Anvelopa decorului: subtilitățile de a crea elemente neobișnuite

 Anvelopa decorului: subtilitățile de a crea elemente neobișnuite

Când o persoană creativă locuiește într-o casă, el găsește o cerere pentru lucruri diferite. Luați cel puțin pneurile vechi: de la ele puteți face o mulțime de obiecte utile care vor fi utile în viața de zi cu zi și vor fi o decorare a peisajului din grădină, simplificând udarea plantelor ornamentale.

Caracteristici speciale

Anvelopele anterioare sunt un material unic diy. Poate fi tăiat, combinat cu alte materiale, pictat în mod repetat. Se poate da orice formă dorită. În același timp, anvelopele pentru pneuri sunt destul de rigide, astfel încât forma produsului finit nu se va schimba în timp.Prezența reliefului pe suprafață va conferi ambarcațiunii o fantezie pe care o puteți bate folosind vopsea de diferite nuanțe.

Cu toate acestea, în fabricarea ar trebui să ia în considerare tipul de cauciuc. Nu orice pneu este potrivit pentru orice meserie. Potrivit maeștrilor, pentru a lucra cu cauciuc este mai bine să utilizați anvelope importate. Ele sunt mai convenabile în munca lor, deoarece sunt mai subțiri și sunt mai flexibile. Tipul de anvelope utilizate pentru lucru contează, de asemenea.

De exemplu, dacă este necesar, anvelopele de iarnă sunt mai ușor de realizat pentru anvelopele de vară. Când aveți nevoie de un material mai fiabil (de exemplu, pentru a crea un scaun sau o masă de cafea), este mai bine să lucrați cu materiale durabile. În acest caz, adesea nu este necesară tăierea sau schimbarea formei. Prin urmare, rigiditatea este deosebit de importantă aici.

Cauciucul este un material bun, deoarece nu se descompune în timp. Vopseaua aderă bine, poate fi lipită. De exemplu, dacă toată suprafața exterioară este acoperită cu mozaic, aceasta va schimba percepția estetică a materialului. O astfel de decorare a grădinii poate concura cu ghivece de flori elegante. În același timp, alegerea elementelor mozaic poate fi diferită, până la fragmente de oglindă.

Pro și contra

Pe lângă atracția estetică, proprietățile produselor din anvelope includ mai multe criterii.

 • Durabilitate. Astfel de produse nu se descompun, sunt inerte față de efectele insectelor și rozătoarelor.
 • Sunt rezistente la intemperii și căderea temperaturii, ceea ce face posibilă realizarea anvelopei decorului nu numai pentru casă, ci și pentru fațadă și stradă.
 • Sunt sunt stabile. Cauciucul nu se va schimba în dimensiune după ce ia dat forma dorită. Nu se contractează.
 • Aceste produse funcțional. Astăzi, meșteșugarii au învățat să facă lucruri din această materie primă care vin în fiecare zi la îndemână.
 • Sunt sunt creativi. Un astfel de decor, de regulă, este unic și este punctul culminant al locului în care se află, fie că este vorba despre un parcel pe stradă sau o cameră.

Aceste produse sunt relevante în multe direcții de design la modă. Cu ajutorul lor, puteți indica apartenența la un anumit stil. Vor arăta armonios în orice cameră a casei, fie că este o baie, o baie comună, o bucătărie, o fereastră, un birou, o cameră de zi sau o sufragerie. Cu ajutorul lor, puteți echipa veranda, terasa și zona de joacă pentru copii.

Împreună cu calitățile pozitive care merită notate dezavantajele produselor din anvelope.

 • Cauciucul se încălzește la căldura soarelui. Pentru mobilier, situat pe stradă, nu este foarte bun.
 • Vopseaua se estompează sub soare. Astfel de produse vor trebui să tenteze periodic, astfel încât acestea să arate luminos.
 • Atunci când un ansamblu de anvelope este conceput, este dificil să se găsească un material de dimensiune și producție identice.
 • Pentru structurile complexe trebuie să creeze o schemă. Este dificil pentru un începător să o facă exact, ceea ce poate afecta aspectul produsului finit.
 • Problema poate fi prezența materialului însuși. Nu toate gospodăriile au anvelope vechi, pentru că nu fiecare maestru are și o mașină.
 • Atunci când creați mobilier, trebuie să vă gândiți la fixări, cumpărați, de asemenea, elemente de fixare și placaj, dacă nu este disponibil.

Unelte și accesorii

Dificultățile la locul de muncă pot fi asociate cu o anvelopă ascuțită. Din acest motiv, va trebui să adăugați un jigsaw la inventarul standard. În afară de aceasta, la locul de muncă pot fi utile:

 • anvelope auto de orice diametru;
 • frânghie;
 • vopsea;
 • vopsele de vopsea;
 • lopata.

În funcție de complexitatea produsului la locul de muncă, este posibil să aveți nevoie de adeziv pentru plăci din MDF, PAL, adeziv pe bază de ciment și dispozitive de fixare. Dacă intenționați să realizați un produs de mobilă cu o montare apropiată, trebuie să alegeți o țesătură puternică și elastică pentru tapițerie, precum și o umplutură.Dintre acestea, va fi posibil de a construi perne pentru o sedere mai confortabilă pe mobilier neobișnuit.

Dacă aveți nevoie să folosiți sticlă în lucrul dvs., este important să vă gândiți la lipici transparenți de înaltă calitate pentru ao remedia.

Ce poți să faci cu mâinile tale?

Anvelopele auto sunt un material excelent pentru decorarea peisajelor. Poate fi folosit pentru a oferi o verandă cu mobilier, pentru a decora un foișor sau o terasă. în mâini calificate el poate deveni:

 • ghivece pentru flori;
 • piscină;
 • o bucată de mobilier tapițat;
 • ceai sau masă de cafea;
 • cadru pentru oglinda;
 • oală suspendată;
 • mini iaz;
 • oala sau flori pentru flori;
 • scaun elegant;
 • raftul pentru mici sau un raft;
 • chiuvetă;
 • papuci;
 • stând pentru umbrele;
 • element al leagănului;
 • o parte a peretelui pentru alpinism.

În același timp, produsul finit va arăta elegant, fără să cedeze producției din fabrică. Anvelopele vechi sunt un bun material pentru crearea decorului peisajelor, inclusiv:

 • mașină de curse;
 • cu bicicleta;
 • șarpe, dragon,
 • pasăre (lebădă, flamingo, cocoș);
 • animale (elan, urs).

Cu ajutorul anvelopelor, puteți decora piste de curte în zona locală a cabanei de vară,face o nisip mic, un pat de noptieră, un decorativ bine, un pouf funcțional cu un secret, o coloană și chiar un pat pentru animale de companie.

Există o mulțime de opțiuni pentru utilizarea acestor materii prime. Alegerea decorului depinde de preferințele gustului comandantului, de ideile sale de design și de abilitățile de a lucra cu cauciuc.

Materialul este funcțional. Dacă se dorește, pot să bată treptele scării, care vor oferi marsuri anti-alunecare și vor reduce riscul rănirii în timpul urcării (coborârii) în vremea ploiosă. În același timp, garniturile de covoare pot fi pictate în tonul conceptului general de design exterior. Puteți face scările în siguranță prin îndepărtarea covorașelor amovibile din anvelopele mari. În plus față de anti-derapaj, acestea vor păstra murdăria, nu lăsându-l în cameră.

Flori de pat

Cele mai obișnuite produse din anvelope vechi sunt paturile de flori. Complexitatea designului depinde de capacitatea de a lucra cu cauciuc și, cel mai important, de tăierea acestuia. Opțiunile simple nu au nevoie de ele: anvelopa este curățată de murdărie, nisip, praf, apoi vopsită în culori diferite. Atunci când este necesar un pat de flori cu mai multe straturi, anvelopele sunt plasate una în cealaltă, în timp ce anvelopa inferioară este uneori fixată prin intermediul solului.

bine

Decorative bine crea pe baza unui pat multi-straturi de flori. Va avea nevoie de anvelope, suporturi din lemn cu o secțiune transversală de 5-10 cm, bare paralele, plăci de acoperiș sau ardezie. Puteți folosi materialul la îndemână. În plus, veți avea nevoie de vopsea, prin care puteți da bine o imitație de zidărie de cărămidă sau piatră, piele reptile sau coajă de țestoase.

Într-o metodă simplă de fabricație, ele determină locul, fac găuri în toate anvelopele pentru susținere. Apoi, pneul inferior este adâncit la 10 cm în sol, iar barele de susținere cu secțiunea transversală dorită sunt introduse în găuri. Următoarele au pus pe alte două anvelope. Ei construiesc un puț, în centrul sub acoperiș fă un cârlig pentru oale. Rămâne să picteze designul, să acopere solul, florile de plante.

Grădină de flori

Dacă doriți să creați efectul unei grădini de flori, aceleași anvelope sunt interconectate de anvelope identice. Pentru a face acest lucru, o anvelopă este plasată perpendicular pe sol, tăind-o într-un singur loc și împingând alte 2 anvelope în ea. După aceasta, incizia este fixată cu o clemă de sârmă, anvelopele solide sunt așezate orizontal pe pământ și acoperite cu pământ, iar piesa divizată este parțial încastrată în pământ, sub forma unui semicerc care conectează 2 pneuri solide.

Pentru a face ca gardul de flori să pară interesant, pentru elementele orizontale și verticale, se folosesc anvelope de diferite diametre.

Mese de ceai

Pentru a face un astfel de produs nu va fi dificil. În acest caz, nu trebuie să tăiați anvelopa. Principala dificultate va fi de a tăia foaia de sticlă cu diametrul dorit, care va necesita un tăietor de sticlă. În partea de jos pentru a consolida masa de autobuz autohtonă nevoie de placaj, care va fi înșurubat la picioarele metalice stabile. Pentru a oferi un aspect estetic unei astfel de mese poate fi vopsită folosind umbra de aur sau bronz.

Anvelopa trebuie vopsită după ce a fost curățată și uscată. Numai atunci puteți începe să instalați masa.

Dispozitiv de iluminat

Un astfel de produs de făcut sub forța pentru care tăierea cauciucului este ușor. Din interiorul pneului este vopsit cu vopsea de aur rezistentă și lăsată să se usuce. În autobuz creați modelul dorit. Pentru a respecta ornamentul fără a distorsiona modelul, acesta poate fi pre-imprimat pe imprimantă, apoi transferat la anvelopă.

Dificultatea va fi să tăiați cu grijă fiecare gaură. În același timp, trebuie să tăiați o gaură pentru conectarea lămpii. O asemenea lampă va fi decorarea vilei.

Cache-ul "Cocoș"

Pentru un astfel de produs, în plus față de o anvelopă, va trebui să ridicați un snag care arată ca picioarele de pui, precum și o bucată rotundă de placaj. În acest caz, suportul trebuie să fie stabil, iar anvelopa este mai bine să se ocupe cu o suprafață de rulare minimă. Apoi, trageți marcajul pe anvelopă cu linii ondulate. Tăiat parțial, în față taie o pană pentru gât și cap.

Partea din spate a întoarcerii din interior, apoi tăiată în "pene". După aceea, șterg praful de pe suprafață, dacă este necesar, ștergeți cu o cârpă umedă și lăsați-o să se usuce. După aceea, piesa de prelucrat este lipită sau fixată cu șuruburi pe placaj, iar apoi - pe capăt. Rămâne să instalați un pneu mai mic spre interior, după ce îl tăiați pe o parte cu o linie asemănătoare undelor și, înlăturând excesul, făcând fundul. În interiorul solului se toarnă flori.

Scaun cu pompe

Puteți face un scaun neobișnuit, dacă în casă puteți găsi picioarele de pe scaunul vechi. În plus față de pneu în sine, veți avea nevoie de șuruburi, placaj, șurubelnițe, precum și fire de diferite nuanțe. Inițial, anvelopa este lipită cu o cârpă, apoi un placaj în formă de cerc este înșurubat pe una dintre fețele unei anvelope interne rigide, iar apoi picioarele sunt atașate la șuruburi. O a doua rundă de placaj este înșurubată în partea a doua.

După ce faci tapițerie. Pentru a face acest lucru, coase un caz, apoi pompoane făcute din restul cataramei sunt cusute pe ea. Ele pot avea nu numai o culoare diferită, ci și o dimensiune. Acest produs va arăta luminos și neobișnuit.

Tapițeria a fost practică, puteți să o faceți pe o bandă elastică, scoțând-o pentru spălare. Acest model este un cerc mai mare decât dimensiunea dorită a diametrului.

Ce să ia în considerare în lucrare?

Pentru a facilita munca, maeștrii propun să ia în considerare mai multe nuanțe:

 • este mai ușor pentru un începător să lucreze cu cele mai uzate anvelope, acestea sunt mai ușor de îndoit, acest cauciuc este mai flexibil;
 • este mai ușor să dezvăluiți anvelopele cu o suprafață de rulare uzată;
 • tăierea anvelopei "cu ochiul" nu funcționează - aveți nevoie de un marcaj;
 • pentru marcarea înainte de tăiere puteți folosi cretă sau marcator;
 • dacă trebuie să tăiați anvelopa, este mai ușor să lucrați cu o schemă pregătită anterior;
 • vopselele pentru automobile, petrol, nitro și smalț pot fi folosite pentru vopsire;
 • nici o vopsea nu va dura mult dacă anvelopa este udă în momentul vopsirii.

Cum să faceți o lebădă din anvelopă cu propriile mâini, vedeți următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor