar trebui să fie dim, iar locul gătitului, dimpotrivă, necesită multă lumină.

Prin urmare, în amenajările moderne, ei încearcă să umple cât mai mult zona de lucru cu iluminare artificială, iar în sala de mese plasează corpuri de iluminat cu reglabil, astfel încât în ​​orice moment puteți crea o atmosferă calmă și confortabilă.

O mare parte din interior depinde și de amplasarea ferestrelor. Prin urmare, dacă există o posibilitate, atunci locul de gătit este amplasat lângă fereastră. Acest lucru va contribui, de asemenea, la rezolvarea problemei circulației aerului. În același timp, zona de lucru trebuie să fie în același timp cu fereastra.Pentru a face acest lucru, cumpărați tabele cu dimensiuni standard, a căror înălțime nu depășește 85 cm.

Dacă deschiderea ferestrei este sub masă, atunci trebuie să efectuați o restructurare, deoarece topul de masă va interfera cu activitatea radiatoarelor.

O opțiune bună ar fi și instalarea plafoanelor suspendate pe mai multe niveluri. Un candelabru mare poate fi instalat în centrul structurii, iar marginile decorului pot fi echipate cu spoturi. În plus, setul complet de cele mai multe seturi de bucătărie include lumini, va compensa lipsa de lumină.

Opțiuni pentru case din lemn

Adesea, locuințe suburbane construite din bușteni sau cherestea. Într-o casă de lemn pentru a aranja interiorul este foarte simplu, în special finisarea de bucătărie combinate cu o sală sau sala de mese. Pentru a păstra naturalitatea și frumusețea lemnului în design, se recomandă decorarea tuturor tipurilor de suprafețe cu materiale naturale. Scaunele din masiv, o masă imensă de stejar și, de asemenea, împletiturile dintr-o tijă de vază și vase vor deveni mobilier obligatoriu în această cameră. Pentru interior este cel mai bine să alegeți un stil clasic sau țară.

În astfel de case, bucătăria este cel mai adesea combinată cu alte încăperi atunci când suprafața parterului este mică și necesită extinderea spațiului.Prin urmare, la zonarea unei încăperi, nu este de dorit să se utilizeze diferite tipuri de partiții, deoarece acestea vor ascunde frumusețea arborelui. Interiorul trebuie să fie deschis și fără elemente decorative inutile.

Uneori locuințele suburbane îndeplinesc rolul de a daprin urmare, este ridicată mică. Pentru a salva camerele înghesuite din lipsa spațiului poate fi de asemenea realizată prin combinarea bucătăriei cu hala. Ca urmare, camera va deveni mai spațioasă și mai confortabilă. În acest design, se recomandă utilizarea de mobilier de forme circulare și zonare cu ajutorul unui bar. Pentru a face interiorul elegant și "cald", spațiul trebuie să fie umplut cu obiecte decorative cu teme naturale.

Procesul de aliniere în etape a bucătăriei cu camera de zi, vedeți următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor