Alegerea unui complex de joacă pentru copii cu un diapozitiv pentru a da

Complexele moderne de sport și jocuri pentru copii au multe proprietăți, care oferă funcționalitate, divertisment, dezvoltare fizică, agilitate, curaj și alte calități foarte importante ale copiilor. În același timp, o atenție deosebită este acordată siguranței acestui tip de complexe. Multe complexe pentru copii sunt instalate nu numai în curțile clădirilor de apartamente, ci și în casele de vară.

specie

În piața modernă puteți găsi mai multe opțiuni pentru facilități sportive care sunt achiziționate pentru copii. Există următoarele tipuri principale de complexe pentru copii.

  • În aer liber și în interior. Din numele complexelor în sine, devine clar că acestea sunt destinate instalării în diverse locuri.În consecință, cerințele impuse acestora sunt diferite. Pentru complexe de încăperi caracterizate printr-o mică suprafață de cazare, funcționalitate și cerințe "ușoare" pentru materialele de la care sunt fabricate.
  • În funcție de materialul de fabricație. Sunt modele din lemn, metal, plastic și mixte. Materialul din care este fabricat dispozitivul trebuie să aibă proprietățile de rezistență și atractivitate. În acest caz, premisele pentru crearea structurilor sunt stabilitatea, durabilitatea și siguranța prejudiciului.

Caracteristicile complexelor

Unul dintre cele mai comune complexe sportive pentru copii sunt dispozitivele instalate pe stradă. Ele sunt cel mai adesea achiziționate pentru case de țară și cabane. De regulă, acestea au o suprafață mai mare în comparație cu clădirile de apartamente, este posibil să se realizeze împreună mai multe dispozitive diferite, cum ar fi leagăne, diapozitive, diferite scări (vertical și orizontal, cu modificări în înălțime), bare orizontale și bare.

Echipamentul sportiv folosit ar trebui vopsit în culori luminoase pentru a atrage atenția copiilor. O altă cerință importantă este dezvoltarea unor calități specifice la copii și adolescenți, și anume: dexteritatea, curajul, dezvoltarea fizică, reacția, capacitatea de a lua deciziile corecte în cel mai scurt timp posibil.

Sfaturi pentru alegere

Atunci când alegeți un complex pentru copii pentru un parc de vile sau o casă de țară, este necesar să se determine locul instalării sale și să se determine zona acestui loc. De regulă, complexele sunt instalate pe o suprafață de 2,5x2,5 m. Aceasta este dimensiunea optimă, deoarece designul ocupă de fapt puțin spațiu, ceea ce reprezintă un moment definitoriu la dacha. De asemenea, este important să alegeți materialul din care este fabricat produsul.

Este necesar să se acorde atenție procesării externe și calității culorii. Complexul de dispozitive este pe stradă, respectiv va fi expus la lumina soarelui, ploaie, zăpadă și alte schimbări de temperatură. Fiabilitatea este una dintre componentele care trebuie luate în considerare la alegere. De aceea este necesar să se acorde atenție accesoriilor și metodelor de fixare a structurilor împreună.

Este necesar să se aleagă complexe pentru copii numai în puncte de vânzare, care de ani de zile vindeau astfel de produse pentru copii și adolescenți.

Compoziția complexului este individuală și depinde de vârsta copilului, de dezvoltarea fizică, psihică, de interesele sale. De regulă, constă dintr-un leagăn, "bare de perete", cutie de nisip și bară orizontală. Complexul ar trebui să fie distractiv pentru ca copilul să-și manifeste interesul și pentru o lungă perioadă de timp.

În complexul de joc pentru a da cu un diapozitiv, o atenție deosebită trebuie acordată diapozitivului. Acesta poate fi din lemn, metal, plastic, scara poate fi, de asemenea, realizate din materialele de mai sus. Atunci când alegeți, trebuie mai întâi să decideți la ce oră a anului aparatul va fi utilizat, deoarece este inconfortabil pe un diapozitiv metalic la temperaturi scăzute și poate contribui la deteriorarea sănătății copilului. Vârsta nu are o importanță mică atunci când alegeți dimensiunea diapozitivului.

Din moment ce copiii cresc repede si cresc in greutate, poti alege un complex care are capacitatea de a mări dimensiunea și de a transforma. Ca regulă, complexele de stradă sunt proiectate pentru o greutate a unei persoane care nu depășește 100 kg.

Unul dintre dispozitivele pe care trebuie să le acordați o atenție deosebită sunt leagănele. Este important să alegeți materialul de la care se vor face, metodele de atașare, greutatea scaunului în sine. La instalare este necesar să se ia în considerare atât înălțimea de pe pământ, cât și prevenirea accidentelor.

Acest articol a analizat doar principalele caracteristici ale jocurilor de sport pe stradă pentru copii. Astfel de produse au o mare varietate de categorii de prețuri, însă pentru auto-asamblare există cerințe foarte importante care nu pot fi ignorate, deoarece desenele vor fi folosite de copii.

Cum de a asambla un complex sportiv pentru copii "Bogatyr" pentru a da, a se vedea video de mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor