Bleached laminate (stejar alb) în interior

Bleached laminate - pardoseală din lemn de stejar alb. Este din ce în ce mai popular cu designeri de interior. În plus, numărul de clienți care doresc să-și facă sexul din ea crește zilnic. Datorită faptului că creșterea cererii pentru aceasta este în creștere, să ne uităm la ea în detaliu. În acest articol nu ne vom concentra pe caracteristicile calitative, însă în cea mai mare parte vom analiza locul și modul în care este cel mai bine să îl folosim și cu ce anume va fi combinată.

Ca orice alt tip de lemn, stejarul alb poate avea un număr mare de nuanțe. Culoarea sa poate fi artificială "în vârstă", adică să o facă mai întunecată. Acesta poate fi, de asemenea, incredibil de ușor, în astfel de cazuri este uneori numit și "arctic". Există acoperiri cu nuanțe gri-gălbui, roz-gri.Unele soiuri de acoperire se disting printr-o nuanță de liliac bine marcată.

Toate aceste mici nuante de culoare sunt foarte importante pentru a lua în considerare atunci când aranja camera astfel încât podeaua să poată fi combinată cu pereți, mobilier și mediul în ansamblu.

 Laminat Culoare stejar alb

Laminatul de culoare wenge arată, de asemenea, impresionant. Dar un avantaj semnificativ al culorii laminate "stejar alb" este practicitatea și ușurința de îngrijire.

 Laminat Stejar alb

Acest tip de acoperire este aproape universal: la urma urmei, se va potrivi perfect într-un design clasic și într-unul mai modern. Dar are o caracteristică specifică - acest material este texturat, destul de neuniform și chiar nervurat. Datorită nuanțelor gri, se pare destul de vintage, iar scuff-urile împletesc gândurile despre ceva vechi. Din acest motiv, chiar și în cele mai noi interioare "goale" cu ajutorul unui astfel de podea, puteți aduce spiritul romantismului și istoricității.

Înainte de a așeza laminatul nu uitați să ridicați podelele. Cea mai ușoară cale este de a utiliza podele autonivelante autonivelante, iar cea mai rapidă este o podea autonivelantă rapidă.

 Laminat de stejar alb

Ce să caute

Este foarte important ca nuanța de laminat albită să fie combinată cu culorile care domină camera.În caz contrar, este puțin probabil că va exista un sentiment de autenticitate. Și cu toate eforturile, chiar și un interior foarte bine conceput va arăta un pic pretențios și pretențios.

Mai întâi de toate, acordați atenție dacă utilizați tonuri reci sau calde. De exemplu, în cazul în care întregul interior este făcut în tonuri reci, atunci pentru laminat (sau alte podele) trebuie să alegeți astfel.

Sub diferite stiluri de placi de interior sau pardoseli cu diferite grade de textura. De exemplu, pentru un stil de țară sau pentru un stil rustic, o placă cu o textura clar definită se va potrivi perfect.

În general, stejarul albic este o acoperire universală care se potrivește aproape oricărui interior. Cu toate acestea, numai în cazul în care se va reuși să-și ridice umbra și factura.

Dacă vă decideți să puneți laminat, atunci fiți pregătit pentru faptul că pot apărea probleme cum ar fi scârțâitul și balonarea. Ce să faceți dacă laminatul este umflatcitiți alt articol.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor