Oglinzi de oțel pe hol

 Oglinzi de oțel pe hol

O oglindă este un accesoriu fără de care este imposibil să-ți imaginezi viața oricărei persoane moderne. Oglinda de perete din hol este nu numai un element de decor, ci și un detaliu important al vieții de zi cu zi. Mulțumită lui, ne putem vedea din afară, înainte de a ieși afară, să vedem dacă acest costum stă bine asupra noastră. O oglindă elegantă va fi atingerea finală a oricărui interior.

tipuri

Piața modernă prezintă cumpărătorilor o varietate de produse în oglindă, de diferite forme, culori și modele. Pentru fiecare gust și portofel există multe modele de la branduri renumite și produse simple fabricate din fabrică de producție în masă.

Oglinda de pe hol este destinată pentru confortul nostru.Vă ajută să evaluați aspectul, să vă puneți machiajul, să vă optimizați părul, să priviți cum arată haina. Dar, în plus față de funcțiile sale directe, oglinda îndeplinește sarcini decorative - extinde vizual încăperi înghesuite și mici, adaugă lumină în spațiul întunecat și sumbru.

Luați în considerare în detaliu unele tipuri de oglinzi de perete pentru hol.

Oglinzile antice și cele vechi sunt potrivite pentru aderenții stilului clasic și pentru iubitorii de interioare romantice. În prezent, aceste piese de mobilier nu sunt în mare nevoie. Mulți susțin că acest lucru se datorează prezenței plumbului în ele. Alții se tem să le folosească din cauza numeroaselor superstiții.

Dar designerii au găsit o soluție simplă pentru această problemă - puteți folosi o oglindă în apartamentul dvs., care este în vârstă artificială. Suprafața produsului în vârstă nu se deosebește de omologul său original, iar mulți nu vor putea nici măcar să distingă între ele. Stofa "dubla" frecata cu acid, care este sigura pentru sanatate. Rama produsului este confecționată din lemn fin, metal (de exemplu, aluminiu) sau piatră naturală naturală.

Oglinda iluminată este multifuncțională. Are funcția de iluminare suplimentară a spațiului din jur. Dimensiuni de la cele mai mici până la mari oglinzi picturi. Se bucură de o cerere specială în rândul clienților datorită caracteristicilor sale. Ele sunt foarte convenabile în funcționare, durabile și practice.

.

Tablourile de oglindă cu iluminare încorporată transformă vizual spațiul mic al coridorului, crescând-o datorită fluxurilor de lumină reflectate

Panourile de oglindă de pe pereți vor arăta ca o operă de artă în casa ta. Panoul este creat din mai multe elemente - segmente. Fiecare element are o tăietură proprie, un cadru și o umbră.

Panoul combină două funcții - pe de o parte, compoziția segmentelor poartă o funcție decorativă, pe de altă parte - joacă rolul unei panze oglindă. Are aceleași proprietăți reflectorizante ca și produsul obișnuit în oglindă.

În producția de panouri utilizate țiglă cu fatsety. Marginile de la margini sunt tăiate sub un unghi. Datorită acestui fapt, panoul are un volum interior care oferă o mai mare forță de lumină și curcubeu.

Panouri similare sunt realizate în două moduri. În primul rând, suprafața oglinzii este creată din elemente separate - plăci cu fatset. Această metodă este mai economică, dar mai puțin practică - atunci când asamblarea plăcilor poate varia în funcție de mărime și nu este aceeași.

A doua metodă constă în marcarea și tăierea întregii pături în elemente separate, repetând contururile schiței prezentate anterior. Apoi, fiecare piesă a panoului este procesată - este creată o fațetă, dacă este necesar, se aplică gravură suplimentară.

Poate că opțiunea cea mai scumpă de a crea un panou poate fi numită gravură cu diamante. Cu o astfel de producție, canelurile sunt aplicate pe suprafața reflectorizantă cu ajutorul unui tăietor de diamant, care imită îmbinările elementelor de panou.

Dacă cumpărătorul nu-i plac țiglele cu fațetă, atunci puteți alege un panou fără ele. În acest caz, marginea produsului este simplu lustruită. Produsul este obținut fără volum suplimentar, dar nu își pierde harul și farmecul.

Atunci când cumpărați o oglindă de perete pentru hol, nu trebuie să vă limitați la alegerea formei produsului. Formele geometrice standard sub formă de dreptunghiuri și cercuri au devenit mult plictisitoare pentru toată lumea.Din fericire, gama de produse de pe piață se va bucura de orice persoană. Sunt produse în formă de imagini de animale, păsări, fluturi, flori, ornamente florale și copaci.

Oglinda unei forme neobișnuite va fi o modalitate minunată de a diversifica interiorul. Datorită creării competente a unei compoziții figurative, este posibilă realizarea unei imagini extraordinare, care cu siguranță nu vă va lăsa indiferentă pe voi sau pe oaspeții voștri. Dar este de remarcat faptul că astfel de oglinzi nu sunt încadrate de nimic datorită caracteristicilor tehnologice.

Pentru interioare moderne, în stilul unui mansardă, oglindă panoramică de înaltă tehnologie cu efect de "ochi de pește". Este cel mai adesea convex și rotund. O astfel de oglindă nu se schimbă și nu se modifică. Reflectă o zonă mare datorită efectului său panoramic. Astfel de oglinzi pot fi adesea găsite în zonele comerciale mari.

Constructii si forme

Oțelurile de oglindă din perete ajută la crearea unui interior unic în orice cameră din apartament. Holul nu este o excepție. O oglindă bine selectată îi va încânta pe proprietari timp de mulți ani sau chiar decenii.

Soluții moderne de design,Varietatea formelor și modelelor de oglinzi de perete este uimitoare. Pentru fiecare stil, puteți alege propria pânză oglindă unică.

Pentru adepții clasicilor, puteți să consultați formatele standard ale oglinzilor de perete. Acestea includ formele tradiționale - rotunde, pătrate, ovale. Dacă doriți să diversificați ușor formele obișnuite, atunci puteți alege o oglindă sub formă de diamant sau val.

Este rezonabil să se plaseze oglinzile cu pereți mici lângă măsuță, stratul de haină cu cârlige pentru îmbrăcăminte exterioară, piept de sertare cu sertare de deschidere sau deschidere, suport pentru pantofi.

Ar trebui să fie un pic mai departe de tipurile obișnuite de oglinzi și să ia în considerare soluții interioare mai ambițioase. Pentru a oferi oglindei un aspect neobișnuit și original, puteți folosi tehnica picturii pe oglinzi sau mozaic. Pentru interioarele minimaliste, designerii recomanda oglinzi de perete prin design cu nisip.

Dacă produsul are un formular non-standard, atunci este mai bine să alegeți pentru el un cadru simplu fără excese. Pentru produsele simple, contrariul este adevărat - cu cât oglinda este mai simplă,mai luxos și mai bogat încadrarea sa ar trebui să fie.

Datorită oglinzilor de perete, puteți crea un design frumos, non-banal și elegant.

dimensiuni

O oglindă este lucrul în care ne vom vedea în fiecare zi, apreciind acest lucru sau acel costum. Această piesă de mobilier ar trebui să fie plăcută ochiului. Dimensiunea oglinzii se calculează în primul rând din dorințele clientului. Alegeți dimensiunea dorită a oglinzii nu este dificilă.

O foaie mică de oglindă pe un perete cu o lățime de 30 cm și o înălțime de aproximativ 40 cm este potrivită pentru un coridor mic. Într-o astfel de oglindă se reflectă numai capul și umerii unei persoane. O oglindă de 40 cm cu 60 cm va reflecta cifra unei persoane la talie. Pentru a vă vedea în plină creștere, va trebui să vă deplasați la o distanță de perete.

Pentru a vă vedea confortabil în plină creștere, este mai bine să ridicați o oglindă pe podea. Datorită acestei pânze reflectorizante, costumul dvs. va fi întotdeauna perfect, ceea ce vă va oferi, fără îndoială, o dispoziție bună.

Pentru iubitorii de interioare îndrăznețe se potrivește o pânză imensă în întregul perete sau jumătate din perete. Utilizarea unei astfel de tehnici în proiectare va spori în mod semnificativ spațiul din jur, va adăuga lumină.

Oglinda de oglindă se potrivește uimitor cu interiorul clasic. O astfel de bucată de mobilier de pe perete va provoca admirație. Oglinzile arcuite sunt o atingere clasică, care poate fi combinată cu multe stiluri diferite, subliniind originalitatea și inovația interioară a camerei dvs.

plasare

Poziția corectă a cârpei oglinzii în coridor joacă un rol important. Cu o plasare corectă, va exista nu numai o creștere vizuală a zonei, dar și cantitatea de lumină din cameră va crește semnificativ datorită proprietăților reflexive ale oglinzilor.

Pentru confort, se recomandă așezarea unei oglinzi de perete deasupra dulapului sau a mesei cu produse de toaletă. Acest lucru este valabil mai ales pentru fete și femei - puteți corecta machiajul și părul atunci când părăsiți casa. În apropiere puteți instala un cuier în care îmbrăcămintea exterioară se va agăța.

Oglinda de perete de o mărime mică este potrivită pentru apartamentele "Hrușciov", care se caracterizează printr-un coridor îngust lung. Într-un astfel de coridor, cel mai adesea lângă perete este un dulap (uneori cu o cutie de încălțăminte încorporată) pentru depozitarea articolelor de îmbrăcăminte, umbrele și pălării. Nu există aproape nici un spațiu liber.Prin urmare, în astfel de apartamente este important să atârnați în mod corespunzător o oglindă.

Dacă produsul are un cadru sau un suport din lemn, este bine să aplicați suportul pentru balamale. O bucla este o placă de metal mic care arată ca o gaură de cheie inversată. Balamele similare sunt situate pe partea superioară a oglinzii (mult mai rar pe laturi). Cu ajutorul unei astfel de oglinzi de balamale pot fi atârnate pe perete.

Oglinzile de perete în întregul perete sunt bune deoarece ele creează efectul unui plafon ridicat, întinzând vizual spațiul. Pentru coridoarele înguste, astfel de modele sunt mai potrivite decât oglinzile de podea. Ele sunt potrivite pentru plasarea chiar în fața ușii de intrare.

Având în vedere panza de oglindă de dimensiuni mari, persoana care o privește are ocazia să se vadă în plină creștere. Această oglindă va fi un accent spectaculos în orice casă.

destin

Uneori, metri pătrați în casa noastră nu sunt suficienți pentru a aranja tot ceea ce vrem. De aceea, de multe ori trebuie să economisiți spațiu. Pentru spațiile mici, la care intră salonul de intrare, fiecare centimetru din spațiul din jur este important.

Plasarea corectă a mobilierului va ajuta proprietarii de apartamente nu numai să crească zona, ci și să adauge confortul și confortul interiorului.De exemplu, peste masa din colț se poate atârna o oglindă neobișnuită într-un cadru frumos.

Este rezonabil să plasați o oglindă cu pereți lungi în apropierea suportului de încălțăminte, astfel încât să puteți aprecia aspectul dvs. de la cap până la deget. Deoarece cutia de pantofi se află lângă oglindă, încălțămintea dvs. va fi întotdeauna în ordine.

Oglinda de machiaj este o oglindă încadrată de becuri. Anterior, a fost folosit numai în sali de dressing de către artiști, în saloanele de la show-uri. Dar în timp, a devenit popular cu artiștii de make-up acasă și doar pentru femeile, care ei înșiși place să experimenteze cu machiaj.

Acest produs este perfect pentru evaluarea imaginii dvs., puteți lua în considerare machiajul aplicat în detaliu. În plus, acesta va decora orice apartament.

iluminare din spate

Oglinzile de perete în stil modern, cu iluminare integrată, sunt foarte bune. Ele reflectă nu numai perfect, ci și creează iluminare suplimentară. Lumina extra este deosebit de relevantă pentru camerele întunecate și închise.

Există trei tipuri de iluminare a produselor oglindite:

  • Iluminatul exterior - Opțiunea cea mai ușoară și mai puțin costisitoare.Oglinda este iluminată cu ajutorul spoturilor, lămpilor de perete și spoturilor din plafon. Iluminatul exterior oferă o strălucire delicată frumoasă în cameră. Nu ar trebui să alegeți dispozitive mari de iluminare pentru o astfel de iluminare - acestea vor provoca disconfort. Dispozitivele de iluminat sunt montate în perete.
  • Iluminare interioară. Iluminarea are loc datorită benzi sau blocuri LED integrate. Stralucirea este moale datorită geamului mat, în spatele căruia sunt ascunse diodele. Designul acestui model vă va încânta cu simplitatea și concizia. Cu această bandă de diodă de iluminare montată pe conturul oglinzii, uneori pe laturi sau pe partea de sus.
  • Decorative. Opțiunea economică de iluminare. Acest tip de iluminat nu este destinat unei zone întinse, dar este potrivit pentru a crea o strălucire romantică frumoasă.

încadrare

Designeri prezintă anual la expoziții un număr imens de oglinzi de perete de diferite forme și mărimi. Tablourile sunt decorate cu diverse elemente, cadre, cadre, baghete.

Cumpărătorul sofisticat își poate permite să comande produsul finit. Acesta va decora și decora conform dorințelor tale.Efectuarea încadrării unei oglinzi cu propriile mâini nu este, de asemenea, o problemă. Aici principalul lucru este acela de a determina forma produsului și apoi de a continua modernizarea subiectului însuși.

Bagueta a făcut oglinzi frumoase și aristocratice. Un astfel de obiect devine un element de lux, personificarea bogăției și bogăției. Un astfel de cadru nu numai că conferă măreția produsului, dar protejează și pânza subțire de fisuri, deteriorări, rupere și uzură prematură.

Bagajele scumpe sunt realizate din lemn prețios (stejar, cenușă, mahon). Realizarea unui cadru de materiale naturale va încânta cunoscătorii de interioare ecologice.

Plasticul este un material mai ieftin de fabricatie, dar calitatea nu este deloc inferioara lemnului.

. Baghetele din plastic sunt ușor de întreținut și de utilizat, nu acumulează praf pe ele însele. Acest lucru va indemna, fara indoiala, gazda casei, deoarece curatarea va dura mult mai putin timp.

Rama din aluminiu este caracterizată de termenul mare de utilizare și de durabilitatea mărită. Prețul produsului, respectiv, va fi mult mai mare.

Se poate observa că oglinda de perete din cadru este universală pentru toate stilurile și direcțiile.De exemplu, pentru un stil modern, o baghetă de mahon este potrivită. Stilul clasic este caracterizat prin stucuri, modele și decorațiuni sculptate. Panza oglindită într-un cadru metalic se va potrivi bine în interior, în stilul hi-tech și mansardă.

Cunoscătorii de interioare neobișnuite vor fi interesați de un panou de oglinzi din plăci fațetate. Grăsimea este o teșitură decorativă pe marginea oglinzii, încadrând marginea oglinzii pe partea din față la un unghi de la 0 la 45 de grade. Datorită acestei tehnici, o oglindă are nu numai un volum interior, ci și o refracție neobișnuită a razei de lumină. Fiecare element al panoului seamănă cu o bijuterie fatetă.

Există mai multe tipuri de fațete - o margine rectilinie, o fațetă curbată (cu ajutorul ei sunt create diferite modele), o fațetă dublă.

Idei de interior

Un cumpărător neexperimentat poate avea dificultăți reale în alegerea unei oglinzi adecvate pentru hol. Este necesar să se ia în considerare multe aspecte ale achiziției - stilul general al interiorului, modelul, forma, dimensiunea și culoarea produsului dorit, disponibilitatea spațiului liber.

Magazinele încântă consumatorii atât cu modele simple, cât și cu soluții de design la modă.

Există oglinzi pivotante confortabile, modele elegante în rame diferite (cadre forjate și sculptate care se potrivesc perfect în stilul mansardei), produse cu modele tipărite și panza oglindită în întregime.

Oglinda de perete cu lungime întreagă va încânta proprietarii cu versatilitatea sa. Poate fi plasat pe peretele din fața ușii sau ferestrei.

O oglindă poate arăta ca o piesă de mobilier, dar nu chiar să fie. Consola atașată, care servește ca un raft în hol pentru diverse lucruri, este adesea suplimentată cu o suprafață de oglindă atașată la perete.

Se pare că pe coridor există o spiță plină, dar în realitate acestea sunt două elemente diferite ale situației.

Numai în cazul în care pierum este făcut în dimensiunea unui mini, precum și atașat, devine evident că aceste obiecte sunt detalii independente ale situației.

Arată ca o oglindă de perete cu lumină, vezi următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor