Lămpi moderne de modă

 Lămpi moderne de modă

Funcția principală a corpurilor de iluminat este, de regulă, umplerea încăperii cu lumină, care este posibilă numai atunci când se selectează corect tipul de iluminare necesar pentru o anumită cameră. În plus, acesta este unul din modurile de a aduce o cusătură în interiorul dormitorului sau în camera de zi, pentru a adăuga prospețime spațiului și pentru ao mări vizual.

tipuri

O gamă largă de lămpi reprezentate de următoarele tipuri.

Tavanul deasupra capului

Luminile de tavan de pe lămpi sunt diferite, deoarece pot fi ușor instalate utilizând șuruburi simple. Acest tip de lampă lipsește în proiectarea particulelor fragile,prin urmare, este imposibil să se deterioreze capacul în timpul instalării, ceea ce reprezintă partea practică a utilizării lămpilor de zgomot. Ele pot fi instalate nu numai pe plafoanele obișnuite, ci și pe plafoanele suspendate.

Avantajele lămpilor aeriene includ faptul că exploatarea acestora implică o posibilă varietate de soluții de proiectare. Astfel de dispozitive de iluminat vă pot economisi de la instalarea nedorită a multor alte surse de lumină, deoarece va fi asigurată luminozitatea ridicată a iluminării. Dar este necesar să se ia în considerare faptul că atunci când se aleg acest tip de dispozitive de iluminat, este inevitabilă construirea unei structuri suspendate care "mănâncă" vizual înălțimea.

încastrate

Corpurile de iluminat încastrate sunt o utilizare versatilă a corpurilor de iluminat. Ele au un simplu mecanism de fixare sub formă de suporturi cu arcuri mici, cu care lămpile sunt ușor instalate în interiorul tavanului sau în perete, în timp ce partea frontală este vizibilă.

Corpurile de iluminat încastrate sunt utilizate în încăperi diferite deoarece sunt convenabile și ușor de instalat și utilizate peste tot.Principalele avantaje ale acestor corpuri de iluminat sunt compactitatea, practicitatea în utilizare și, desigur, consumul de energie. Sistemele de iluminat încastrate se disting prin utilizarea lămpilor cu LED. Ele nu oferă întotdeauna o iluminare suficientă a camerei și sunt adesea folosite ca o sursă suplimentară de lumină în camerele întunecate.

desen

Lămpile de proiectare joacă un rol în planificarea camerei interioare. Ca element important al decorului, astfel de lămpi nu numai că îndeplinesc funcția de iluminare a încăperii, ci și au stabilit tonul interiorului și, de asemenea, au subliniat ideea designerului cu o sofisticare deosebită. Astfel de lămpi originale - întreaga direcție în art. Ele creează o atmosferă de confort, adăpostește încântarea decorului oricărei camere și, în același timp, creează o atmosferă specială unică.

În plus, lămpile de designer se disting prin exclusivitate și originalitate, deoarece sunt realizate în conformitate cu cerințele și dorințele dvs., pe baza gusturilor și preferințelor dvs. Performanța de înaltă calitate a candelabrelor designer implică un proces de exploatare lung, care este unul dintre avantajele evidente ale utilizării lor.

stiluri

Modelele moderne de lămpi pot fi alese pentru o varietate de stiluri de interior.

"Hi-Tech"

Minimalism, linii geometrice, clare și, în același timp, concis - toate caracteristicile legate de stilul "high-tech". Una dintre principalele sale diferențe este că suprafața lămpilor, realizată în acest stil, este adesea strălucitoare. Fabricate din materiale artificiale sau naturale, cum ar fi, de exemplu, sticla sau metalul, lămpile în stil "high-tech" sunt foarte funcționale, care nu pot fi atribuite unor avantaje incontestabile.

Eleganța acestor lămpi și minimalismul inerent în ele le permite să fie instalate în orice încăpere, inclusiv în cele mici, unde este necesar să se extindă vizual spațiul.

Modernul "modern"

Stilul "modern" este foarte popular și, prin urmare, în cererea de amenajare a spațiilor. Caracteristicile caracteristice ale "moderne" moderne sunt liniile fuzzy, streamlined, fără claritate și minimalism. Lămpile realizate în acest stil nu diferă în vulgaritate, adesea realizate din materiale naturale, care, de obicei, vor fi atribuite lemnului sau pieii.

Stilul care a apărut în Anglia și se răspândește pe scară largă în prezent, poate fi numit astăzi o soluție de design excelentă atunci când alegeți corpuri de iluminat pentru dormitor sau cameră de zi. Astfel de candelabre, sconturi și lămpi de pardoseală pot să ocupe perfect camera, potrivind perfect interiorul minimalist ales deja.

clasic

Stilul clasic în proiectarea lămpilor va fi la modă astăzi și în câțiva ani, popularitatea și relevanța sa vor rămâne la același nivel neschimbat, care nu va scădea sub influența timpului și a noilor tendințe în preferințele de design.

Clasele moderne sunt caracterizate prin utilizarea de materiale de înaltă calitate și scumpe care arată cu adevărat bogate, elegante și elegante. Becurile în acest stil sunt cel mai des fabricate din cristal, metal, ceramică, sticlă. Culorile unei scări neutre se referă, de obicei, la clasicul modern, care arata potrivit și elegant în orice interior.

materiale

Materialele pentru fabricare depind direct de stilul lămpii.

Cele mai populare includ:

  • sticlă, oferind astfel de avantaje ca o varietate de forme și culori, care să fie plăcute oricăror designeri.
  • lemn, având un cost relativ scăzut și combinate în interior cu orice materiale și texturi.
  • Becuri facute inclusiv din metalpromite durabilitate și forță.

Mai mult decât atât, ușurința de îngrijire este un mare plus de a folosi acest material, precum și rezistența la murdărie.

  • plastic, cum ar fi lemnul, are un preț scăzut și, în plus, este ușor și practic. Lucrurile din plastic se pot potrivi cu ușurință în orice, chiar și în interiorul cel mai complicat, datorită bogăției de alegere a diferitelor forme și culori.

Culoare și design

Proiectarea produselor de iluminat în conformitate cu tendințele actuale și cele mai populare stiluri de execuție este o sarcină foarte dificilă, necesitând o cantitate mare de cunoștințe necesare pentru aceasta. O varietate de tehnici și diverse zone populare de decor modern dă naștere la o mare varietate de lămpi, incredibile în design, culoare și formă.

Alegerea unui model adecvat pentru gama de culori dorită este determinată pe baza interiorului camerei însăși, combinând elemente ale decorului caracteristice aceluiași stil.

7 fotografie

sfera de aplicare

Dispozitivele de iluminat sunt instalate în încăperi diferite, în funcție de luminozitatea necesară a luminii, de radiația fluxului luminos și de stilul în care acestea sunt realizate.

Pentru dormitor și cameră de zi sunt mai potrivite și mai luxoase candelabre din clasicele moderne sau "moderne", simple lămpi încorporate, folosite pentru cea mai mare iluminare a încăperii, discretă și ascunsă din ochii oricui, datorită miniaturii sale.

Pentru spațiile de birouri, se preferă lămpile de înaltă tehnologie, care asigură o scurtă durată prin minimalismul său inerent.

Baia este, de obicei, dotată cu lămpi de tavan de înălțime capabile de iluminare puternică și nu aglomerația spațiului.

Tendințe de modă

Imagini minimaliste, motive naturale, mobilitate - acestea sunt aspecte importante ale alegerii iluminării interioare legate de vârful modului în aceste zile. Potrivit designerilor, aparate de iluminat de forme neobișnuite pe baza cadrelor, care fac posibilă crearea unui joc interesant de lumină și umbre, au devenit recent la modă, care arată foarte impresionant.

Punctul culminant al interiorului este adăugat de metalele de nuante calde de mată, inerente unor stiluri precum Provence, clasice modernizate și mansardă. Soluția la modă este, de asemenea, simplitatea formelor de lămpi fără exces, tipic stilului industrial. O altă tendință - lămpile cu culori și iluminare reglabile, care este foarte utilă pentru iubitorii de lumină ambientală, care creează o atmosferă ușoară și confortabilă de confort.

Formele geometrice în proiectarea armăturilor își păstrează popularitatea nu este primul sezon, rămânând la înălțimea modei. Tendința este, de asemenea, un angajament față de motivele naturii, care implică formele organice caracteristice și culorile naturale ale dispozitivelor de iluminat, care vor rămâne relevante și relevante în orice moment al anului.

În zilele noastre, lămpile care se deplasează de-a lungul ghidurilor și, în plus, au un cablu de suspensie, lungimea căruia este ușor reglabil, sunt foarte populare. Astfel, aceasta oferă o oportunitate unică de a transforma și adapta spațiul așa cum aveți nevoie acum.

Idei frumoase în interior

  • Lampa sub forma unui ventilator de evacuare. Se pare că nu puteți face iluminatul din bucătărie din deșeurile eliminate anterior. Dar, după cum știți, gunoiul unei persoane este o descoperire reală pentru alta. O mișcare simplă a designului a permis transformarea camerei într-un mod nou, adăugând un anumit zest.
  • Lampa sub forma unei lămpi cu pandantiv de staniu. Se pare că un simplu canistru poate după golirea lui să zboare direct în gunoi! Dar de ce, dacă puteți transforma acest cilindru metalic necomplicat într-o frumoasă lampă exclusivă care completează interiorul, folosind vopsea obișnuită! Introduceți un bec în interior și agățați corpul de iluminat gata. Doar puțină inspirație și creativitate - o lampă modernă este pregătită să o faceți singură!
  • Lampa originală dintr-o ramură de copac. Puteți crea o evidențiere și puteți completa designul și interiorul camerei cu o ramură obișnuită, vopsită în orice culoare doriți. Așezați numărul necesar de becuri, după care va fi gata pregătirea ușoară, dar foarte frumoasă! Este interesant să observați cum o ramură obișnuită a unui copac dobândește treptat aspectul unei soluții de design originale.
  • O altă idee la modă pentru camera ta este o lampă cu pandantiv realizată dintr-un glob. Luând vechiul glob și setul electric pentru lampă, puteți crea un dispozitiv de iluminat simplu, dar minunat pentru desktop-ul dvs., care va emite nu numai cantitatea necesară de lumină, ci vă va face și ochiul când lucrați la birou.

Astfel, există multe idei de design la modă și modernă a lămpilor care vor aprecia cele mai originale și mai creative. Se pare că este foarte ușor să aduci un accent pe interiorul camerei de zi, în timp ce folosiți puțin efort și inspirație.

Cum de a alege designul iluminatului, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor