Lumina de noapte Tiny Love

Odată cu apariția copilului în casă, viața părinților se schimbă. Este complet legat de un mic miracol, de nevoile și de dezvoltarea lui. Copilul necesită o atenție sporită, astfel încât părinții trebuie să achiziționeze jucării importante care să contribuie la dezvoltare și vor fi primii ajutători favoriți. O alegere competentă a jucăriilor care ajută la dezvoltarea unui copil este una dintre deciziile importante luate de părinți în perioada în care copilul începe să învețe lumea.

Una dintre primele jucării necesare pentru viața și dezvoltarea unui copil sunt lumina de noapte și telefoanele mobile. Există o mulțime de mărci care fac produse pentru cele mai mici. Dar în acest articol ne uităm la marca Tiny Love. Aceasta este o marcă israeliană, care se străduiește să inoveze și non-standard.

În primele luni, copiii reacționează la sunetele și obiectele din jurul lor, încep să exploreze lumea cu toate simțurile, să asculte sunetele, să încerce să atingă ceea ce văd în fața lor. Acesta este motivul pentru care primele telefoane mobile și de noapte sunt atât de importante.Compania Tiny Love realizează atât lumini de noapte separate, cât și modele de transformare universală.

"Lampă magică"

Această lumină mobilă de noapte universală are următoarele avantaje:

 • Asamblare simplă și instruire convenabilă. Parintii nu vor fi greu sa colecteze toate detaliile mobilului si sa-l instaleze pe pat.
 • Securitate. Elementele de fixare de înaltă calitate și fiabile vor ajuta la fixarea fermă a mobilei pe pat, fără teama căderii sale.
 • Funcționalitate. Acest telefon mobil este în același timp o lumină de noapte, un proiector, o jucărie muzicală și un telefon mobil clasic în același timp.
 • Manopera. Sunt oferite detalii luminoase și jucării de înaltă calitate, cu capacitatea de a le schimba. Va fi plăcut copilului să le atingă și să fie târât în ​​spatele lor.
 • Melody. Acest dispozitiv a construit 3 categorii de tonuri de apel. Există spirite, sunete ale naturii și clasice. Total aproximativ 30 de melodii.

Acest model este convenabil pentru că prima dată, în timp ce copilul trebuie să vadă obiecte strălucitoare în mișcare, ea va lucra într-o adunare completă. Când utilizați telefonul mobil, puteți opri muzica, dar porniți proiectorul cu stelele,Astfel, jucăriile se vor roti în lumină scăzută și vor acoperi copilul.

Când un copil încetează să mai fie interesat de mobil, acesta poate fi transformat într-o lumină de noapte confortabilă pentru copii. Acest model elimină arcul și cupola este instalată direct pe unitate. Proiectorul acestui model aruncă pe proiecțiile de tavan ale stelelor, precum și imagini ale animalelor folosite în decorarea mobilei. Acestea sunt maimuțe, bufnite și cai. Un plus major este redarea tuturor melodiilor la rând pentru 30 de minute. Părinții nu trebuie să schimbe fără sfârșit melodiile și să perturbe copilul care dorm.

Principalul avantaj al acestor jucării educaționale este versatilitatea acestora. În primele luni, se va încânta copilul ca un mobil muzical, iar apoi va deveni o lumină de noapte preferată care să ilustreze animalele preferate.

Beneficiile utilizării luminii de noapte mobile:

 • Dezvoltarea auzului.
 • Dezvoltarea abilităților motorii.
 • Oferă conceptul de zi și de noapte, punând copilul în pat.

"Ziua și noaptea"

Această lumină de noapte este potrivită pentru copii de la șase luni, este prezentată sub forma unui televizor color pentru copii, în interiorul căruia există o lume plină de animale și plante. Lumina de noapte funcționează în două moduri.În modul "zi", soarele apare pe cer, iar iazul magic se aprinde cu lumină, de unde ieșesc pești colorați. Când modul de noapte este activat, stelele sunt aprinse pe cer. În ambele moduri, animalele situate în interior se mișcă și atrag copilul.

"Kit Cody"

Acest proiector portabil de lumină de noapte este proiectat sub formă de albastru sau roz de balenă. Kitenok înconjoară copilul cu polenizări și sunete. Lumina de noapte este montată pe pat sau așezată pe masa de noptieră. În arsenalul său există 2 moduri de sunet sunt melodii și zgomot "alb"care se calmeaza si se relaxeaza. Zgomotul "alb" este sunetul surfului, sunetul valurilor, izbucniri de apă și strigătele de peceți de blană și pescăruși.

Designul luminii de noapte vă permite să îl rotiți și să-l înclinați, direcționând proiecția pe diferite suprafețe. Proiectorul prezintă imagini de cai de mare, broaște țestoase, soare, pești, bărci cu vele și crab. Combinația de imagini și melodii lingușitoare se relaxează și pacifică, ceea ce nu numai că îi dă copilului un vis dulce, ci și îl îngăduie în orele de veghe.

Caracteristici de utilizare:

 • Imaginile și proiecțiile dezvoltă observații.
 • Sunetele și melodiile dezvoltă urechea.
 • Copilul învață să adoarmă fără părinți.
 • Copilul primește primele idei despre schimbarea zilei și a nopții.

"Boom Box"

În primele luni, această jucărie va îngriji copilul ca un mobil muzical clasic cu iluminare și proiector, dezvoltând viziunea și abilitățile motorii copilului. Apoi, când copilul crește puțin, jucăria se va transforma într-o lumină de noapte preferată, cu lumină moale și o melodie blândă, care va înfunda copilul și va însoți lumea viselor.

Dar cel mai interesant lucru este ca atunci cand bebelusul incepe sa mearga si sa se joace, il vei prezenta primul in viata lui "Bum-box" cu taste și 15 melodii. Un astfel de magnetofon poate fi deja luat pentru o plimbare în curte și să asculți muzică împreună cu prietenii.

Prin achiziționarea uneia dintre luminile de noapte enumerate, veți ajuta dezvoltarea copilului dumneavoastră și implantați primele gusturi muzicale.

În următorul videoclip puteți vedea o examinare detaliată a luminii de noapte Tiny Love.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor